(van onze VVD en Pvda Bestuur-Gangster redactie)

Niels JoostenAMSTERDAM-NOIR- De VVD Graaier Burgemeester van Doetinchem Niels Joosten vertrekt als dief in de nacht  na twee jaar de extreem dure Labbenkakken(Video) te hebben uitgehangen.
De VVD-Boef Joosten was sinds maart ‘tijdelijk’ zwaar betaald weg. Hij kreeg betaald verlof, zodat hij een vuile echtscheiding kon afronden en een oplossing kon vinden voor zijn Luxe woningproblemen. En dat is gek want Asielzoekers hebben binnen drie maanden gegarandeerd door zijn partijgenoot ‘Stef-aasgier-Blok’ een huis en 10.000,- euro inrichtingskosten.

 

VVD-Pedo’ ex Burgemeester Gebben weg als voorzitter Oranjeverenigingen en rust nu uit in het Luxe Wachtgeld in het buitenland.

Maar nog gekker is het dat iemand in dit geval nog wel een kapitaalkrachtige VVD Burgemeester betaald vakantie krijgt om zijn scheiding te regelen en een villa te zoeken. Op grond van welke wet is dat geregeld? De ‘Graai-Wet’ van de Elite (Video)? Maar wat was de werkelijke reden? Heeft deze VVD Boef zich net als zijn Jean Paul GebbenCollegae Burgemeester en partijgenoot en ex Voorzitter van de ‘King Willem-Oranje verenging’ Jean Gebben ook schuldig gemaakt aan Pedofielen gedragingen tijdens diensttijd? Dat meldt Omroep Gelderland. Een burgemeester moet wonen in de gemeente waar hij of zij ‘werkt’ als Oplichter,Graaier en Naaier. Joosten was tot twee jaar geleden ‘Graai-Burgemeester’ in Brummen en moest dus naar Doetinchem verhuizen, maar hij kreeg zijn oude villa niet verkocht, omdat hij te veel vroeg. Tot 1 september kreeg hij nog een duistere vergoeding voor dubbele woonlasten, die opgehoest moest worden door de Bijstandgerechtigden, die bij de mensonterende  ‘Kapo Klijnsma Voedselbanken’ lopen en waarvan een aantal Dakloos zijn. Of dat ook de reden is dat hij nu definitief vertrekt, is niet duidelijk, maar dat het weer aan alle kanten stinkt weet tegenwoordig zelfs een klein kind. Maar er is ook goed nieuws. De ‘Graai VVD-Boef’ gaat niet eerst zoals ‘Onno-schandknapen-Hoes’ het Luxe Wachtgeld in, maar direct als Graaier en Naaier aan de slag bij de ‘COA-misdaadgroep’. Joosten:” Ik verheug mij er op om samen te werken met onze Onno, die heeft veel  meer ervaring  met Jonge Jongens dan ik, die op zoek zijn naar een huis en een vader figuur en dat gaan we ze in no time leveren, ha,ha,ha”.