(van onze onverbeterlijke VVD-misdaadgroep redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De JOVD doet het wetenschappelijk onderzoek eer aan dat kinderen van ‘(Elite)-Beroepscriminelen’ in de Hennis tankvoetsporen treden van hun ouders. M.a.w. Jong Geleerd oud gedaan.‏ Wanneer verschijnt eindelijk eens een “Top 100 Lijst“van die jonge ‘VVD-criminelen’ zodat zij kunnen worden heropgevoed tot mensen met gevoel voor  andere, die geen misdaden meer plegen tegen bejaarden, zwakkere en zieken. Het is niet bepaald een geheim dat Rutte en zijn VVD-misdaadgroep de afgelopen drie jaar met hulp van zijn PvdA-hoertjes 50 miljard bezuinigd  geroofd heeft van de ‘Jan met de Pet massa’. Daarnaast houdt Rutte en zijn bende de meeste bekende ‘VVD-Pedo Rapist- Demmink& Prins Claus–bende’ inmiddels meer dan een kwart eeuw uit de cel. Welbeschouwd kan Rutte gerekend worden tot de succesvolste Godfather uit de Nederlandse Misdaad geschiedenis.

Beslag op twee villa’s bejaarde ‘Top VVD-Gangster Wiegel’.
“Ben jij het volgende (criminele VVD-Rat in pak ) politiek talent” is de leuze van de JOVD. Wil je leren hoe de rest van je leven te
JOVDparasiteren ten kost van het Volk, koop dan het ‘JOVD-VVD Graai- boek’ :” De weg naar de (VOC)-macht”.De Voorzitter van de JOVD Matthijs Van de Burgwal  gaat er vanuit dat bij de komende landelijke verkiezing de VVD-bende zal profiteren van het    Valse nichten Toppers-Premierschap dat ‘Garry-Glitter Rutte‘ heeft vervuld de afgelopen twee ‘Pluk de massa-kaal-Kabinetten’. De onverbeterlijke jonge VVD Gangster Matthijs houdt er van om met zijn grote voorbeelden de ex peperdure Yab Yum hoer(Video) en tegenwoordig VVD Minister van Defensie Wapenhandel Hennis en de meest geslaagde ‘VVD Fraudeur Heer Wiegel’ gratis door de straten van Den Haag te scheuren met een Tank. Het liefst over wat werkloze sloebers en bejaarden heen. Ook is hij bijzonder trots wat Rutte als EU Voorzitter en Premier allemaal heeft bereikt, zoals dat 50 miljoen EU burgers waarvan 2, 5 miljoen Nederlanders onder de armoedegrens moeten overleven en dat zijn ‘Graai-King Willem’ van zijn Staats-uitkering ondertussen even een serviesje koopt van 1,4 miljoen. Wat wil een jonge VVD-er nog meer?