(van onze ‘TBS-VVD en PvdA Bestuur-Gangster’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Wilders geeft de ‘Gevestigde-Graai-Orde’ partijen 300 ‘AOW-tikken’ voor de wang, maar Mark Ruttekrijgt direct 10.000 ‘Asielzoeker-schoppen’ terug onder de ‘PVV-kloten’.
De rechtsongelijkheid in ‘Elite-Schurkenstaat-NL‘ is grenzeloos.“PvdA-Eerlijke Delen” van ‘Iman Samsom‘:”Asielzoeker 10 duizend euro en voorgang op een huis en Nederlandse Dak en thuisloze en de 2,5 miljoen arme NL-ers krijgen niets!”. Wij worden om de haverklap geconfronteerd met Dak en Thuislozen die na jaren van wachten een vrije gekomen bejaarde krot krijgen. Wij staan die mensen bij en proberen met hun tevergeefs inrichtingskosten van de Gemeente Amsterdam te krijgen. Recentelijk hebben wij nog iemand bijgestaan en die werd letterlijk uitgescholden hoe hij het als ex Dak en thuisloze het in zijn hoofd haalde om 2200 euro inrichting kosten te vragen door een walgelijke hautaine ambtenaar. De DWI ambtenaar van de Gemeente Amsterdam stelde beledigd en geïrriteerd alsof het haar eigen geld was dat de ex Dak en Thuislozen volgens de Participatie wet van het “Lieg en Bedrieg Kabinet” van zijn honger uitkering ( 580 euro per maand) geacht wordt te sparen voor zijn inrichting. Wij waren sprakeloos van de waanzinnige en onmenselijke opstelling van deze ‘DWI- ‘NSB-ambtenaar’ die N.B. namens de SP Wethouder Arjan Vliegenthart. spreekt.

‘VVD-Stef-aasgier-Blok’ helpt ‘Jan met de Pet’ zijn huis uit. Samsom legt het uit.
Dan laten wij nog maar buiten beschouwing dat tientallen gezinnen met een huur schuld van drie maanden of te wel een paar duizend euro dagelijks op straat worden gesmeten door o.a. ‘Katte- meppende criminele Deurwaarders’. En wat moeten werkloze Legale Nederland wel niet denken die van hun honger uitkering niet eens normaal kunnen eten en aangewezen zijn om in leven te blijven op de mensonterende ‘Kapo Kijnsma Voedselbanken . Die hebben 10,000 euro in hun hele leven nog niet bij elkaar gezien. Is dat waanzinnig of is dat Waanzin van het Kabinet?

Woningnood-discriminatie‘:NL-er Wachttijd 17 jaar-Vluchtelingen 3 maanden.

COA-misdaadgroep’ maakt Gouden tijden door.
Een vluchtelingengezin dat een huis toegewezen krijgt in Oisterwijk heeft geluk en wint de hoofdprijs van de ‘Asielzoekers-Jackpot’ Een gezin met twee kinderen krijgt daar namelijk ruim 10.000 euro om het huis in te richten, zo heeft het Brabants Dagblad uitgezocht. In Oisterwijk hoef je dat Prijzen geld niet terug te betalen. Maar in andere gemeenten ligt het bedrag veel lager en gaat het om een lening, die trouwens ook nooit terug betaald hoeft te worden.Het BD vroeg de bedragen op bij alle gemeenten in het verspreidingsgebied van de krant. Alle bedragen staan in een kaartje.

Altijd prijs bij de ‘Asielzoekers-Jackpot’:3500 euro of 10.602 euro.Waarom mogen de Nederlandse arme Diederik samsom vliegend tapijtsloebers ook niet mee spelen? Vraag het aan Premier ‘Garry Glitter Rutte’ en zijn PvdA loopjongen Asscher.
Oisterwijk betaalt dus het meest: 10.602 euro voor een gezin met twee kinderen. Datzelfde vluchtelingengezin krijgt in Veghel, Bernheze, Schijndel, Sint-Michielsgestel zo’n 3500 euro en in Boekel ‘slechts’ 2200 euro. Dat geld moet ook nog gedeeltelijk worden terugbetaald.Ook het terugbetalen is overal anders geregeld, maar in de praktijk hoeft niemand terug te betalen. In sommige gemeenten is het inrichtingsgeld een gift. In andere gemeenten moet zogenaamd een deel van het bedrag worden terugbetaald en in onder meer Oss moet het hele bedrag worden terugbetaald aan de gemeente. Wie wel altijd alles tot het de laatste cent moet terug betalen is de Nederlandse reeds kaal gepulkte burger kip!

Oneerlijk tegenover de Nederlandse straat arme sloebers?
Gemeenten mogen zelf bepalen hoe hoog het bedrag is en hoe de terugbetaling geregeld is. De grote verschillen lijken oneerlijk.Klaver Pechtold Vluchtelingen met een verblijfsvergunning kunnen namelijk zelf niet hun woonplaats uitzoeken. De COA-misdaadgroep met ‘bemiddeling van’ de Top VVD Graaier en Naaier ‘Onno-Schandknapen-Hoes’ bepaalt aan welke gemeente ze gekoppeld worden. In die gemeente krijgen ze voorrang bij een sociale huurwoning op de Nederlandse arme sloeber zonder huis.  Joram van Klaveren van de politieke partij VNL stelde meteen Kamervragen over het ‘shoptegoed voor asielzoekers’ en werd direct door ‘Rent a Pechtold’ en zijn stiefzoon Jesse Klaver voor een vuile Kale Nazi uitgemaakt.

Tot slot: Wij hebben het vaker gesteld, maar om alle misverstanden te voorkomen: Wij gunnen het de Asielzoekers van harte, want wat is nou 10,000 euro vergeleken met wat de Ratten in pak met hun ‘Graai-King Willem’ dagelijks roven en plunderen van ‘Jan met de Pet’? Maar het kan niet zo zijn dat de Nederlandse arme sloebers niets krijgen en hun huis worden uitgegooid en dan nog vervolg worden ook door de politie omdat men Dak en Thuisloos is. En de  kinderen van de lage en middenklasse 17 jaar op een wachtlijst moeten staan voordat zij een huis krijgen met een betaalbare huur in Amsterdam.