Corrupte Van der Bellen zwakste ‘EU-Establishment’ president Oostenrijk ooit.

(van onze Internationale EU-Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Oostenrijkse (valse) Sociaal democraat bondskanselier Faymann treedt af. De ‘EU- PVV-Klaver Pechtolders’ winnen op alle Fronten! Waarom?
De reden is simpel de massa in de EU krijgt steeds meer door dat de EU (valse) Sociaal democraten onder één hoedje spelen met de Liberale fascistische (VVD)- Kapitalisten om hun kaal te plukken en alle radeloze straatarme Vluchtelingen in hun Volksbuurten te dumpen, zodat de ‘COA crime groups’ schaamteloos en straffeloos ongekend hun zakken vullen. Het Verzet van het Franse Volk tegen de ‘EU-Elite-Graaiers’ gaat nog steeds dagelijks door. De Staats-NOS zendt nog steeds niets uit over dat Franse verzet en de Tweede Kamer heeft er nog geen woord aan gewijd. Waar blijven de zogenaamde Linkse Establishment partijen om dat moedige Verzet tegen het ‘Neo Fascistische-Kapitalisme’ van de ‘EU-VVD-misdaadgroepen’ op de agenda te zetten van de Tweede Kamer? Ze kijken wel uit die pathologische liegende Oplichters en Ratten in pak in de Tweede Kamer. Die waarschuwen u iedere dag voor Poetin en Wilders.

 

 

In de eerste ronde won Hofnar met ruime meerderheid. De ‘rechtse’ populisten kandidaat Norbert Hofer (45) met lichtelijke Nazi sympathieën heeft in de tweede ronde met 0,3 procent verloren van de corrupte EU Establishment Kandidaat Van der Bellen. Maar wat is rechts en wat is links? Laten wij hiervoor voorop stellen dat wij tegen rechts populisten zijn, maar nog meer tegen de corrupte Establishment politici in de EU, die zogenaamd links of gematigd zijn. De gespletenheid van het Oostenrijkse Volk vindt zijn oorzaak in de tweedeling en extreme ongelijkheid en armoede een uitzichtloosheid die met name de lagere en middenklasse misdadig treft in de EU. Officieel zijn er inmiddels meer dan 50 miljoen werklozen in de EU, die onder de armoedegrens moeten zien te overleven met dank aan het (Groene) Establishment. Wat heeft dat met Links of rechts zijn te maken als je ondervoed in de rondte loopt zonder kleren aan je lijf en met lede ogen moet aanzien dat de EU vol stroomt met Vluchtelingen die ook nog eens een keer neerstrijken in je Volksbuurt.

Welke kleur heeft de EU en de Poolse en Nederlandse ‘Uitbuit-dictatuur’?
De verkiezingen werden in heel Europa met belangstelling gevolgd omdat Hofer als favoriet gold. Hij maakte als eerste van de Geert Wilder RTL Boulevardhuidige rechtse populisten in West-Europa kans om staatshoofd te worden. Maar de voormalig leider van ‘de Groene Establishment professor’ Van der Bellen, steekt daar nu een stokje voor, nadat zo een beetjes alles in stelling was gebracht door de ‘Heersende -(EU)-Elite Klasse’ aan volgevreten ‘Linkse’ populistische, corrupte  journalisten, acteurs, louche BN’er,schrijvers  in de ‘Mainstream&Maffia-media’ om te voorkomen dat Hofnar President zou worden. Zeg maar de hele Oostenrijkse ‘Grachtengordel-Maffia’ en het ‘BN-Vuilnis’ van de Oostenrijkse ‘Showbizz-King Joop van de Ende’ en zijn gabber in crime ‘Maffiaboss Jon de Mol’ deed mee om de onafhankelijke EU-Establishment kandidaat Van der Bellen de hemel in te prijzen als de Redder des Vaderland.

Rechtsongelijkheid van SP: Amsterdamse studenten op kamers met asielzoekers, maar niet met NL Dak en Thuislozen.

