(van onze Verworpene der aarde redactie i.s.m. onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NIOR- ‘Staats-NOS:”Dit benzinetekort in Frankrijk is onacceptabel”.De Staats NOS wordt ‘geleid’ door ‘TBS-er  Gelauff’ die minder opleiding heeft dan dr. Goebbels en ing Steve Brown en drs. Micha Kat (Video). Waarom?
Alleen zijn collega de ‘RTL-Riool Boulevard’ en de ‘VARA propaganda-is-dodelijkmiljonair PAUW(Video)’ deskundige ‘Geilneef Peter R. de Vries’ heeft nog minder opleiding dan Gelauff en dat is wel te zien ook. Kennelijk hebben de ‘Elite-Godfather’s van de ‘Mainstream&maffia-media’ gekozen om hun houdt de ‘Massa-dom en arm propaganda- nieuws’ te laten brengen door onopgeleide corrupte domoren die alles doen voor geld. Is dat een Complot van de Heersende klasse? Onze actie om de Staats-NOS te ontmaskeren als handlanger van de Status Quo en het misdadige EU Establishmenten het “Lieg en Bedrieg Kabinet” heeft tot gevolg gehad dat zowaar gisteren de NOS voor het eerste summier berichten over het massale Verzet van de Fransen en de Belgen tegen de misdadige ‘EU-uitbuit-arbeidswet’.

Wat heeft Holleeder ‘De Neus’ en Asscher(Video)met ‘Ariërs-NVU’ demonstratie Amsterdam te maken?

Hoofdredacteurs NOS Gelauff’ eregast “Freedom Award” vergat te melden(Video) dat hij naast verdachte Demmink zat.
De NOS deed het af als slechts wat zinloze protesten van de Vakbonden die de werkloosheid in stand houden en waar de automobilisten veel last van ondervinden. Tja, een ‘Staatspropaganda-Vos’ verliest wel zijn haren maar niet zijn streken. De aartsboef die zich voordoet als Hoofdredacteur van de NOS en doodleuk als eregast bij de Nep Freedom Award en tijdens de prijsuitreiking aan de ‘EU Führerin Merkel’ naast de ex OM Boss en Top VVD-er ‘Pedo Rapist Demmink’ zat moet de afgelopen maanden het koude angst zweet langs zijn corrupte onopgeleide propaganda rug hebben gelopen van het Volks verzet in Griekenland, Frankrijk en België. Pikant is in dit verband dat de grootse Propaganda Boss van Nederland amper is opgeleid. Hij heeft in de jaren ‘80 sociale academie gedaan als een over het paard getild kind. Dat houdt feitelijk  in dat hij vier jaar uit zijn neus heeft zitten peuteren at best. Ing Steve Brown heeft in die periode ook sociale academie gedaan  en beschrijft die periode in zijn boek “Steve Brown, Drugsbaron in Spijkerbroek”. Hij begreep als Volksjongen uit de Pijp niets van die dans en slap lul navel staart opleiding. Zelfs een blind paard zou geslaagd zijn op die non opleiding. Hoe het ook zij, het verklaart wel voor een deel het misdadige, walgelijke en domme gedrag van Gelauff.

Hennis JSF

‘Kadaver-Leden PvdA’ steunen JSF-koers Diederik Samsom uit vrees voor verlies van hun ‘Graai-banen’.

Die misdadige wet( uitbuiten met de wet in de hand) heet overigens in ‘de Elite-Schurkenstaat-NL’ de ‘Asscher-Flexwet’& ‘Wajong- Klijnsma-wet’, etc. en is een onderdeel van de ‘VVD-misdaadgroep-Participatie maatschappij’ die geleid wordt door de aarts crimineel ‘PvdA-Kapo Klijnsma’ en goed gebrald wordt door de Voorzitter van de PvdA Showbizz-arbeider en dronkenlap Spekman. Onder de Grachtengordel Maffia is inmiddels paniek uitgebroken bij het idee dat wellicht de Franse en Belgische opstand tegen het ‘EU- VVD Fascistische-Kapitalisme’ overwaait naar Nederland, maar zijn wel blij dat eindelijk de bodemloze ‘US-Elite geld makende JSF’  is aangekomen in Nederland om hun te verdedigen tegen Poetin, Wilders het ‘Klootjesvolk’.  Overigens heeft Minister& ex Callgril Hennis van Defensie Wapenhandel laten weten bij haar NOS dat JSF geen geluid maakt en de omwonenden dus niets te klagen hebben.  De ‘Grachtengordel-Maffia’ is het daarmee eens, want zij horen het oorverdovende geluid van de SFF nooit. Gelauff heeft of the record laten weten namens zijn kabinet en de ‘Grachtengordel-Maffia’ dat hij zijn steentje zal blijven bijdagen om de “Straf de Arme Maatschappij” zo lang mogelijk overeind te houden.