(door uithuis gezette Verzetsheld Nico van der Ham en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Amnesty in reactie op:”De ‘vergeten’ Groep-Killer-Cop en organen roofzaak Ihsan Gurz.”Wat als ze mij neerschieten zoals Rishi en Michael Koomen?
Geert Wilder RTL BoulevardRechtbank Amsterdam overtreft Sultan Erdogan in censuur. Vader Gurz bruut en onmenselijker de mond gesnoerd dan Umar.( zie Video hierna). Waar blijft nu de ‘Mainstream&Maffia-media’ en de Tweede Kamer nu om Gurz zijn recht op vrijheid van meningsuiting te waarborgen? En waar zijn de zogenaamde misdaadjournalisten nu? Die zitten in hun sensatie afleiding’s Riool-drek en houden zich bezig met Wilders, het ‘Monster’-Holleeder, drs Micha Kat (Video) en het ‘Pijpmeisje'(Video).
Hoerenkind’, schreef de verdrietige en boze Cengiz Gürz op Facebook. Dat was gericht tegen een corrupte politieagent die deel uitmaakte van het Beverwijkse Killer-Cops-Team dat de zoon Ihsan van vader Gürzin 2011  dood-trapte. Cengiz Gürz is begin dit jaar aangehouden door de Amsterdamse politie afdeling…  Zware Criminaliteit.

‘Killer Cop Fred B.‘ stijf van de Coke ?
Vader Gürz mag van de politie en het OM zijn verhaal niet meer vertellen wat extreme Noord-Koreaanse censuur is, waar Erdogan een puntje aan kan zuigen. Niet op Twitter en ook niet op Facebook. Ook zijn optreden op de Turkse TV werd Gürz verweten. Artikelen in Nederlandse en Turkse tijdschriften en kranten mogen ook niet meer! Foto’s van zijn, door de politie dood getrapte, zoon mag vader Gürz van de politie én het OM ook niet meer publiceren!Gisteren was de zitting en de vaders Gurs en Michael Koomen,  geven hart verscheurende commentaar hoe hun zoons zijn vermoord en deze zaken in de ‘Politie Moorden-doofpot’ zijn gestopt en hun daarna de mond zijn en worden gesnoerd. Is dat een Complot van(Video) de gerechtelijke macht in vereniging met de Killer-Cops?

Hart kwijt aan ‘VVD-Justitie’ en ‘Ruis-Politie’ zonder Hart: ‘Ruis-Politie’ met Undercovers van ‘Graai-Commissarissen’ lokken moorden uit.
Overleden aan een zwak hart, zo verklaarde de politie destijds en roofde het ‘zwakke hart’ uit het dood getrapte lichaam van Ihsan. Agent RishiVervolgens, zoals dat gaat in onze verkapte Schurkenstaat als iets niet zo goed van pas komt, raakte de politie het hart kwijt! Verkocht aan de Organen handelaren? De ruimte die door het weghalen van het hart in het lijk van Ihsan was ontstaan, werd opgevuld met oude kranten. ‘Valt het niet zo op’ moet het politie-schorem hebben gedacht.Allemaal in uw eigen ‘keurige rechtsstaat’ Nederland!

 

 

Meer lezen en Video’s: Nico  van den Ham.