‘Rat Roger van Boxtel’ wil door Graaien als Top Bestuur-Gangster NS. Dijsselbloem blij.

(van onze VVD en PvdA Bestuur-gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Van der Sar ziet niets in ‘Graai-politicus Roger van Boxtel’.De ‘Corruptie-Trein’ rijdt altijd op tijd in “Banana-Fraude-Nederland”
Soms is het zelfs jammer dat Roger van Boxtel NSbepaalde politieke corrupte figuren niet in het ‘Luxe- Wachtgeld’ zitten in het buitenland. Een van die figuren is zonder meer de ‘Rat in pak Roger van Boxtel’. De ‘Super-Graaier Van Boxtel’ wil langer door als topmanTop Bestuur-Gangster bij de NS. Hij werd in augustus 2015 ‘tijdelijk’ president-directeur van het spoorwegbedrijf voor een vermogen. Dat was zogenaamd voor een jaar. Volgens ingewijden heeft hij nu al aangegeven ook na die tijd aan te willen blijven om te Graaien en zijn Zakken te vullen. Hij is dol op zijn snelle NS-verbinding met de declaraties.

 ‘Übermensch Dijsselbloem’ keurt ongezien Fraude-Jaarrekening NS goed tot verbijstering  van Pieter Omtzigt.

Zelf geeft de voormalig corrupte D66-Senator Roger aan dat hij nog met de blinde en corrupte Raad van Commissarissen in gesprek is over een eventuele verlenging en verhoging van zijn Mega salaris en bonus, maar dat Dijsselbloem het in de blind al heeft goed gekeurd. Het definitieve besluit wordt officieel over een dikke maand verwacht, maar is al genomen door Dijsselbloem. Roger mag door Graaien en Naaien. Ook de aandeelhouder namens het Volk, minister Dijsselbloem van Financiën voor de Rijken, moet nog zijn fiat geven. Het Volk dat feitelijk de aandeelhouder is, is tegen maar dat kan Dijsselbloem als echt PvdA-hoertje geen reet schelen. Volgens bronnen rondom het ‘Satanische-Binnenhof’zit dat wel snor.

Gemor bij het gewone personeel en blijdschap bij de ‘Gevestigde-Graai- Orde partijen’ en de Oekraïense Oligarch ‘Mafioso President Porosjenko’(Video).
Rent a D66 Van Boxtel’ ligt goed in de corrupte politiek en bij de Misdaadbanken. Onder het NS-personeel klinkt er echter veel terecht gemor en heerst er angst voor de Ratten Roger en Dijsselbloem. Sinds hij aan het Rovers-roer staat, is een aantal pluk het NS personeel kaal veranderingen aangekondigd. Zo wil Roger de winkeltjes op de stations afstoten. Het NS-personeel van die winkeltjes vreest daardoor terecht een minder goede cao te krijgen. Roger heeft tevens aangegeven busbedrijf Qbuzz in de etalage te willen zetten en niet meer mee te doen met regionale spooraanbestedingen. Vakbond FNV heeft daar grote moeite mee. PvdA Minister Dijsselbloem waarschuwt namens de VVD-misdaadgroep en de ‘VVD- Toppers &Glitter Rutte’ dat de NS- arbeiders zich niet moeten gaan verzetten tegen de politie in het algemeen en in het bijzonder tegen de ‘Killier-Cops'(Video) zoals de Fransen en Belgen doen tegen het kaalplukken en verzetten door zijn Roger.

De PvdA Minister ‘Gluiperd Dijsselbloem ‘gaf eerder aan het juist verstandig te vinden dat NS zich gaat richten op de kern ‘Graai-taak’ het kaal plukken van de reizigers en de NS medewerkers door steeds meer menselijke nevenactiviteiten af te stoten naar de ‘Vrije-VVD&D66&PvdA–Graai-Markt’ van de Misdaadbanken. ‘Eichmann Samsom’ riep het NS Personeel en de vaders van de door de politie vermoorde kinderen op deze actie’s van Roger en de politie vooral als een succes te beschouwen van de PvdA en op de VVD te gaan stemmen.

Noot: Bron Delo.
NOS wordt aangestuurd door Ministerie van Oorlog (Defensie) wordt letterlijk bevestigd in de radio uitzending finding voices Janneke Monshouwer oud medewerkster NOS en Arnold Karkens. Ministerie van Propaganda NOS Marcel Gelauff https://over.nos.nl/uw-reacties/ooggetuige Pleinen worden bezet, banken gesloopt, auto’s in de hens gezet en de Franse politie kan de traangasbommen nauwelijks meer aanslepen. Nog steeds breiden de rellen zich uit en we hebben het hier over honderdduizenden actieve vechtende burgers tegen de gevestigde orde. Mensen gaan niet meer naar huis, wonen op straat en maken er één groot ‘feest’ van. Lees meer: 50 Franse steden vol in protest..! NOS zwijgt!! Irma Schiffers interviewed Arnold Karskens met de vaste gasten Janneke Monshouwer oud NOS en Ad Broere_Sun May 08 2016: http://www.4shared.com/mp3/xqGV1QHmce/Gewoon_Nieuws_met_Arnold_Karsk.html

8 reacties op “‘Rat Roger van Boxtel’ wil door Graaien als Top Bestuur-Gangster NS. Dijsselbloem blij.

 1. Precies. Het nieuwe graaicontract voor Van Boxtel gaat precies op tijd in. De trein uit Amersfoort kan daarvoor wel even 20 minuten wachten.

  Die turbo-D’66-graaier heeft nooit iets gepresteerd. Iemand die zelf zijn graaibaantjes mag bepalen, ten koste van het NS-personeel en treinreizigers.

 2. Pingback: Eindtijdberichten en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

 3. Over de NS rest niets anders dan te zwijgen.Alles uitgeprobeerd,alles gefaald. In CH rijden de treinen haarscherp op tijd, ook wanneer de sneeuw huizenhoog op de rails ligt. In NL 1 blaadje en totale chaos. -1C:bevroren wissels. In CH -25C: no problem. Zelfs de spoorlijn bij de Jungfrau is hartje winter volledig intact. Ra,ra!

 4. Op weg naar je werk met de auto in de file staan of anders
  wegens overvolle vertraagde treinen te laat komen .
  De Nederlandse Spoorwegen zijn niet het enige nutsbedrijf
  wat door veeveedee onbenul is gebrochen gerichtet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s