(van onze PvdA en VVD Bestuur-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Er is zware paniek uitgebroken bij de corrupte Top van de PvdA-hoertjes en hun partijleider de Irene AsscherShowbizz arbeider Spekman’.
Men is van plan om ‘Imam Samsom’ de laan uit te sturen en te vervangen door Asscher. Spekman is sinds de aangifte volgens betrouwbare bronnen al dagen niet meer aanspreekbaar en zit volslagen lam in het luxe hoofdkantoor op de Herengracht van zijn ‘Graai-partij’ met in ieder hand een slof Marlboro die hij van Irene Asscher heeft gekregen. De corrupte Partij staat in de opinie peilingen op 8 zetels en kan bij de komende landelijk verkiezingen volledig worden weggevaagd tot grote schrik van Marlboro. De corrupte Top van de PvdA ziet als mogelijke redder van de terechte ondergang van de Arbeiders Verraders partij Lodewijk Asscher. Nu komt deze Asscher uit een familie met een inktzwart crimineel  Joodse raad NSB verleden die Joden ook al lieten roken door de ‘SS-Schoorsteen’, maar dat was op zich geen punt voor de PvdA Top om hem tot het gezicht van de PvdA te maken in het ‘Garry-Glitter-Rutte’ Kabinet. Alleen in de ‘Elite-Schurkenstaat-NL’, alwaar de Gevestigde Orde Pers Elitegeil is kan men wegkomen met zo’n doortrapt corrupt duo Moeder&Zoon Asscher als PvdA-ers

Echtpaar Schippers de ‘VVD-Zorg-Rippers’.  

Lodewijk Asscher en zijn ‘Mutti Irene’ willen PvdA niet leiden naar de ondergang.
Tussen de vijf- en zeshonderd mensen hebben inmiddels aangifte gedaan van zware mishandeling door de tabaksindustrie-hard-drugs dealers in Schippers de Zorg Rippershet algemeen en in het bijzonder tegen de moeder van Asscher de CEO van Marlboro Irene Asscher Vonk. Ook zijn deze aangiften gericht tegen de VVD Minsister van Volksgezondheid voor de Rijken Edith Schippers aka “Rook en werk je maar dood”. Dat deden ze via de website sickofsmoking.nl.
De actie is een initiatief van de Zwolse longkankerpatiënte Anne Marie van Veen en advocate Bénédicte Ficq, die eind april aankondigden een strafzaak tegen de tabaksindustrie en hun medeplichtigen Irene Asscher en Schippers te willen beginnen.Ook de Hartstichting heeft zich achter het initiatief geschaard. Dat nieuws werd een dag voor Wereld Anti Tabaksdag bekend. Die dag werd al in 1989 in het leven geroepen door de Wereld Gezondheids Organisatie WHO, uit bezorgdheid over de miljoenen rokers die per jaar sterven aan de gevolgen van hun tabaksverslaving.

Vervolging tot grote schrik van de PvdA top. ‘VVD-Gangster Schippers’ interviewen? ‘Politie-repressie’ aan de deur!

Ficq en Van Veen hopen voor september nog veel meer aangiftes te verzamelen. Die moeten een verzoek ondersteunen aan het Openbaar Ministerie om vervolging in te stellen.Volgens Ficq valt aan te tonen dat de tabaksindustrie door het toevoegen van joodsche_raad_ster_3001stoffen aan sigaretten die nicotine sneller laten werken, mensen zo snel mogelijk verslaafd probeert te maken. De nicotine veroorzaakt een onmiddellijk genotsgevoel wat de arme kaal geplukte massa rustig houdt. Daarnaast voegen fabrikanten smaakjes aan hun rookwaar, die bij verbranding op zichzelf ook verslavend en kankerverwekkend zijn. Daaruit blijkt volgens Ficq de kwade opzet van de fabrikanten, die nog erger is dat die van heroïne of cocaïne dealer én de voorbedachte rade. ,,Sigaretten worden zo ontworpen dat je eraan verslaafd moet raken. Alles is erop gericht om de vrije wil van de roker uit te schakelen, want de verslaving is de motor van hun omzet.” Asscher heeft laten weten dat hij foute bedrijven aan schandpaal wil nagelen, maar niet Philip Morris van zijn moeder.