(van onze VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Vader van door politie vermoorde zoon Ihsan (Video) vervolgd door OM wegens uiten Agent Rishivan zijn gevoelens. Politie is de grootste straffeloze ‘Woning- Overvaller’ in Nederland.
Het gaat goed in ‘Elite-Schurkenstaat-NL’ van het “Lieg en Bedrieg Kabinet”. De Ratten in pak bestelen ‘Jan met de Pet’ dagelijks tot op het bot en de ‘Gevestigde Orde Pers’ is corrupt en Elitegeil. Dan zond Zembla al jaren geleden de reportage 100 Officieren van Justitie in de fout uit, die na die uitzending allemaal doodleuk bleven zitten liegen en stelen.En nu trekken zelfs de Strafpleiters aan de bel dat de corrupte politie van de VVD Minister van Klasse Justitie’ Sodomie Van der Steur’ moorden, stelen en liegen dat ze blauw zien. Nu is dat voor Volksnieuws uit Amsterdam-Noir zeer oud nieuws, want wij berichtten daar pas jaren over. Zo werd reeds in de jaren ‘80 uit Steve Brown zijn inbeslag genomen auto 5 kilo ( 25000,-gld) Nigeriaanse weed gestolen door de politie op het hoofdbureau te A’dam. ( Lees:”Steve Brown, Drugsbaron in Spijkerbroek”). Recentelijk hebben wij nog tevergeefs iemand bijgestaan die na een inval in zijn huis geld, computer en zijn IPhone kwijt was. Onze klacht bij Justitie ging gelijk de Doofpot in. De verhalen die wij zo vaak horen dat er ook drugs zijn gestolen bij ‘Roof-invallen’ van de politie doen ons al jaren niet eens meer de wenkbrauwen fronsen. Het is wekelijkse kost in de ‘VVD-Politiestaat-NL’ waar steevast alle bonnetjes verdwijnen en alle Top ambtenaren lijden aan een selectief geheugenverlies en zich nooit aan arbeiders kinderen hebben vergrepen. Zelfs de ex OM boss en Top VVD-er Demmink is onschuldig aan het verkrachten van arbeiderskinderen volgens de VVD ex Crimefighter Volksonderdrukker  ‘Griezel Teeven’.

Ooggetuige bevestigd Steve Brown zijn ‘Pedo-Demmink-Teeven-Paardenstraat’ verhaal.

 Jong Geleerd oud gedaan : De Politie denkt wat de VVD-misdaadgroep kan kunnen wij ook.

Wie vervolgd de Corrupte politie in de “Straf de Arme Maatschappij”?
Corrupte Politiemensen zouden bij invallen, doorzoekingen en arrestaties regelmatig geld en waardevolle goederen ontvreemden. Dat zeggen vier strafrechtadvocaten zaterdag in een uitzending van EenVandaag. De Nationale ombudsman is al een onderzoek begonnen en hoopt deze zomer met de resultaten te komen.,,Alles wat kan gebeurt, alles. Geld, sieraden, drugs, auto’s en Rolexen”, zegt strafpleiter Louis de Leon. Zijn collega’s zeggen in het programma dat ze het al regelmatig hebben meegemaakt dat cliënten hun spullen niet terugkregen, omdat het er niet zou zijn. Leon zegt het te hebben meegemaakt dat van een cliënt haar auto vol lag met spullen toen die in beslag werd genomen. ,,Toen ze die later kwam ophalen was die helemaal leeg, maar de politie wist van niks.’’. Opvallend is het te noemen dat de ‘PvdA Snake in Suit Plasterk’ de Boss van de AIVD ook weer van niets weet, maar wel ‘Jan met de Pet’ waarschuwt met zijn tengels van zijn collegae Raten in pak en de politie af te blijven en vooral waakzaam te zijn voor Poetin en Wilders en het ‘Monster’ Holleeder.

De VVD ‘Vrije-(roof)- Markt’ opvattingen zijn compleet doorgedropen bij de Politie.  De’ VVD Imam Samsom’ legt het uit u allemaal uit.
VVDIn veel gevallen doen de verdachten geen aangifte van diefstal, omdat het ze soms goed uitkomt, maar ook omdat het soms moeilijk klagen is bij het corrupte gedeelte van de VVD-Justitie: “Bij wie ga je klagen als een kilo cocaïne weg is? Bij de politie die het heeft gestolen? Dat wordt een lastige zaak”, zegt advocaat Mark Teurlings. Tegelijkertijd is het voordeliger voor de strafzaak van een verdachte”, zegt advocaat Peter Plasman, “als er bijvoorbeeld een kilo cociane ( 25-30 duizend euro) verdwijnt. Zijn kansen in de strafzaak worden daardoor beter.”De politie is blij dat de advocaten de voorbeelden onvoldoende concreet maken. “Op basis van hun uitspraken kunnen wij niet nagaan hoe één en ander is gelopen”, bralt Ronald Zwarter met Rolex om zijn pols, de verantwoordelijke liegende en corrupte politiefunctionaris. In 2014 kreeg de politie 83 klachten over inbeslagnames binnen, terwijl er ruim 228.000 in beslag genomen voorwerpen geregistreerd stonden. Vorig jaar kwam de politie uit op 62 tegenover een totaal van 204.685. Zwarter: “Uiteraard is het goed dat mogelijke misstanden bij de politie worden gemeld, want we nemen Ard van der Steuralle signalen zeer serieus en kieperen de klachten gelijk de onuitputtelijke’ VVD-Demmink-Doofpot in’. Elke vorm van niet-integer gedrag pakken wij niet hard aan, want dan kan ik zelf ook wel ontslag nemen en met mij 90 procent van de politie, ha,ha,ha.” De Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten (NVSA) gaat een zwartboek opstellen en dat wordt een zeer dik boek. Ondanks dat de politie zeer druk is met het stelen, liegen en moorden heeft zij toch nog tijd over om ing Steve Brown aan te vallen op de Dam ten einde hun ‘VVD -Roofbazen’ en hun loopjongens Pechtold en zijn Stiefzoon Jesse Klaver te beschermen tegen de waarheid.