(van onze ‘VVD-Pedo-Klasse Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De voormalig VVD staatssecretaris van ‘Klasse-Pedo-Justitie‘ Teeven die zich N.B. afficheerde als de
Fred Teeven meineed‘VVD-Crimefighter’ en zich er altijd op beroept te handelen naar (VVD)-eer en geweten en voor Volk en Vaderland , maar weigert nu te getuigen in de Rolodex zaak onder ede. Wat is dat voor voorbeeld voor de gemiddelde burger? Behoort Teeven als voormalig staatssecretaris van Justitie en nu Tweede Kamerlid niet altijd gewoon de waarheid te spreken. Wat zijn de woorden van die man feitelijk waard? En wat heeft die VVD ‘Justitie-Drugs-Witwas’ man Teeven feitelijk allemaal voor  ‘Pedo-vuiligheid’ en misdaden te verbergen? Hoe het ook zij, deze ras VVD Boef hoort feitelijk al sinds de jaren ’90 in de cel of een TBS-kliniek ! Hij is een gevaar voor de Openbare gezondheid en het schaadt aanzien van de Tweede kamer en de Rule of Law.

Beroepsleugenaar ‘Griezel Teeven’ weigert onder ede te getuigen over zijn ‘Top-Pedo- Partijgenoten’.

 

Corrupte Hoofdofficier van Justitie mr. Bloos staat pal achter Tevven en Demmink. 

 

Eind-verantwoordelijke Rolodex onderzoek oud-Hoofdofficier Vrakking:Teeven liegt(Video), Demmink wel verdachte in Rolodex.

De voormalige staatssecretaris van Klasse Justitie, Teeven, is niet van zins om onder ede tekst en uitleg te geven over de zogenaamde Rolodex-zaak. En wie doet hem wat? Zijn partijgenoot de Sodomie liefhebber de huidige VVD Minister van Klasse Justitie Ard van der Steur? Die zaak draait om God weet alleen hoeveel  kindermisbruik van bijzonder hooggeplaatste ‘VVD –VVDJustitie ambtenaren’ en Prins Claus en werd in de jaren ’90 van de vorige eeuw de Doofpot ingeleid door Teeven. Nu, in 2016, wil hij er echter niets meer over zeggen als een ras crimineel: ‘Griezel Teeven’ gaat in beroep tegen het besluit van een rechter die hem opdroeg onder ede te getuigen over de Rolodex-zaak. Het corrupte gedeelte van het Openbaar Ministerie (OM) ondersteunt het hoger beroep tegen de waarheid, liet een woordvoerster zaterdag weten en rende daarna hard weg naar de ‘Pedo-Paardestraat‘ in Adam. Teeven verstopt zich achter de geheimhoudingsplicht die toen gold, maar die Teeven en de VVD-misdaadgroep misbruikt hoe het hen uitkomt, en het bepaalde corrupte ‘VVD-Pedo-OM’ gedeelte steunt hem daarin. En dat is gek zo niet ronduit crimineel. Als je wilt dat de waarheid boven tafel komt is het immers een heel kleine moeite om de rechter gewoon zijn zin te geven. Je kunt zelfs als excuus opgeven dat je ertoe gedwongen werd als één van je oude ‘VVD-Pedo’ vrienden het je kwalijk nemen.Dat Teeven dat niet doet zegt weinig goeds over hem en zijn intenties in deze zaak die eerst en vooral draait om de handel en wandel van Joris Demmink, de voormalige secretaris-generaal van Justitie en Prins Claus. Teeven heeft in het verleden al wel gelogen dat Demmink en Prins Claus geen officiële verdachten waren in de jaren ’90, maar weigerde vervolgens antwoord naar’ VVD-eer’ en geweten en voor Volk en Vaderland, maar niet voor de verkrachte kinderen door zijn pedo vrienden te geven op de vraag of Demminks naam wél genoemd werd door anderen.

Teeven dreigt journalisten met politie om vragen Demmink en Rolodex en zijn ‘Journalist’ Klomp bedreigt Van den Ham.