Waanzin Kabinet kent geen grenzen :Asielzoekers krijgen voorrang op huis en 10.000 euro voor inrichting.

(van onze ‘TBS-VVD en PvdA Bestuur-Gangster’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Wilders geeft de ‘Gevestigde-Graai-Orde’ partijen 300 ‘AOW-tikken’ voor de wang, maar Mark Ruttekrijgt direct 10.000 ‘Asielzoeker-schoppen’ terug onder de ‘PVV-kloten’.
De rechtsongelijkheid in ‘Elite-Schurkenstaat-NL‘ is grenzeloos.“PvdA-Eerlijke Delen” van ‘Iman Samsom‘:”Asielzoeker 10 duizend euro en voorgang op een huis en Nederlandse Dak en thuisloze en de 2,5 miljoen arme NL-ers krijgen niets!”. Wij worden om de haverklap geconfronteerd met Dak en Thuislozen die na jaren van wachten een vrije gekomen bejaarde krot krijgen. Wij staan die mensen bij en proberen met hun tevergeefs inrichtingskosten van de Gemeente Amsterdam te krijgen. Recentelijk hebben wij nog iemand bijgestaan en die werd letterlijk uitgescholden hoe hij het als ex Dak en thuisloze het in zijn hoofd haalde om 2200 euro inrichting kosten te vragen door een walgelijke hautaine ambtenaar. De DWI ambtenaar van de Gemeente Amsterdam stelde beledigd en geïrriteerd alsof het haar eigen geld was dat de ex Dak en Thuislozen volgens de Participatie wet van het “Lieg en Bedrieg Kabinet” van zijn honger uitkering ( 580 euro per maand) geacht wordt te sparen voor zijn inrichting. Wij waren sprakeloos van de waanzinnige en onmenselijke opstelling van deze ‘DWI- ‘NSB-ambtenaar’ die N.B. namens de SP Wethouder Arjan Vliegenthart. spreekt.

‘VVD-Stef-aasgier-Blok’ helpt ‘Jan met de Pet’ zijn huis uit. Samsom legt het uit.
Dan laten wij nog maar buiten beschouwing dat tientallen gezinnen met een huur schuld van drie maanden of te wel een paar duizend euro dagelijks op straat worden gesmeten door o.a. ‘Katte- meppende criminele Deurwaarders’. En wat moeten werkloze Legale Nederland wel niet denken die van hun honger uitkering niet eens normaal kunnen eten en aangewezen zijn om in leven te blijven op de mensonterende ‘Kapo Kijnsma Voedselbanken . Die hebben 10,000 euro in hun hele leven nog niet bij elkaar gezien. Is dat waanzinnig of is dat Waanzin van het Kabinet?

Woningnood-discriminatie‘:NL-er Wachttijd 17 jaar-Vluchtelingen 3 maanden.

COA-misdaadgroep’ maakt Gouden tijden door.
Een vluchtelingengezin dat een huis toegewezen krijgt in Oisterwijk heeft geluk en wint de hoofdprijs van de ‘Asielzoekers-Jackpot’ Een gezin met twee kinderen krijgt daar namelijk ruim 10.000 euro om het huis in te richten, zo heeft het Brabants Dagblad uitgezocht. In Oisterwijk hoef je dat Prijzen geld niet terug te betalen. Maar in andere gemeenten ligt het bedrag veel lager en gaat het om een lening, die trouwens ook nooit terug betaald hoeft te worden.Het BD vroeg de bedragen op bij alle gemeenten in het verspreidingsgebied van de krant. Alle bedragen staan in een kaartje.

