(van onze VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Asielcheck van Dijkhoff flinterdun en Rutte uit zijn dak als ‘Pedo-Gary-Glitter’ bij Joling. Mark Rutte ToppersSultan Erdogan grootste afperser van de Eeuw.
Don Corleone Rutte’:Collega ‘Maffiaboss Erdogan’ valt niets te verwijten.Ankara kan deze zomer al afpersen dat in hoofdzaak de Rijke Turken en de ‘Grijze Wolven’ en de ‘IS-strijders’ van Sultan Erdogan visumvrij naar Europa mogen reizen. Dat is „realistisch”, schat het “Lieg en Bedrieg kabinet” in. Nou, wat dat laatste betreft verandert er niet veel want de Rijke Turken en Grijze Wolven reizen al jaren met gekochte visum vrij rond door de EU. Maar nu kunnen ook min of meer de arme massa en Koerden afreizen naar de EU. Als wij hun waren zou er geen haar op ons hoofd aan denken om nog terug te keren naar het Ottomaanse Rijk van Sultan Erdogan. U wel?

Homo en Koerden Hater ‘IS-Olie-Sultan Erdogan’: ’NL-Elite’ begrijpt niet waar jihadisme en ik voor staan.

Geen Kind aan de kant:’VVD-Mensenhandelaar–Dijkhoff’ en zijn ‘Imam Samsom’ onder vuur.
Klaas DijkhoffTurkije moet aan 72 voorwaarden voldoen en dan mogen inwoners van het land zonder visum naar Europa reizen. Dat is een onderdeel van de afpersdeal tussen Brussel met het Ottomaanse Rijk over het stoppen van de asielstroom ‘Oliedollar-Vluchtelingen’. Als Turkije eind juni aan alle eisen voldoet, kan de zogenoemde visumliberalisatie in juli al beginnen.VVD Staatssecretaris Dijkhoff (Veiligheid voor de Rijken en Klasse Justitie) aka” two Face”: „Wij zijn van mening dat onze Sultan de deadline kan halen.” Meerdere partijen in de Tweede Kamer zijn daar sceptisch over omdat de Sultan nog veel misdaden tegen de menselijkheid pleegt .Op het gebied van juridische samenwerking bijvoorbeeld voldoet Turkije nog lang niet aan de eisen, betogen zij. Gek genoeg zwijgt de Tweede Kamer over de massa moorden op de Koerden, de IS-Olie en wapen en heroïnehandel van de ‘Maffia Familie Erdogan’.Maar de ‘VVD Mensenhandelaar Dijkhoff’ denkt toch dat de Sultan op tijd aan de 72 criteria kan voldoen: „Het is realistisch dat het ze lukt en als het ze niet lukt wij onze beroemde VVD oogje dichtknijpen doen. Maar het is aan hen om de stappen te zetten die nog nodig zijn, ha,ha,ha,.”

EU Toets is een Farce en de uitkomst staat al vast.
De extreme corrupte Europese Graai- Commissie zal beoordelen of de Sultan de toets doorstaat. Volgens Dijkhoff gaat het visumvrij reizen niet door als de Turken niet helemaal aan alle eisen voldoen. Nederland zal het oordeel van de altijd liegende commissie controleren. Dijkhoff toont zich vooralsnog tevreden met de uitwerking van de Turkije afpersdeal van zes miljard. Er zijn nu dagen datRue de dictators er geen enkele vreemdeling de oversteek naar Griekenland probeert te maken, bralt hij. Dit laatste feit overigens tot groot verdriet van de ‘COA-misdaadgroep’ van de ‘Graai- Ratten in pak.De VVD-bewindsman Gangster ziet echter dat er nog weinig schot zit in de onderhandelingen met Noord-Afrikaanse Dictators waar een soortgelijke duistere deal mee gesloten kan worden om de asielstroom te stoppen. Tja, dat is ook niet zo eenvoudig, gezien het feit dat de meeste in Parijs zitten met hun gestolen bloed miljarden, want zij hebben namelijk altijd visum vrij reizen. De staatssecretaris trekt zich ogenschijnlijk weinig aan van Turkse dreigementen en Massamoorden  op de Koerden en IS- Olie en Heroïnehandel  en het vervolgen van onafhankelijke journalisten. De Sultan heeft gedreigd dat er weer vluchtelingen naar Europa komen als Brussel niet meewerkt en dat hij na de schijn veroordeling van Umar(Video) haar op de Interpol opsporingslijst gaan zetten „Met enig ‘VVD-trots’ bral ik: ’ook Turkse ‘graai-politici’ hebben recht op vrijheid van meningsuiting en corruptie net als wij’. Het zou goed zijn als meer politici dat hebben en dat de Turkse politici uit de kast komen en ook naar de ‘VVD-Toppers’ gaan als ‘Gary-Glitter Kip’ net als onze Rutte.” Maar waar wij niemand in de Tweede Kamer en in hun Mainstream&Maffia-media over horen is het feit dat na het betalen van zes miljard aan de Sultan opeens wel zijn grenzen naar behoren kan bewaken. Is dat Afpersen of niet? En als er dus iemand op de Interpol opsporingslijst behoort te staan is dat de Sultan als de grootse afperser van de eeuw!