(door Bert Maathuis en aangevuld door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Informatie voor u NederParleurs: Burgerdoden (Video) bij NL bombardementen is geen probleem voor Jeanine Hennis Yab Yum laarzen‘Oorlog Mongul Hennis’.
Open brief aan de Leden van de ‘Nep en Fop- Tweede Kamer’. In de parallelle (pulp-maffia-media)-Wereld van ‘Ik hou van Holland en Graai-King Willem’ van hersendoden kijkers is Burgemeester “Uncle Tom”Aboutaleb de populairste politicus van Nederland:”Het 4 en 5 mei ritueel van de ‘Royaal-(Nazi)- Ratten in pak’(Video) met Huismarokkaan “Uncle Tom” Aboutaleb” is daar het bewijs van.

News for the Blind (News That Isn’t In The Lamestream Media).PvdA -Zonnekoning-“Uncle Tom”- Aboutaleb’ vliegt uit de PvdA bocht voor King Willem op 4 mei.

Joe Biden Ahmed AboutalebDan gelijk ook maar even deze informatie, hoewel u daarvan al wel enige tijd op de hoogte zult zijn:” Es sollen 500 Millionen Afrikaner nach Europa verpflanzt werden!”Nu is de vraag, wanneer u, parleurs, zich bij de burgers aan gaat sluiten, in plaats van zich blijft consolideren in de aansluiting bij de elitaire machten (oorlog, dus!!!).  “Burgerlijke ongehoorzaamheid” blijft tot die tijd een “must”. Anders zou de mensheid zichzelf tekort doen, ja, zouden zij zichzelf sterk onderwaarderen, tot slaaf onderwerpen in de “Straf de arme maatschappij”  van de Heersende Klasse en ‘Graai-King Willem’.