Altijd prijs bij de ‘Asielzoekers-Jackpot’:3500 euro of 10.602 euro.Waarom mogen de Nederlandse arme Diederik samsom vliegend tapijtsloebers ook niet mee spelen? Vraag het aan Premier ‘Garry Glitter Rutte’ en zijn PvdA loopjongen Asscher.
Oisterwijk betaalt dus het meest: 10.602 euro voor een gezin met twee kinderen. Datzelfde vluchtelingengezin krijgt in Veghel, Bernheze, Schijndel, Sint-Michielsgestel zo’n 3500 euro en in Boekel ‘slechts’ 2200 euro. Dat geld moet ook nog gedeeltelijk worden terugbetaald.Ook het terugbetalen is overal anders geregeld, maar in de praktijk hoeft niemand terug te betalen. In sommige gemeenten is het inrichtingsgeld een gift. In andere gemeenten moet zogenaamd een deel van het bedrag worden terugbetaald en in onder meer Oss moet het hele bedrag worden terugbetaald aan de gemeente. Wie wel altijd alles tot het de laatste cent moet terug betalen is de Nederlandse reeds kaal gepulkte burger kip!

Oneerlijk tegenover de Nederlandse straat arme sloebers?
Gemeenten mogen zelf bepalen hoe hoog het bedrag is en hoe de terugbetaling geregeld is. De grote verschillen lijken oneerlijk.Klaver Pechtold Vluchtelingen met een verblijfsvergunning kunnen namelijk zelf niet hun woonplaats uitzoeken. De COA-misdaadgroep met ‘bemiddeling van’ de Top VVD Graaier en Naaier ‘Onno-Schandknapen-Hoes’ bepaalt aan welke gemeente ze gekoppeld worden. In die gemeente krijgen ze voorrang bij een sociale huurwoning op de Nederlandse arme sloeber zonder huis.  Joram van Klaveren van de politieke partij VNL stelde meteen Kamervragen over het ‘shoptegoed voor asielzoekers’ en werd direct door ‘Rent a Pechtold’ en zijn stiefzoon Jesse Klaver voor een vuile Kale Nazi uitgemaakt.

Tot slot: Wij hebben het vaker gesteld, maar om alle misverstanden te voorkomen: Wij gunnen het de Asielzoekers van harte, want wat is nou 10,000 euro vergeleken met wat de Ratten in pak met hun ‘Graai-King Willem’ dagelijks roven en plunderen van ‘Jan met de Pet’? Maar het kan niet zo zijn dat de Nederlandse arme sloebers niets krijgen en hun huis worden uitgegooid en dan nog vervolg worden ook door de politie omdat men Dak en Thuisloos is. En de  kinderen van de lage en middenklasse 17 jaar op een wachtlijst moeten staan voordat zij een huis krijgen met een betaalbare huur in Amsterdam.

 

14 reacties op “Waanzin Kabinet kent geen grenzen :Asielzoekers krijgen voorrang op huis en 10.000 euro voor inrichting.

 1. Politici zijn zwaar criminele psychopaten. Maar eindelijk, na vele jaren, is het dan zo ver: ze geloven hun eigen vieze praatjes en leugens niet meer. En dat vóélen heel veel mensen. En dan vertrouwen de mensen het niet meer.

  Dus sterkte daar in politiek Den Haag! En onderneem in godsnaam iets om weer bij de bedrogen en uitgeplunderde kiezers in het gevlei te komen. Want anders gaat het straks nog heel erg mis met jullie soort.

 2. – Eigen volk eerst – leverde geloof ik een cordon sanitair op of zoiets.
  Met sluwe typetjes als Aalbesberg en Asscher moet je zo wie zo oppassen
  van wat discrimi-gedoe is . Asscher werd ergens misselijk van aangaande
  Simon Silvana tweetjes. Dat komt dan goed uit want als ik Ass zie staat het
  kotsen mij eveneens nader dan vrolijkheid van nature.
  Er is geen werk er zijn geen woningen . . . waar is dat achterlijke zooitje toch
  mee bezig. Geen enkele realiteitszin. Daar moet je het dan mee doen met
  von Amsberg als ongekozen eindbaas.

