(From our International ‘Elite- Gangster’ editorial office)

AMSTERDAM-NOIR- Is Trump de al eeuwen voorspeld the antichrist van “Four horsemen of the Apocalyps “? DeTerror jaap president Sado en Gomora toestand op de aarde is er wel naar dat zij zullen verschijnen. 15000 kinderen sterven per dag van de honger door het tot op het bot verrotte en niets ontziende ‘Neo-Liberale –Fascistische-Kapitalistisch’ systeem waar de VVD-misdaadgroep van jong tot oud zo trots op is. Overal in de wereld heerst extreme armoede en oorlogen,  terwijl 2 procent rijker is dan ooit in de geschiedenis van de menselijkheid. Dagelijks verdrinken er honderden tot wel 1000 duizenden ‘Totenschiff-vluchtelingen’ op de middellandse zee. Voor het eerst is er resistente ‘nachtmerriebacterie’ opgedoken in de USA en dan hebben wij het niets eens over Trump of  ‘War Mongol Hillary Clinton’. Er gaat geen dag voorbij of een Graaier en (Pedo) Naaier uit de Heersende Klasse wordt betrapt op het straffeloos plunderen en frauderen van de massa en het verkrachten van arbeiders kinderen. Lees u maar de “Panama Papers”.

The future Trump First Lady Melania is an open Book and loves ‘Bill Clinton-cigars’

 The Secret of the Seven Sisters van Mad dog Trump               

Sanders Beats ‘Terror Trump& Clinton’ ‘Freaks-President-’realty Show’ in Washington, Alaska and Hawaii.
Als de klimaatverandering niet snel een halt wordt toegeroepen, stijgt de armoede in de wereld. Nog eens honderd miljoen extra mensen zullen dan in 2030 in armoede leven. Dat stelt de Wereld Bank 

‘Mad Dog Donald Trump’ wil als hij tot Amerikaans ‘Freak-president’ wordt gekozen het klimaatverdrag van Parijs opzeggen en gaan voor de tactiek van de verschroeide aarde tegen de arme.
Ook wil hij milieubepalingen die een rem zetten op de Seven Sisters Olie multinationals en energie-industrie afschaffen. Alle toch beperkte milieu regels voor  het extreem schadelijke ‘Fracking-Hel’ gaat hij ook afschaffen.

 Ook beloofde hij zijn enthousiaste ‘Mad Dog –kiezers’ dat als hij in het Witte Huis komt zijn vrouw iedere ochtend in de tuin onder de verschroeiende zon een gratis striptease zal gaan geven. En als klap op de vuurpijl dat hij de food stamps waarvan 50 Irene Asschermiljoen arme sloebers moeten overleven gaat vervanger voor ‘sigaretten- stamps ‘tot grote vreugde van de ‘CEO-Marlboro moeder Irene Asscher Vonk’ van Lodewijk Asscher. Let the poor people smoke them self to dead under the Killing Sun and the Mexicans fuck each other dead behind my Wall an may all Muslims exploded under the sun. Trump bralde dit donderdag in Bismarck in North Dakota, de één na grootste olieproducerende staat in de Verenigde, waar al baby’s worden geboren met twee hoofden en rook uit hun oren. Het was voor het eerst dat Trump Mad dog details gaf van het energiebeleid dat hij hoopt te voeren. Zijn Democratische rivalen in de strijd om het Witte Huis, Hillary Clinton en Bernie Sanders, willen op duurzame energie inzetten om klimaatverandering tegen te gaan.Trump zei ook dat hij een omwille van het milieu door president Barack Obama afgewezen pijpleiding van Canada naar de Verenigde Staten alsnog wil laten uitvoeren en  persoonlijk wil delen in de Bloed-winst. ,,Dat is hoe wij ons land de Elite weer nog rijker zullen maken ten koste van de domme massa die op mij stemt.” Hij bralde met rook uit zijn oren en een knal rode opgeblazen Duivelse Pan dat Obama ,,alles gedaan heeft om Amerikaanse energie in de weg te zitten”, wat onder Clinton ,,nog veel erger zal worden”.