‘Über rechter Abbink’ stuurt drs. Micha Kat naar Goelag Archipel voor Pedo Demmink en Gelauff.

(door Steve Brown)

AMSTERDAM-NOIR:

CENSUUR VOOR JOURNALIST DRS. MICHA KAT.

(door Nico van der Ham) 
Breaking: Noord-Korea-Censuur-Vonnis voor Journalist Micha Kat! Er is een gevangenisstraf opgelegd van 345 dagen waarvan 240 dagen voorwaardelijk. Van de resterende 105 dagen worden afgetrokken de dagen die reeds in voorlopige hechtenis waren doorgebracht. De voorwaardelijke 240 dagen worden definitief, als binnen een maand gewraakte artikelen niet van internet zijn verwijderd en/of binnen twee jaar een ander strafbaar feit wordt gepleegd.  Meer Lezen: Nico van der Ham.

10 reacties op “‘Über rechter Abbink’ stuurt drs. Micha Kat naar Goelag Archipel voor Pedo Demmink en Gelauff.

  1. Micha Kat weigert om van 9 verloren (totaal van 11) zaken de details en aanklagers te benoemen. Ook in het vonnis maakt den Hochwürden Gerichts-Würfler Abbink zich er met een simpel regeltje vanaf : De verwijdering van artikelen op de websites van Micha Kat wordt verordeneerd. Welke artikelen ? Welke aanklagers ? Volgens mij hebben betrokken advocaten, anderssoortige slijmjurken en aspirant-politici in zwarte jurken met witte bef Micha op het hart gedrukt dat deze negen overgebleven aanklagers en artikelen niet mogen worden benoemd. Ik blijf dan ook bij mijn volgende interpretatie :

    Abbink stelt als bijzondere voorwaarde van zijn vonnis http://uitspraken.rechtspraak.nl/inziendocument?id=ECLI:NL:GHARL:2016:3979 “dat verdachte [Micha Kat] de artikelen die hij op internet heeft geplaatst en die in de bewezenverklaring genoemd worden, zal verwijderen van het internet binnen één maand na onherroepelijk worden van dit arrest.” En dat is de crux van deze zaak. De straffen opgelegd zijn allen conform de eisen en richtlijnen van het Wetboek van Strafrecht. Echter dat de Rechter als onderdeel van het vonnis censuur afdwingt in de artikelen, video en media gecreëerd door de verdachte Journalist, dat staat nergens in het Wetboek van Strafrecht, en daarmee begeeft deze Rechter zich buiten zijn Justitiële bevoegdheid. Censuur mag namelijk alleen afgedwongen worden wanneer er sprake is van een derde eisende partij, zoals b.v. de Familie Vaatstra die het dagboek van Maaike wilde zien verdwijnen. Abbink kan alleen de censuur eis opleggen wanneer de identiteit van censuur eisende partij wordt vermeld en tevens wanneer de censuur eisende partij de Rechtszaak tegen Micha Kat heeft aangespannen.

    Maar met de toevoeging dat via Advocaat Stapel mondeling is bedongen de negen zaken en aanverwante artikelen niet nader te benoemen. Naja, Micha Kat is vrijgesproken van de holocaust (ontkenning) en hoeft gelukkig niet naar de gaskamer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s