Rechtse ‘VVD-Populsit Erik Wiebes’ trots: Nederland grootste belasting en Pedo’s paradijs van EU.
De bondspresident van Oostenrijk bekleedt een ceremoniële ‘Graai-functie’, maar moet de premier inaugureren en hij kan de regering ontslaan. Hofer en Van der Bellen hadden beiden gezegd een meer actieve rol voor de bondspresident te willen. Van der Bellen heeft gedreigd geen regering van de leider van Hofers partij FPÖ, Heinz-Christian Strache, te zullen accepteren wat Diederik samsom vliegend tapijtondemocratisch is en neigt naar ‘Neo-Nazisme’. Dus wie is hier feitelijk een rechtse populist? De populistische PvdA Minister van Buitenlandse Corrupte en Domme Zaken ‘Eunuch Koenders’ wees in een reactie op de gespletenheid van Oostenrijk en Nederland. ,,Populistische partijen gaan er vanuit dat het volk één mening heeft over alles. Ik denk dat dat niet het geval is, want aleen de PvdA en ‘Massamoordenaar Erdogan’ heeft het recht op één mening. Ook landen die als populistisch VVD-“Garry- Glitter- Kippen” of eurosceptisch worden gezien stemmen er vaak mee in nadat zij zwaar zijn bedreigd door onze Führerin Merkel en haar loopjongens Rutte en de Wurger van Griekenland Dijsselbloem dat Europese lidstaten gezamenlijk iets doen aan migratie, vluchtelingen of terreurbestrijding ( niet terreur bestrijding van de Misdaad Banken en Erdogan).”Van der Bellen moet volgens Koenders niet alleen de mensen die voor hem hebben gekozen overtuigen, maar ook de anderen, die dagelijks door de EU Labbekakken Kings a La de VVD Werkgever Slavenhouder vertegenwoordiger Hans de Boer(Video) worden vernederd. ,,Hij is de president van alle Oostenrijkers net als dat Rutte ook niet de Premier is voor alle Nederlanders .” Oostenrijk is sinds 1945 vrijwel onafgebroken geregeerd door extreem corrupte, valse christendemocraten en sociaaldemocraten. De volgende parlementsverkiezingen staan in 2018 op het programma. De nieuwe President Van der Bellen werd als eerste uitbundig gefeliciteerd door de ‘Elite-Freaks‘ President Obama en zijn Oekraïense Zetboss de ‘Maffia Oligarch Porosjenko’.

 

 

12 reacties op “Corrupte Van der Bellen zwakste ‘EU-Establishment’ president Oostenrijk ooit.

 1. Vertellen ze er nog bij, dat hij nog een nazaat van Estlandse adel(verjaagd door het sovjet-communist-regime) is?
  Hij gelooft zeker dat ie kan proberen het broodvolk nog wat wijs te maken:?

 2. Pingback: Eindtijdberichten en andere belangrijke nieuwsfeiten, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

  • Omdat ’t complete dossier er (nog steeds) niet is.Sinds wanneer zit ’t OM op gegevens v/e verdachte te wachten? Tot St Juttemis? Heeft toch ’n zelfstandige, onafhankelijke onderzoeksplicht? Als verdachten zich op hun zwijgplicht beroepen, gaat ’t OM dan ook zitten wachten? Zal met met ’t IOC en Olympisch jaar in Brazilië te maken hebben. Dat wil geen schandaal zo vlak voor de opening. Wordt dus ruim over de zomer heen getild totdat de Spelen voorbij zijn.Zo gaat dat in NL’s haute volee. Want W.+M. kunnen daar dan niet uit hun dak gaan als bekend wordt dat de opvolger van W. in ’t IOC zijn ex vriendin (nou ja, vriendin??) aan gruzelementen heeft geslagen en de kostbare hangers tot bloedens toe van haar oorlellen heeft gerukt.Meen me te herinneren dat zwaar lichamelijk letsel, grove mishandeling, huiselijk geweld en sexual harassment speerpunten v/h OM beleid zijn? Kennelijk geldt voor ’t plebs ’t recht en voor ’t KH+intimi ’t voorrecht.

