(door Nico van der Ham en ondersteunt door onze redactie)

Unknown
Hoofd Officier van Justitie Bloos is niet bekend met ‘Elite-Corruptie’ van haar zelf . Haar Justitie motto is: “Wir haben es nicht gewußt,

AMSTERDAM-NOIREr waren drie voor dit seminar ‘Bral-hoofdlijnen’ om te bespreken:

1.Integriteitsbevordering en corruptiepreventie in de publieke en private sector.

2.Detectie en melding van corruptiesignalen

3.Solide onderzoek, daadkrachtige handhaving en sanctionering van corruptie.

4. Geen Pers uitgenodigd en filmen verboden, want men wil vrij en onherkenbaar kunnen liegen. Zo zover de Ttransparency Internationale” regels en onderwerpen voor het Justitie ‘bral- onderonsje.

Daarnaast waren er stilzwijgende afspraken welke onderwerpen m.b.t. corruptie vooral niet te bespreken:

1.Het “Elite- Gangster Billboard” van de Ratten in pak die straffeloos ‘Jan met de Pet’ kaalplukken.

2.De ‘VVD Justitie-Pedo-Doofpot’ van de Ex OM Boss en Top VVD-er Demmink& Prins Claus-kliek.

3.Het wetenschappelijke boek “Straf de arme Maatschappij” (Het nieuwe beleid van de sociale onzekerheid) van Prof. Loïc Wacquant. 

4. Het wetensachappelijke onderzoek “Het Topje van de IJsberg” (Nederland fraudeland) van de VU.

5.Het wetenschappelijk onderzoek Critical legal studies van Harvard.

6.De ‘COA-misdaadgroep’ van VVD Staatssecretaris van Klasse Justitie Dijkhoff met als ‘omgekochte’ bemiddelaar de ex VVD Burgemeester Onno-Schandknapen-Hoes(Video)’ die corrupt zijn in al zijn wezels.

7.En laatste punt dat uitdrukkelijk niet besproken mocht worden was uiteraard de alles verwoestende corruptie en leugens van het OM zelf en het feit dat de corrupte Koninklijke familie in de” Panama-Papers” staat. De gerechtelijke macht spreekt immers ‘recht’ uit naam van de VOC-Biljonair ‘Graai-King Wilem’. M.a.w uit naam van de Elite-Corruptie en ongelijkeid bij geboorte!

Nico van den Ham vraagt ( zie video onder dit artikel) aan Hoofdofficier van Justitie mr. Marianne Bloos of zij niet bloost van schaamte, nu zij op dit seminar komt spreken over bestrijding van corruptie terwijl zij zelf onderdeel is van de grootste, meest ellende, leed en verdriet veroorzakende criminele organisatie die Nederland kent: Justitie. Tijdens het seminar nam Nico het op voor drie door de rechtspraak kapot gemaakte bollenboeren en verweet mr. Bloos opnieuw het een en ander.

Meer lezen en schokkende Video opnames met de verborgen camera, zie de beelden:

 

Nico van den Ham houdt de Justitie genodigde op een zeer welbespraakte wijzen een spiegel voor uit naam van de mede door het OM kaal geplukte ‘Jan met de Pet. Hilarische beelden: De corrupte en gewetenloze Hoofdofficier Bloos vlucht na de ‘Bral-meeting’ weg als een dief in de nacht met een blad voor haar gezicht als ware zij een verdachte van een Mega corruptie zaak in haar gratis ‘Staat-Bolide’ met chauffeur, terwijl Van der Ham haar vragen probeert te stellen .Wij hopen dat zij niet net als haar VVD Boss de ‘Mensenhandelaar Dijkhoff’ in haar paniekerige vlucht straffeloos over een burgers heen is scheurt.

Meer lezen: Nico van den Ham.