   • Steeds meer een Blötkopf en de ontlasting uit z’n nietszeggende
    bekkie.Een half jaar terug schreef ik hier al dat zijn kaalkoppigheid
    bij ieder t.v leuterpraat optreden zo duidelijk toenam.
    Van de week onontkoombaar wat dunne plukjes die geen stand
    houden .
    Lijkt me toch een typisch verschijnsel van het een of ander. Maar
    ja bij de Plee v.d AA liegen ze alles bij elkaar . Slimme Achmed
    wil geen kapitein op een zinkend schip worden en verkoopt dat
    d.m.v. een medemenselijkheid praatje. Hij vind Didi te lief om de
    strijd aan te gaan , de klefbek .

 3. Goede morgen Holland in de Nato hebben john allen, philip brredlove, holck even hun propaganda gestart dat rusland gevaarlijk is en dat Rusland volgend jaar een nucleaire oorlog gaat voeren met europa en amerika maar, Rusland komt niet naar ons toe nee deze stoere honden gaan zonen en dochter van vaders en moeders
  gebruiken en wie zijn de kinderen politie,militaire,rood baretjes, groen baretjes, en lintjes voor een salaris die niet eens € 6.000,00 betaald vandaag de dag deze zijn de mannen en vrouwen die aan de pijpen van deze duivels moeten dansen voor hun salaris geen wonder dat Kissinger hun in zijn boek als domme koeien bestempeld. En vergist u niet de mens in functie weet het ook !

  Leuk nu zijn er overal bunkers, luxe bunkers voor wie zijn die ? met uw belasting geld en daarom brazilie zoveel oproer want daar is de grote bunker !

  De geschiedenis leert dat Rotschild eerst bauer, de hele koninklijke europa in hun macht had en nog steeds hebben, zodat 9 kinderen van victoria allemaal zijn kinderen zijn en churchil ook en ga zo maar door wat men vergeet te zeggen is dat ze allemaal aan de heroine zitten vandaar afghanistan papavervelden dus verslaaf en een pak aan trekken en mooie stoere mannen. Maar vergeet niet eerst trouw victoria al haar dochters in rusland spanje en belgie luxemburg en ga zo maar door en komen met hemofilie als kado dus eerste jongen die blijft bloeden 1 Rusland slachtoffer onder tussen zit lennin ,stalin, sadam hussein, hilter,napoleon, in school banken van bauer in Engeland een mens blijft een mens de slimste van allemaal Napoleon waarom om keizer te worden bracht hij vaticaan en de paus en zijn boeken archief naar Parijs en hij wordt keizer ! En Amerika is de 2 duitsland proppen hun met artiesten, acteurs, en walt disney, hollywood en televisie.
  En Ayathollah in onze in frankrijk !

  De gure duivelse gekke heroine verslaafden aan de TOP krijg je dit !

  Moge heel de wereld zijn voet dippen in de bloed van zijn tegenstanders en ook onze hond zijn tong ook , beginnen hier in Holland!

 4. Sinds 1945, 71j lang, heeft geen enkel kabinet de woningnood gelenigd,sterker, is steeds acuter en chronisch geworden,’n mensenleven lang. Eigen volk eerst, is jaren verketterd als ’n fascistoïde kreet en ’t resultaat zien we. Hupsakee, ’n eigen huis in De Parel van N-Brabant, Oisterwijk, met 10k voor de inrichting. Is bruto 22K, waar Jan met de Pet 2j voor krom moet liggen. Die asielzoekers gaan nooit meer weg. Weet Dijkhoff wel wat “asiel” betekent? Hebt U ’t ooit zo zout gevreten? De lijst met gemeenten waar de meeste miljonairs wonen, is uit. Kunnen daarop in ’n 2de staatje ernaast gezet worden hoeveel AZC er in die plaatsen gevestigd zijn? Mijn verzoek hiertoe toen ik dit in de Landelijke Ochtendriool las, werd door de moderatoren geweigerd en niet geplaatst. Was in WOII ook al zo fout. Heeft geen antenne voor ’t “Gesundes Volksempfinden”.

 5. Pingback: Eindtijdberichten en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s