   • Als Kameel nou eens de oorbellen van de oorlellen van Maxi had afgerukt, dan zou zulks aangifte misschien voortvarend zijn behandeld, met voorrang.

 3. 31K (post)stemmen verschil. Kan ontzettend mee geknoeid worden. Hofer had eerst 4% voorsprong en daarna 0,6% achterstand. Waarom worden die niet gelijktijdig geteld? Stalin zei al: niet hij die stemt,maar hij die (de stemmen) telt, wint! Juncker heeft ’n extra fles open getrokken.Had gebruld niet met “far right” te willen praten. Over “far left” heeft dat zwalkende vat ’t nooit. Stigmatisering v/d bovenste plank. Nog 30 dagen te gaan. En in 2017 verkiezingen in NL en F. Hup Geert en Marine. Merkel zal tevreden zijn want die beschouwt Oostenrijk, vanwege de taal nog meer dan NL, als ’n Bundesland. We gaan Van der Bellen, ’n kettingroker, uiterst links noemen. Zal wel ’n cordon sanitaire om Hofer’s partij heen leggen, dus de helft-0,6% negerend. Dan is Van der Bellen dus ’n echte DICKtator!

  • Vgl. Florida 2000, zelfde geknoei.

   Bij het referendum-stemmen naar een NEXIT, zullen ongetwijfeld de verlate stemmen uit Lutjebroek en Schiermonnikoog doorslaggevend zijn bij de invulling van de Europese zetels der Nederlandse politici.

 4. Het gaat er om spannen deze zomer.
  Zouden de Britten die na 1770 moesten opgeven nu afhankelijk en onderdanig worden aan de fop Euro? hun land verkopen hun Pond opgeven?
  Ik denk het niet.
  Mark Rutte -of passender Ettur Kram omdat hij alles omdraait- .
  Als het aan Halbe Zijlstra ligt zal hij er dit najaar er alles aan doen Ettur als MP aan te houden, er is geen betere en dat is ook zo erkent Halbe (die maar een half zo goed leugenaar is) en als de dood is hem te moeten opvolgen daarmee de Departementen des doods in zijn schoenen geschoven worden in een tijd dat deze als etterbuilen zullen gaan openklappen en Halbe geen zin heeft in puzz.

  Het staat in de sterren (van de geschiedenis) geschreven de kanonnen komen niet in de Oekraïne maar rondom hun vesting Brussel waar de noodzaak zich te beschermen tegen het gepeupel hoog zal zijn?
  Met Berlijn in herinnering moet Brussel vrezen.

  Hoogtijd!

  • Lijdend aan De(ment)ie ?
   Wie na het zien van Brexit de Movie nog twijfelt of we de Brusselse EU Toren van Babel moeten verlaten geeft blijk alle helderheid van geest verloren te hebben.

   Gaan we het meemaken dat onder andere Nigel Farage met zijn partij de kiezers wakker en op zijn hand heeft weten te krijgen?

   Met Nigel Farage en vele andere Nederlands bron/ondertiteld door Irma Schiffers

   Op 23 juni aanstaande gaan de Britten naar de stembus voor een referendum waar vele Europeanen, maar ook veel Nederlanders al heel lang naar verlangen; een referendum om nee te zeggen tegen de EU. Als Engeland eruit gaat, zullen er ongetwijfeld meer landen willen volgen.

 5. Opvallend hoe de tegenkandidaat keer op keer als rechts-populistisch werd weggezet betiteld gekenmerkt gebrandmerkt . Zelf doe ik niet zo aan politiek
  maar volgens mij kwam de andere helft van Oostenrijk gewoon voor hun recht
  op en tegen de verplichte verwatering van zoiets wat -identiteit- wordt genoemd .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s