Nog steeds “angry” op Assad Kamerleden? F-16 in Syrië; 4 mei, ‘Wapenhandelaar Hennis’ en haar ‘Huismarokkaan Aboutaleb’?‏

(door Bert Maathuis en aangevuld door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Informatie voor u NederParleurs: Burgerdoden (Video) bij NL bombardementen is geen probleem voor Jeanine Hennis Yab Yum laarzen‘Oorlog Mongul Hennis’.
Open brief aan de Leden van de ‘Nep en Fop- Tweede Kamer’. In de parallelle (pulp-maffia-media)-Wereld van ‘Ik hou van Holland en Graai-King Willem’ van hersendoden kijkers is Burgemeester “Uncle Tom”Aboutaleb de populairste politicus van Nederland:”Het 4 en 5 mei ritueel van de ‘Royaal-(Nazi)- Ratten in pak’(Video) met Huismarokkaan “Uncle Tom” Aboutaleb” is daar het bewijs van.

News for the Blind (News That Isn’t In The Lamestream Media).PvdA -Zonnekoning-“Uncle Tom”- Aboutaleb’ vliegt uit de PvdA bocht voor King Willem op 4 mei.

Joe Biden Ahmed AboutalebDan gelijk ook maar even deze informatie, hoewel u daarvan al wel enige tijd op de hoogte zult zijn:” Es sollen 500 Millionen Afrikaner nach Europa verpflanzt werden!”Nu is de vraag, wanneer u, parleurs, zich bij de burgers aan gaat sluiten, in plaats van zich blijft consolideren in de aansluiting bij de elitaire machten (oorlog, dus!!!).  “Burgerlijke ongehoorzaamheid” blijft tot die tijd een “must”. Anders zou de mensheid zichzelf tekort doen, ja, zouden zij zichzelf sterk onderwaarderen, tot slaaf onderwerpen in de “Straf de arme maatschappij”  van de Heersende Klasse en ‘Graai-King Willem’.

 

4 reacties op “Nog steeds “angry” op Assad Kamerleden? F-16 in Syrië; 4 mei, ‘Wapenhandelaar Hennis’ en haar ‘Huismarokkaan Aboutaleb’?‏

  1. Pingback: Eindtijdberichten en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

  2. Persoonlijk lijkt het mij een heel onbetrouwbare man die Achmed A. Behoorlijk enge uitstraling. Maar goed hij schijnt bij het volgzame onnadenkende deel van de natie nogal lekkr te liggen .
    Allemaal schijn en bedrog , die populariteit polls worden gewoon in elkaar gedraaid door reclame bureaus zoals de Hond en Motifucktion in opdracht van de USA/NSA.
    Bij het denkende deel van zijn topcollega’s schijnt hij het minder goed te doen .
    Misschien kan hij met dat zieligheids evangelie van’m in het Turkse parlement de
    Armeense vernietiging eens herdenken. Dan doet Job Cohen de broodopstand in Marokko .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s