(van onze Internationale EU-Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Oostenrijkse (valse) Sociaal democraat bondskanselier Faymann treedt af. De ‘EU- PVV-Klaver Pechtolders’ winnen op alle Fronten! Waarom?
De reden is simpel de massa in de EU krijgt steeds meer door dat de EU (valse) Sociaal democraten onder één hoedje spelen met de Liberale fascistische (VVD)- Kapitalisten om hun kaal te plukken en alle radeloze straatarme Vluchtelingen in hun Volksbuurten te dumpen, zodat de ‘COA crime groups’ schaamteloos en straffeloos ongekend hun zakken vullen. Het Verzet van het Franse Volk tegen de ‘EU-Elite-Graaiers’ gaat nog steeds dagelijks door. De Staats-NOS zendt nog steeds niets uit over dat Franse verzet en de Tweede Kamer heeft er nog geen woord aan gewijd. Waar blijven de zogenaamde Linkse Establishment partijen om dat moedige Verzet tegen het ‘Neo Fascistische-Kapitalisme’ van de ‘EU-VVD-misdaadgroepen’ op de agenda te zetten van de Tweede Kamer? Ze kijken wel uit die pathologische liegende Oplichters en Ratten in pak in de Tweede Kamer. Die waarschuwen u iedere dag voor Poetin en Wilders.

 

 

In de eerste ronde won Hofnar met ruime meerderheid. De ‘rechtse’ populisten kandidaat Norbert Hofer (45) met lichtelijke Nazi sympathieën heeft in de tweede ronde met 0,3 procent verloren van de corrupte EU Establishment Kandidaat Van der Bellen. Maar wat is rechts en wat is links? Laten wij hiervoor voorop stellen dat wij tegen rechts populisten zijn, maar nog meer tegen de corrupte Establishment politici in de EU, die zogenaamd links of gematigd zijn. De gespletenheid van het Oostenrijkse Volk vindt zijn oorzaak in de tweedeling en extreme ongelijkheid en armoede een uitzichtloosheid die met name de lagere en middenklasse misdadig treft in de EU. Officieel zijn er inmiddels meer dan 50 miljoen werklozen in de EU, die onder de armoedegrens moeten zien te overleven met dank aan het (Groene) Establishment. Wat heeft dat met Links of rechts zijn te maken als je ondervoed in de rondte loopt zonder kleren aan je lijf en met lede ogen moet aanzien dat de EU vol stroomt met Vluchtelingen die ook nog eens een keer neerstrijken in je Volksbuurt.

Welke kleur heeft de EU en de Poolse en Nederlandse ‘Uitbuit-dictatuur’?
De verkiezingen werden in heel Europa met belangstelling gevolgd omdat Hofer als favoriet gold. Hij maakte als eerste van de Geert Wilder RTL Boulevardhuidige rechtse populisten in West-Europa kans om staatshoofd te worden. Maar de voormalig leider van ‘de Groene Establishment professor’ Van der Bellen, steekt daar nu een stokje voor, nadat zo een beetjes alles in stelling was gebracht door de ‘Heersende -(EU)-Elite Klasse’ aan volgevreten ‘Linkse’ populistische, corrupte  journalisten, acteurs, louche BN’er,schrijvers  in de ‘Mainstream&Maffia-media’ om te voorkomen dat Hofnar President zou worden. Zeg maar de hele Oostenrijkse ‘Grachtengordel-Maffia’ en het ‘BN-Vuilnis’ van de Oostenrijkse ‘Showbizz-King Joop van de Ende’ en zijn gabber in crime ‘Maffiaboss Jon de Mol’ deed mee om de onafhankelijke EU-Establishment kandidaat Van der Bellen de hemel in te prijzen als de Redder des Vaderland.

Rechtsongelijkheid van SP: Amsterdamse studenten op kamers met asielzoekers, maar niet met NL Dak en Thuislozen.

Rechtse ‘VVD-Populsit Erik Wiebes’ trots: Nederland grootste belasting en Pedo’s paradijs van EU.
De bondspresident van Oostenrijk bekleedt een ceremoniële ‘Graai-functie’, maar moet de premier inaugureren en hij kan de regering ontslaan. Hofer en Van der Bellen hadden beiden gezegd een meer actieve rol voor de bondspresident te willen. Van der Bellen heeft gedreigd geen regering van de leider van Hofers partij FPÖ, Heinz-Christian Strache, te zullen accepteren wat Diederik samsom vliegend tapijtondemocratisch is en neigt naar ‘Neo-Nazisme’. Dus wie is hier feitelijk een rechtse populist? De populistische PvdA Minister van Buitenlandse Corrupte en Domme Zaken ‘Eunuch Koenders’ wees in een reactie op de gespletenheid van Oostenrijk en Nederland. ,,Populistische partijen gaan er vanuit dat het volk één mening heeft over alles. Ik denk dat dat niet het geval is, want aleen de PvdA en ‘Massamoordenaar Erdogan’ heeft het recht op één mening. Ook landen die als populistisch VVD-“Garry- Glitter- Kippen” of eurosceptisch worden gezien stemmen er vaak mee in nadat zij zwaar zijn bedreigd door onze Führerin Merkel en haar loopjongens Rutte en de Wurger van Griekenland Dijsselbloem dat Europese lidstaten gezamenlijk iets doen aan migratie, vluchtelingen of terreurbestrijding ( niet terreur bestrijding van de Misdaad Banken en Erdogan).”Van der Bellen moet volgens Koenders niet alleen de mensen die voor hem hebben gekozen overtuigen, maar ook de anderen, die dagelijks door de EU Labbekakken Kings a La de VVD Werkgever Slavenhouder vertegenwoordiger Hans de Boer(Video) worden vernederd. ,,Hij is de president van alle Oostenrijkers net als dat Rutte ook niet de Premier is voor alle Nederlanders .” Oostenrijk is sinds 1945 vrijwel onafgebroken geregeerd door extreem corrupte, valse christendemocraten en sociaaldemocraten. De volgende parlementsverkiezingen staan in 2018 op het programma. De nieuwe President Van der Bellen werd als eerste uitbundig gefeliciteerd door de ‘Elite-Freaks‘ President Obama en zijn Oekraïense Zetboss de ‘Maffia Oligarch Porosjenko’.