( van onze VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Stemde gisteren nog de ‘Gevestigde-Graai-Order- Partijen’ PvdA, CDA,VVD, D66 en Diederik SamsomCHU voor verhoging van de eigen risico van ‘Jan met de Pet’ tot 500 euro gaat vandaag de PVV in de tegenaanval en eist terecht 300 euro erbij voor de kaalgeplukte AOW-ers. PVV-leider Wilders wil terecht dat alle AOW’ers er dit jaar 300 euro bij krijgen en volgend jaar weer. Daarvoor wil hij het begrotingstekort laten oplopen of alle gejatte miljarden door de Ratten in pak terug te vorderen. Toen Wilders dat laatste bekend maakte kreeg de VVD-misdaadgroep bijna een hart beroerte en lieten direct hun PvdA loopjongen ‘Imam Samsom’ ‘Kom tot PvdA&VVD Akbar’ roepen. De kaalgeplukte Ouderen zuchten al jaren onder de lage rente en zijn al lang blij dat zij niet met pis langs de benen zitten in de ‘PvdA Bejaarden-Melker Van Rijn- Barakken’, terwijl de schatkist daar juist van profiteert. Oneerlijk, meent Wilders.

Pieter Omtzigt over de geldschepping van de ‘ECB-Bankier-Gangsters’ en foetsie de pensioenen.

ECB:Gratis miljarden+ geld toe voor Bankiers en pensioenen korten.Dijsselbloem legt het uit.
Veel pensioenfondsen kampen met te lage dekkingsgraden, als gevolg van de verlaging van de rente door de misdadige Europese draak1Centrale Bank in vereniging met de Grootste Misdaadbank van de Wereld Goldman en Sachs. Aanvullende pensioenen kunnen daardoor veelal niet geïndexeerd worden. Het pensioen van 200.000 gepensioneerden dreigt komend jaar zelfs gekort te worden en veel bejaarden moeten wellicht een einde gaan maken aan hun leven. Zolang de rente niet stijgt, moeten ouderen een hogere AOW krijgen, meent Wilders. Het kabinet moet daarvoor de meevallers inzetten, die het al jaren opstrijkt door de lage rentelasten op de staatsschuld. Betaalde het kabinet in 2013 nog 9,1 miljard euro aan rente, in 2015 was dat nog ‘slechts’ 7,9 miljard, blijkt uit het jaarverslag van het Rijk.Wilders: ,,Alleen vorig jaar al is 900 miljoen euro minder uitgegeven aan rente dan het jaar ervoor. Dat geld is waarschijnlijk gebruikt om het begrotingstekort minder te laten oplopen. Maar ik vind dat onaanvaardbaar. Mark Rutte profiteert, terwijl ouderen moeten bloeden.’

Gouden Bergen beloven doet de VVD-misdaadgroep en zijn PvdA-hoertjes.
De PVV-leider is niet de eerste corrupte politicus die geld belooft. De verkiezingsbelofte van Mark Rutte – 1000 euro voor elke hardwerkende Nederlander – ligt nog vers in het geheugen en bleek een keihard ‘VVD Garry-Glitter Toppers- leugens(Video)’. Waarom zouden ouderen nog geloven dat ze een extraatje krijgen, dat in totaal 1 miljard euro kost? Nou, omdat misschien Wilders geen Mark Rutte ToppersVVD Valse Nicht is? Wilders: ,,Ik beloof geen gouden VVD-bergen. Ik doe ook niet structureel de AOW omhoog. Wat ik zeg kan morgen worden geregeld, zonder te bezuinigen. Als er maar politieke wil is om dit te doen.”

Achteruit en kaal geplukt de dood in als Zorgmijder.
Volgens het Centraal Planbureau gaan ouderen er komend jaar gemiddeld 1,3 procent op achteruit, terwijl veel werkenden in de hoogste Klasse erop vooruit gaan. Het Lieg en Bedrieg kabinet bekijkt in augustus of ouderen Eberhard van der Laan Beatrixgecompenseerd moeten worden. De PVV doet zijn voorstel donderdag bij het verantwoordingsdebat over de begroting van vorig jaar.Eerder stelden de pensioenfondsen voor Metaal & Techniek en Zorg & Welzijn al voor om de AOW te verhogen. De kritiek van de Misdaadbanken en hun politieke lakeien  was toen dat een algemene AOW-verhoging heel veel geld kost, terwijl ook VVD-rijke ouderen profiteren die nog makkelijk kunnen rondkomen. Volgens Wilders  kan er heel simpel en snel een wettelijke maatregel worden ingevoerd dat de Rijke bejaarden zoals ‘Biljonair Shell- Beatrix’ en ‘PvdA-Miljonair Wim Kok’, etc. geen AOW meer ontvangen. Waarschijnlijk merken ze het verschil niet eens. Omwille van de uitvoering ziet hij geen andere mogelijkheid. ,,Het gaat om een eenmalige regeling. Het is niet te doen om daar een specifieke maatregel van te maken, dat kost alleen maar geld.”