(van onze Internationale ‘Elite- EU-Gangster’ redactie

AMSTERDAM-NOIR-Albanië is ongeveer net zo corrupt als de Oekraïne en Turkije en zijn klassieke Schurkenstaten met Klaver Pechtold ouderwetse Moord en doodslag en geen ‘Umar-pers vrijheid’.
Toch is dat geen reden voor de ‘EU-Elite’ om die drie Schurkenstaten de status van Kandidaat EU te geven. ‘Rent a Pechtold’ (Video) en zijn stiefzoon Jesse Klaver zeggen daar het volgende over: “Laat die landen ook lid worden van de EU en dan worden ze binnen no time net zo beschaafd als ons, de VVD-(misdaadgroep)”en King Willem( met zijn “Pedo-Lolita Express”).Wie het trouwens niet eens is met ‘Pechtold en zijn stiefzoon Klaver’ wordt op zijn ‘Albanees& Oekraïens &Turkije achtige wijze’ aangevallen door hun corrupte ‘DBB-politie’ en Bolle GroenLinks provocateurs ondervond onze’ IAmsterdam Star Reporter Brown’.

‘Albanese Volks-Maffia’ niet zo wreed als ‘Psychopaat-Deurwaarders’ van de ‘VVD Rat in pak Erik Wiebes’ die zelfs katten veilen. 

Onderontwikkelde Klassieke Schurkenstaten Kandidaat EU van de ‘EU-Elite-Schurkenstaat’.

 ‘VNO-NCW-Labbenkakken King Hans de Boer’ pleit voor ‘Slaven-selectie’ asielzoekers.
De corruptie in die drie landen heeft nog niet de beschaafdheid geraffineerdheid verkregen als de Noord-Europese landen. Men zou kunnen Hans de Boer en Mark Ruttestellen dat de Westerse Rat in pak corruptie zich nog in de kinderschoenen bevindt in die landen en nog meer weg heeft van het ‘Monster’-Holleeder (Video, Made in Holland by the ‘Pulp-Media Maffia’) en ‘Mocro Maffia’- stijl maar dan in overtreffende trap. M.a.w. een doodlopende weg die altijd eindigt in vermoord te worden of de cel in van de Heersende EU klasse. De ‘Volks-gangster’ die leiding zou geven aan een Albanese criminele organisatie die in Nederland flink huishoudt in de  Volkse Kruimel criminaliteit, is na een grote politieactie van België en Griekenland spoorloos. De ’Pablo Escobar van de Balkan’ is een topambtenaar op het gebied van transport in Albanië en heeft intensief samen gewerkt met de Dutch VVD Werkgevers ‘Labbenkakken King Hans de Boer’. Nederland wordt overspoeld door Albanese ‘Volks-criminelen’ die zich hier bezighouden met de handel in cocaïne, wiet, wapens en mensen, terwijl ze veel beter in de COA Vluchtelingen ‘Graai-en Naai-Industrie'(Video) kunnen zitten, dat brengt veel meer op en is geheel gevaarloos en niet strafbaar.Alleen al in april pakte de politie in Amsterdam drie voortvluchtige Volks-criminelen op. Eén van hen was in Italië veroordeeld tot een celstraf van twintig jaar, de ander werd door de Belgische politie gezocht. In december nog werden twee Albanezen neergeschoten in Amsterdam. Aan één van de machtigste Albanese criminele organisaties die in ons land actief is, deelden de Belgische en Griekse politie de afgelopen weken een flinke tik uit. Het is een bende die vertakkingen heeft in heel Europa en zou grossieren in de handel in coke en wiet waarmee jaarlijks honderden miljoenen euro’s worden verdiend. De Griekse politie ziet de Albanese Top ambtenaar Klemend Balili als de grote man achter deze organisatie, die een stevige poot heeft in Nederland en België. Volgens de federale politie in België beschikt de clan, waarvan deze maand achttien leden werden gearresteerd, in heel Europa over transportbedrijven die zorgen voor distributie van de drugs in speciale compartimenten van vrachtwagens.In dat perspectief gezien is de achtergrond van Balili interessant. De man die in Griekenland en Albanië wordt omschreven als de ’Pablo Escobar van de Balkan’, naar de Colombiaanse drugsgigant, is een topambtenaar op het gebied van transport. Omdat hij is opgedoken in het grote politieonderzoek, is Balili officieel ontheven uit zijn functie.

Alle Fractieleiders in de Tweede Kamer zijn verdachten van misdaden en worden nooit vervolgd.
Griekenland verzocht om het vermeende kopstuk van de criminele organisatie, maar kreeg van vertegenwoordigers van de Albanese politie te horen dat ze hem vanwege zijn politieke EU-connecties niet konden arresteren. Nu is de man, zo schrijven Albanese en Griekse media, spoorloos. De vraag is nu wie heeft hem getipt of in de woorden van de Westerse Rat in pak politici ‘wie heeft naar hem gelekt’? Was  het Pechtold Usual Tweede Kamer suspectsen zijn stiefzoon Jesse Klaver ? Of was het de lekkende ‘PvdA-Iman Samsom’  en zijn boss de ‘VVD Griezel Teeven’ ?Balili was in 2006 al eens gepakt voor de smokkel van 750 kilo wiet.De corruptie in Albanië is ineens openlijk en niet verhuld zoals in Nederland. Ondanks de corruptie kreeg het land in 2014 wel de status van kandidaat-lid van de Europese Unie. Die vindt dat het land wel meer energie moet steken in de bestrijding van Volkse corruptie en die moet gaan verfijnen naar een Rat in pak corruptie. In 2014 belegerde de politie het dorp Lazarat. Een dorp dat dreef op de productie van en handel in wiet en volgens de Italiaanse politie een jaaromzet van 4,5 miljard euro had. Van de 400 zware criminelen op de lijst van gezochte personen komt bijna een derde uit Albanië en de rest uit Turkije en de Oekraïne .De commotie in Albanië is nu groot. Wordt de ’Pablo Escobar van de Balkan’ een hand boven het hoofd gehouden door zijn warme contacten binnen de politie en de EU-politiek? De kans is groot dat ook zijn naam en foto binnenkort opduiken op de lijst van het corrupte Interpol naast die van drs. Micha Kat en Umar (Video).