( van onze VVD en PvdA bestuur-gangster redactie i.s.m. onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De minachting en verachting voor het gewone Volk van het gewetenloze ‘Kabinet-Garry Glitter RutteMark Rutte Toppers is totaal. Behalve dat het “Lieg en Bedrieg Kabinet” het gewone Volk leeg plundert en hun huizen afpakt hebben zij ook nog de misdadige gewoonte om dronken over het Volk heen te scheuren en ze te laten mishandelen door hun slaafse privé ‘DDB-politie’. Denkt u maar aan het feit dat de VVD ‘Mensenhandelaar Dijkhoff’ een protesterende burger haar arm uit de kom liet trekken(Video) door zijn privé ‘DDB- politie bodyguard ‘en daarna ook nog over haar heen scheurde. Deze vrouw heeft aangifte gedaan tegen Dijkhoff en zijn waanzinnige laffe politie bodyguard, maar die aangifte is zoals u begrijpt tot heden nog niet door de ‘VVD-Justitie’ aangebracht bij de Rechter. De corrupte Hoofdofficier van Justitie Bloos bralt (Video) daar het volgende over: “Wij staan pal achter de wetten van onze bazen (Graai)-King Willem ,Demmink, Dijkhoff, Van der Steur en Teeven en het is logisch dat politici die verbonden zijn met de VVD-(bende) voor hun veiligheid vuiligheid (Video) te snel rijden en dan kan er af en toe een burgertje worden overreden ”.

 De laffe ‘DDB-politie’ wilde op de Dam ook ing Steve Brown zijn arm uit de kom rukken voor hun VVD Minister van Defensie Hennis en de stiefzoon Jesse Klaver van Pechtold, maar bedacht zich toen hij merkte dat zijn arm weleens uit de kom gerukt kon worden.

 

‘PvdA Eerlijk Delen‘: Na dronken aanrijding met te hoge snelheid en met letsel gewoon doorrijden en niet vervolgd worden.

 

JOVD motto: Jong geleerd, Oud gedaan, rijd het Klootjesvolk plat.
Hennis tank Staatssecretaris ‘PvdA Bejaarden Melker Van Rijn’ (Volksgezondheid voor Rijken en niet voor zijn moeder) is dronken met zijn dienst Bolide ( kosten 128 duizend euro, omdat het crisis is voor ‘Jan met de Pet’) tegen een fietser aangescheurt en daarna door gereden. Deze verkeer ‘s overtreding, dan wel misdaad vond al vorig jaar september plaats, maar is nu onderwerp van juridisch getouwtrek en dat zegt op zich al genoeg wat een gewetenloze Rat in pak Van Rijn is. Het vergoeden van de schade kost Van Rijn zelf geen cent. Dus waarom niet gewoon die schade betalen? Is hij ‘PvdA-Geestesziek’? De ‘Bejaarden Melker Van Rijn’ zat dronken achterin de auto tijdens de aanrijding bij het Muzenplein in Den Haag, vlakbij het ministerie van Volksgezondheid voor de Rijken. Volgens het slachtoffer Zahra Pars en getuigen reed de chauffeur veel te hard en dat is minimaal een overtreding, maar kan ook een misdrijf zijn volgens de Wegenverkeerswet en het Wetboek van Strafrecht. Ze schrok daarvan en kwam ten val, Martin van Rijnwaarbij de fiets tegen de auto aanviel en zijzelf aan haar schouder gewond raakte. Maar volgens de bikkelharde en liegende Van Rijn was er geen sprake van een te hoge snelheid en dat hij en zijn chauffeur en bodyguard tijdens de lunch met wat ‘Maffia-Zorg Bobo’s’ meer dan drie witte wijntjes hadden gedronken en reed Pars zelf met haar fiets over de stoep toen het ongeluk gebeurde.Van Rijn bleef geen seconde staan bij het slachtoffer net als Dijkhoff toen en moest zogenaamd na het ongeluk snel door naar een vergadering. Die handelwijze is strafbaar op grond van artikel 7  Wegenverkeerswet: Het is degene die bij een verkeersongeval is betrokken of door wiens gedraging een verkeersongeval is veroorzaakt, verboden de plaats van het ongeval te verlaten indien:B ij dat ongeval, naar hij weet of redelijkerwijs moet vermoeden, een ander is gedood dan wel letsel of schade aan een ander is toegebracht.Bovendien wordt er standaar bij een ongeluk met lestel altijd door de politei een alcohol test gedaan. Dat was nu niet mogelijk want Van Rijn en zijn chaufeur  waren er als een haas van door gegaan, wat ook een strafbaar feit is voor iedere normale burger.

‘VVD-Klasse Justitie’:Artikel 185 Wegenverkeerswet niet van toepassing voor ‘PvdA Bejaarden Melker Van Rijn’.
Een corrupte ambtenaar, die als enige niet had gezopen bleef achter om de zaken af te handelen. Ook bood het ministerie naar eigen zeggen nog aan om Pars een lift naar huis te geven, maar wilde ze zelf verder. Zij wilde niets meer te maken hebben met dat stel dronken en liegende ‘Van Rijn- Tokkie’s’.

Wegenverkeerswet is niet van toepassing voor (dronken) leden van het “Lieg en Bedrieg Kabinet”
Na het ongeluk kreeg Pars echter een rekening thuis gestuurd voor de schade aan de dienstauto, van ruim 1400 euro. En dat is vreemd wat de Wegenverkeerswet stelt dat ongeacht de oorzaak van een ongeluk tussen een fietser en een auto, de auto van rechtswege 50 procent schuldig is. Dat zette bij haar terecht kwaad bloed, omdat ze verder nooit meer iets van het ministerie had gehoord. „Geen kaartje, niets van die dronkelappen”, zo laat Pars weten.

Strafpleiters: ’Killer-Cops van ‘VVD-Godfather Van der Steur’ moorden, stelen en liegen’(Video).
De verzekeraars vochten vervolgens onderling uit dat die claim van het ministerie onterecht was, maar Pars besloot daarna zelf nog een advocaat in de arm te nemen en een tegenclaim in te dienen vanwege haar geblesseerde schouder. Volgens de ‘juridische-Bonnetjes-afdeling’ van het ministerie is daar echter geen grond voor. Haar claim is daarom tot nu toe afgewezen. Dat is voor Pars reden om nu met haar verhaal naar de Haagse krant ’De Posthoorn’ te stappen en haar verhaal te doen. Voor haar is de ongelijke juridische strijd tegen dat ‘Haagse-politici-Tuig’ dat boven de wet leeft en dronken rond scheurt en burgers hun arm uit de kom laten rukken door hun privé politie nog lang niet afgelopen’.