(van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Leave campaign says UK at risk from Turkish criminals if it remains in EU. De strijdt van de 30-04-16-bert-koenders-turkseklusjesFransen gaat nog steeds door in heel Frankrijk tegen de ‘EU-Graai-Elite’.En de Staats NOS zendt nog steeds niets uit over dat moedige Verzet.Waarom? Is dat een Complot van de NOS in verenging met hun Boss het “Lieg en Bedrieg Kabinet”?  Volgens de PvdA Minister van Buitenlandse Corrupte en Domme Zaken ‘Eunuch Koenders’ heeft de Sultan Erdogan slechts een ceremoniële functie vergelijkbaar met die van zijn ‘Graai-King Willem’. Hij is daarmee wel de enige persoon in de wereld die dat gelooft. Ook de Koerden worden niet massaal door de Sultan vermoord en de Vluchtelingen  worden zeer goed behandelt volgens Koenders. Moorden doet alleen Assad volgens Koenders en zijn NOS. Koenders roept alle Nederlanders en in het bijzonder Umar en de PVV kiezers op om hun vakantie in Turkije te gaan vieren. Wel is het handig voordat u vertrekt op eerst even de ‘Turkse- Erdogan- klik-lijst’ te checken lijkt ons.

 Oorzaak ‘IS’-aanslagen Brussel en Parijs is Koenders niet bekend. Alleen King Willem evenaart Erdogan is zijn Megalomane Liefde(Video) voor Paleizen en Vluchtelingen. 

 

Don Corleone Rutte’:Collega ‘Maffiaboss Erdogan’ valt niets te verwijten. De liefde Van Erdogan voor zijn land wordt alleen geëvenaard door de Noord Koreaanse President Kim Jong-un volgens Koenders.
De Turkse Staatspers roemt de Sultan als de grote redder van de Persvrijheid en Democratie en wijst naar de Dutch Minister Koenders als getuige. Op een buitengewoon ‘Sultan Ja-knikkers-congres’ van de AK-partij in Ankara is de Turkse minister van Denk Niet Partij van Heroïne, Wapen en IS-Olie Transport Binali Yildirim (60) zondag unaniem ‘gekozen’ tot nieuwe partijleider.  “DENK,” was uitgenodigd als eregast en mocht de koffie rond brengen. Zij waren zeer vereerd, maar hadden Sylvana voor de zekerheid maar thuis gelaten.Yildrim kreeg als enige kandidaat alle 1405 stemmen op zijn naam. In die zin leek het AK congress verdomd veel op het ‘PvdA-Grafrede-congres’, waar men ook altijd unaniem op één persoon na achter ‘Imam-Samsom’ staat. Yildirim wil Erdogan executieve bevoegdheden en feitelijk alle macht geven, iets waar de president al geruime tijd op aanstuurt maar wat fetlijk al zo is,dus veel zal er niet veranderen. Zou de dome Koenders het wel allemaal door hebben? De partijleider van de Sultan wordt daarmee ook de nieuwe Turkse Show-premier, als het corrupte parlement – gedomineerd door de AK-partij – daarmee instemt en dat staat nu al vast. Yildirim volgt premier Ahmet Davutoglu op, die eerder deze maand aankondigde gedwongen op te stappen na een aantal aanvaringen met president Recep Tayyip Erdogan. De beoogde nieuwe premier is al twintig jaar een nauwe bondgenoot loopjongen van Erdogan. Hij noemde voorafgaande aan de stemming en een grondwetswijziging ,,een Sultan-topprioriteit”.,,De problemen van dit land en de liefde voor dit land zijn de verantwoordelijkheid van de president, die daarom een in Paleis woont met 1180 kamers,” bralde Yildirim tegen het partijcongres, voorafgaande aan de Nep en Fop stemming. In die zin lijkt het congres weer verdomd veel op de Tweede Kamer, alwaar de stemmingen ook altijd van te voren vast staat wat de VVD-misdaadgroep en zijn PvdA-hoertjes betreft. Hij riep verder Merkel Erdogande ‘Europese-Graai-Unie’ op helderheid te verschaffen over het migratiebeleid. Hij bedoelde uiteraard dat er meer dan die zes miljard moet worden gestort naar zijn Sultan.Daarnaast kondigde hij aan door te gaan met het verbeteren van de democratie en de mensenrechten in Turkije (kuch), of het land zich nu wel of niet mag aansluiten bij de ‘Europese -Graai-Unie’ van  Führerin Merkel. Hij ‘vergat’ maar even voor het gemak dat hij en zijn Sultan nu juist de mensenrechten schenden volgens o.a. Amnesty Internationaal en de Vrije pers. Yildirim, die lange tijd een succesvolle minister van  Heroïne, Wapens en IS-Olie transport was, zei te blijven strijden tegen Islamitische Staat Umar en Böhmermann en tegen Koerdische strijders in eigen land en in Syrië en in de EU. Daarna barste het congres spontaan uit het het scanderen van Erdogan,Koenders,Erdogan, Koenders,Erdogan Koenders.