(van onze EU Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘Jan met de Pet’ betaald de corruptie van de ‘EU- Elite’.‘Gluiperd Dijsselbloem’:Als feitenJean Claude Juncker Frans Timmermans kloppen, betaalt ‘Jan met de Pet’ naheffing aan de ‘Fraude-Graai-EU’.
Officieel zijn er 900 miljoen euro aan Europese fondsen het afgelopen jaar in de verkeerde Rat in pak zakken beland wegens fraude. Het werkelijke Fraude bedrag is 120 miljard euro(Bron: NOS). Met dat bedrag hadden de 50 miljoen EU Burgers die onder de armoedegrens moeten overleven een menswaardig bestaan kunnen worden gegeven. De meeste fraude met EU-subsidies vond plaats in Roemenië, Bulgarije en Hongarije, zo blijkt uit een ‘Kul-rapport’ van de Europese selectieve fraudebestrijder OLAF. Wat niet blijkt uit het rapport is dat 90 procent van de gestolen miljarden worden witgewassen op de ‘VVD- Zuidas’ te Amsterdam en één van de bekendste Fraudeurs de ‘VVD-EU-Graaier en Neonazi Hans van Baalen’ is. De Nederlandse geile Gevestigde Orde Pers(Video) en de Nederlandse Fraude Hoofdofficier Bloos(Video) weten wat dat laatste betreft samen met OLAF van niets.

 Erik Wiebes trots: Nederland grootste belasting en Pedo’s paradijs van EU.
De West-Europese Rat in pak Landen als Nederland, Duitsland en België zijn sluwer en gehaaider in Fraude  plegen en stelen met de Witteboorden wet in de hand dan de voormalige Oostblok landen. Die moeten nog een hoop leren qua stelen met de wet in de hand voordat zij volwaardige ‘Graai-EU’- landen zijn. Dan is er nog de fraude van de EU Graai en Naai Parlements-leden die ook in de honderden miljoenen per jaar loopt. Die was OLAF ook even ontgaan.

‘Top-Fraudeur-Koenders’ volgt ‘Top-Huil Acteur Timmermans op’.
De €888 miljoen van 2015 waren ietsje minder dan de €901 miljoen van het jaar ervoor en dat feit heeft de PvdA ‘EU-Graai en Lie commissaris Timmermans’ en zijn peperdure Staflid ex Callgirl Saar van Bueren van ‘Playboy Samsom ‘in huilen doen uit barsten:

Journalisten eisen inzage in declaraties Corrupte Europarlementariërs, maar krijgen die niet van o.a. OLAF.

Hans van Baalen op loonlijst Mercedes, RAI en Oekraïense Maffia.OLAF weet van niets.
In totaal gaat het volgens het selectief blinde om 0,6% van het totale budget. De Algemeen bekende Teken Fraudeur (Bron: Diederik Samsom en Saar van BuerenGeenstijl) en geheime ‘subsidie’ adviseur van grote Misdaad bedrijven en de President ‘Maffia-Oligarch Poroshenk0’ van Oekraïne Hans van Balen had OLAF niet opgemerkt. OLAF dook in ongeveer 1400 Kruimel fraudezaakjes, de grootste betrof een bedrag van €1,3 miljoen om een koelfabriek voor groente te moderniseren in Bulgarije. Dat soort kruimelbedragen heten in de West Europese landen gewoon Bonus of afkoopsom bij ontslag wegens fraude. Het bleek dat de aanbieder van de nieuwe apparatuur dezelfde was als de eigenaar van de fabriek.  De aanbieder had de prijzen eerst nog even fors opgedreven. Een andere ‘grote’ post betrof de import van zonnepanelen uit China, waarbij gerommeld werd met de invoerpapieren. OLAF durfde niet zijn vingers te branden aan de echte grote Fraudes van landen als Italië, Spanje, België Duitsland en Nederland uit vrees compleet te worden afgebrand door o.a. de ‘Mainstream&Maffia-media’en de ‘Heersende Fraude-EU-Kliek’.