(van onze PvdA en VVD Bestuur-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR –Hoe lang kan het Kabinet Rutte met zijn loopjongen Asscher nog door gaan met het leegroven van de massa voordat ook de Nl-ers net als de Fransen en Belgen de straat opgaan om zich daar tegen te Verzetten .

VVD-Racist-Kapitalist Blok’ bekent kleur:Rijken welkom en arm naar “Thuisland”. Stef Blok
Arbeiders verraad ‘Eerlijk delen-partij’ PvdA met de VVD-misdaadgroep compleet. Minder  draagkrachtige worden nu hun huizen uitgejaagd met de wet in de hand. ‘Imam Samsom’ legt het u uit en adviseert de arme meer te gaan roken wat hun behoefde voor huizen van zelf oplost in rook. Bij zijn aantreden in het “Lieg en Bedrieg Kabinet”stelde de ‘VVD-Aasgier blok’ er naar te streven dat alle arme voor 2020 uit de betere buurten zijn gedeporteerd.  Weerloze huurders hangt weer  een stevige bezuiniging beroving boven het hoofd. Het “Lieg en Bedrieg Kabinet” treft voorbereidingen om te gaan snijden roven en plunderen in de huurtoeslag van de minder draagkrachtige. Daarbij zijn de minder draagkrachtige huishoudens met een relatief duurdere woning het slachtoffer. Die moeten dan gaan concurreren met de met de ‘COA-Garantie-Asielzoeker’,die nu uitgerekend voorgang hebben gekregen op huizen van Stef Blok en zijn PvdA-Hoertjes. Het lijkt er op dat het Kabinet streeft naar totale Endlösung van de laagste klasse en de lagere middenklasse. Waarom? Is dat een Complot van de ‘Gaai en Naai Elite’? Van de Gevestigde Orde Pers zullen wij het niet horen, want die is immers volgens de Groene Amsterdammer Elitegeil.

 Hoeveel miljarden er straffeloos gejat zijn door de Rat in pak  Wooningbouw Bobo’s zal nooit duidelijk worden in de ‘Elite-Schurkenstaat-NL’, omdat o.a. de VVD Crimifighter Volkonderdrukker Teeven weigert onder ede te verklaren hoe het echt zit.

 

‘ VVD-Woningcorporatie-‘Dikke Deuren’ mogen 42% meer gaan verdienen van Minister Blok. 

Waanzin Kabinet kent geen grenzen :Asielzoekers krijgen voorrang op huis en 10.000 euro voor inrichting.
‘VVD-Maffiavastgoed Minister Blok’ (Wonen voor Rijken) zit al een paar jaar met de huurtoeslag in zijn verrotte ‘VVD-maag’. Keer op keer blijkt dat het Kabinet er veel meer geld aan kwijt is dan vooraf was geraamd. Daardoor ontstaan er telkens grote tekorten, die men zo kan ophalen bij de ‘VVD-Witwas-Zuidas’, maar dat weigert te doen. Men haalt het geld liever weg bij ‘Jan met de Pet’.

Y(uppie)mere gooit 180 huishoudens uit hun sociale huurwoningen in het Centrum voor ‘Bloed-winst’.
Het afgelopen jaar was het opnieuw mis met het roof de arme scheel Kabinet, blijkt uit de vorige week uitgebrachte ‘Fraude- Voorjaarsnota’. Het kabinet heeft een tegenvaller te verhapstukken van 200 miljoen euro, plus een tekort van het jaar daarvoor dat nog niet is weggewerkt. In totaal is er nu een gat van 400 miljoen euro, laat het ministerie van Wonen voor Rijken weten, maar dat zal de ‘COA-misdaadgroep’ (goed voor een miljard per jaar ) en de ‘Graai-King Willem ‘(goed voor 110 miljoen per jaar) geen cent gaan kosten. Het kabinet bereidt een ‘Deporatie-plan’ voor om dat gat te dichten door de zogeheten kwaliteitskorting te verhogen. Dat is een eufemisme dat mensen in duurdere huurwoningen in de betere ‘Yuppie- buurten’ voortaan minder huurtoeslag krijgen en dus vanzelf hun woning uitgejaagd worden. En als ze mazzel hebben een krot vinden in de Volksbuurten tussen de ‘Voorang-Asielzoekers’ die trouwens wel hun krot riant ingericht hebben met de 10 duizend euro subsidie wat voor scheve gezichten zorgt en ethnic cleansing. Blok: “Laat dat zooitje arme elkaar maar opruimen in de ‘Getto-buurten’, ha,ha,ha,.”