(van onze Wie neukt en Moord privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Leugenteam Hendrik Jan Korterink’ haalt halfslachtig Bakzeil met Fantasieboek “Kleine Hendrik Jan KorterinkWillem” de harddrugsdealer.
De ‘Gereformeerde ’-incest- Familie Korterink slijt zijn laatste dagen met het kakken van ouwe ‘Koeien-Holleeder&co drollen’ in het bejaarde mannen ‘Riool-Vod-Panorama’. Het blad Vod dat op sterven na al dood is blijken alleen al  het feit dat Sanoma het bepaalde aanlagerwal geraakte Amsterdamse Onderwereld uithangbord Panorama cadeau deed aan de Groningse ‘Pijper-Boertjes’.

‘Pedo-Hendrik Jan Korterink’ & ’Kleine Willem’ maken zich schuldig aan List, Bedrog, Diefstal en Misleiding. De stiekeme loopjongen van Peter R. de Vries de Pedo DwergHendrik Jan Korterink heeft ‘Kleine Willem’ wat smadelijke en lasterlijke leugens laten brallen ten koste van Brown in zijn boek: “Kleine Willem “ Hoe zat het ook al weer? Dat ziet u hier:

 

En hier:

De Kleine brave man Willem heeft inmiddels bakzeil gehaald en daarmee is de kous af wat hem betreft in deze. Zie video (vanaf 33.44) hierna van Per slot van rekening:

Maar zijn Ghostwriter de ‘Pedo-Dwerg Hendrik Jan Korterink’ zal zich nog moeten verantwoorden voor het ‘Volksklaprecht- tribunaal’ (video) voor zijn misdaden met de pen, die hij al jaren tegen Brown en de zijne pleegt. De aanklachten zijn van dien aard dat zodra hij in persoon verschijnt voor het Volks Tribunal criminel extraordinaire er direct bikkelhard snelrecht worden toegepast !!!!!!!!!! Diegene die op dat moment met Korterink lopen zullen worden beschouwd als medeplichtigen. De filmbeelden zullen meer dan spectaculair zijn. En wij voorspellen u dat hij zal zingen alsof zijn leven er vanaf hangt en daarna nooit meer ook maar één liederlijke beledigende leugen over Brown zal schrijven, al dan niet door één van zijn aan lager wal geraakte Junkie kruimel crimineeltjes.