(van onze ‘Belasting Vrije Royal’ Corrupt News of The World redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Biljonair King Willem’ weigert opening van zaken te geven m.b.t. zijn geroofde ‘VOC- Kapitaal’.
Koning Willem Martin Schulz“Europa begint aan de keukentafel met een serviesje van 1,4 miljoen euro, een Audi-8 van zes ton voor de deur, een speedbootje van 8 ton in het water, een privé jet van 50 miljoen, een handje vol Zomer Paleizen binnen en buiten de EU en een peperdure Queen Exotica Maxima. En dat ik en mijn Tax Free-‘Royaal-Shell familie’ extreem zwaar bewaakt wordt dat ook nog eens de belastingbetaler ettelijke miljoen per jaar kost, ha,ha,ha,”. Met die ‘TBS-woorden’ drukte koning Willem-Alexander woensdag het corrupte Europese Parlement met de neus op de dreigende kloof tussen ’Graai maar raak Brussel’ en de gemiddelde kaal geplukte burger die steeds meer vindt dat óver hem besloten (bestolen) wordt in plaats van mét hem. De King bralde verder dat de 50 miljoen werklozen in de EU die al een decennia lang onder de armoedegrens moeten zien te overleven niet moeten klagen, want er zijn overal in Europa fantastische ‘PvdA Kapo-Klijnsma-Voedselbanken’(Video) . Verder bralde de ‘Labbenkakken King Willem’(Video) dat de leden van het parlement niet moeten geloven wat in de “Panama Papers”staat over zijn familie.

VVD EU fractie Voorzitter Hans van Baalen tijdelijk uit het Parlement verwijdert na het zingen van zijn lijflied Horst Wessel en Timmermans stond onophoudelijk te janken.
Het corrupte gedeelte van het ‘Graai-Parlement’ begon spontaan Oranje boven te brullen. Op dat moment deed zich nog een klein incident voor, aangezien de VVD Super Graaier en ‘Neonazi Hans van Baalen’ (Video) spontaan het Koningslied Horst Wessel  begon te zingen. De ‘PvdA Super- Graaier Timmermans’ was overmand van emoties bij het aanschouwen van zijn King en stond onophoudelijk als een klein verwend kind te janken en wild met witte zakdoekjes te zwaaien. U begrijpt dat dit Horst Wessel& Timmermans incident niet door de Staats NOS werd uitgezonden gisteren. Maar wij hebben wel de ‘Jank-beelden’ van Timmermans:

Nigel Farage was voor die dag de toegang tot het parlement ontzegd om de King te sparen dat hij met de waarheid zou worden geconfronteerd.

Willem-Alexander koopt uit solidariteit met zijn Volk na peperdure Audi nu ook peperdure boot.(Video)

Corrupte Van der Bellen zwakste ‘EU-Establishment’ president(Video) Oostenrijk ooit.

Hitlergroet-Bernard-Juliana-feest-1024x395
Hitlergroet-Bernard-Juliana-feest.

„De EU wordt vaak eerder al boeman en bemoeial dan als bondgenoot gezien en dan heb ik het niet over mij zelf.” Dat democratisch tekort heeft inmiddels in tal van lidstaten geleid tot de opkomst van anti-Europese partijen, die pal voor de mensenrechten staan. Volgens de Biljonair ‘Graai-King Willem’ kan Europa alleen overleven als wordt samengewerkt om alle uitdagingen zoals de vluchtelingenstroom, terrorisme en klimaatbeheersing en werkloosheid het hoofd te bieden. Hij zweeg over het ‘Bankiers-terrorisme’ en het eindeloze corrupte Gegraai van hem zelf en de Ratten in pak waarvan de EU burgers dagelijks het slachtoffer zijn. Hij sprak in het kader van het Nederlandse EU-voorzitterschap van zijn Hofnar de ‘Garry-Glitter Rutte’, zijn moeder deed dat in het verleden twee maal eerder namens Shell en haar zelf.

Brex and the City. Blijft Londen Europa’s Misdadig financiële stenen hart?
Meteen joeg hij de PVV in de gordijnen door de Britten indirect uit te nodigen bij de EU te blijven. „De ’English Rose’ hoort er bij van onze Pedo vrienden het Engelse Graai en Naai Koningshuis .”

‘Hofnar Rutte’(Video): Ik mag Liegen over ‘Staats-Pooier Nazi–Bernhard en het ‘Graai-Koningshuis’.
„De Europese Unie mag geen eliteproject zijn; alle burgers van alle lidstaten moeten zich in de Unie thuis kunnen voelen als kaal geplukte Kip. De Europese Unie is immers niet van ons allemaal, de hoogleraar, de vrachtwagenchauffeur, de kleine ondernemer, de werkzoekende, de gepensioneerde en de vluchteling. Burgers kunnen alleen Europese burgers worden als ze zich in eigen land, stad en dorp thuis blijven voelen als hersendoden,” aldus Willem-Alexander.„Het Europese -(Straf de arme)- verhaal kan alleen samen worden geschreven, al zestig jaar is de Euroese samenwerking een Bilderberg en TTIP- brug waar mijn moeder en mijn Opa (Nazi) Prins Berhard de grondleggers van zijn. Sindsdien bouwen we naar de toekomst voor de Elite. Aanvankelijk was die brug smal, maar in de loop der jaren werd de basis breder, het eisenpakket groter en reikten de ambities verder dan een beetje roven en plunderen van de arme. Of de brugconstructie ons kan blijven dragen is aan ons en ons Leger en de politie. Alles hangt af van de mate waarin wij erin slagen de verbindingen sterk en het bouwwerk stabiel te houden en het  Franse, Griekse en Belgische Volksverzte neer te slaan tegen alles waar ik voor sta . Essentieel daarbij bent U, als  corrupte vertegenwoordigers van de burgers van Europa, in al hun diversiteit.”De ‘Graai-King’ ging ook in op de reeks terreuraanslagen in Europa, zoals in Parijs en Brussel, die zijn VVD Minster van Klasse Justitie en Sodomie liefhebber Ard van der Steur voor een deel had kunnen voorkomen. „Er waait een gure Gladio wind door Europa, veel wat ons Europeanen Elite dierbaar is, staat onder druk. En ik kan dat weten als geen ander, want mijn Opa Bernhard heeft een centrale rol gespeeld na de Tweede Wereld Oorlog in het CIA en NATO Gladio complot”