(door Pieter van Os en aangevuld door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Erik Wiebes trots: Nederland grootste belasting en Pedo’s paradijs van EU.
In de jaren negentig leerde deEric Wiebes Jeroen Dijsselbloem Nederlandse student politieke theorieën dat het gevaar voor het individu niet meer van de overheid kwam, maar van grote misdadige multinationals. Nu wordt de ‘VOC-BV-NL’ geregeerd door het” Lieg en Bedrieg Kabinet”met bedrijf ‘s Logo de ‘Graai King Willem’ en als motto” Straf de arme maatschappij”. Voormalig Oostblok landen als Polen leren razend snel en nemen de misdaden van de Noord Europese Elite tegen de massa naadloos over.

Nazi bezetting vervagen door ‘Uitbuit-Dictatuur’ van Führerin Merkel  en Misdaadbanken.

‘PvdA Eerlijk Delen’: Polen onderbetaald in pluimveesector en ‘Roemenen-Slaven’ in Rotterdam.
Bedrijven als ‘Shell-Beatrix’ en Unilever stopten de overheid in hun zak en dwongen de burger in een rol van consumerende slaaf. Nu staan deze burgers te werken voor een euro als ‘Congo-slaaf’ in Rotterdam bij de’ PvdA- Zonnekoning “ Uncle Tom –Aboutaleb’ en worden Polen in Nederland als Plofkippen uitgebuit. Dan staat die Ras ‘PvdA-uitbuiter Aboutaleb’ krokodillen tranen te janken op de Dam tijdens de Dodenherdenking,terwijl hij behoort tot de ‘Uitbuiting-bezitting ‘die direct na de bevrijding de Nazi’s verving met toen als Kabinet’s symbool de Nazi Bilderberg ‘Staats-Pooier Prins Bernhard'(Video) .

Deze nieuwe leerstelling maakte boekenkasten vol politiek-filosofische werken over de verhouding overheid-burger overbodig. Hopelijk zijn de boeken niet vernietigd: in de EU en Polen en Nederland komt het gevaar voor de burger weer voor het eerst van de overheid die volledig in dienst staat van het ‘Fascistische-Groot Kapitaal’. De nieuwe machthebbers de Ultra-Rijken en hun Politieke lakeien proberen in razend tempo hun klassiek-totalitaire dromen die zo oud zijn als het Romeinse rijk te verwezenlijken. Het loopt lekker. Het rechtscollege dat nieuwe regelingen en wetten aan de grondwet toetst, is vleugellam gemaakt in Polen net als in Nederland als in de EU.

Boek Arnold Karskens: ”Journalist te Koop” ( niet duur).
De ‘Graai-Bazen’ en belangrijkste ( corrupte) journalisten van de publieke omroep zijn vervangen en een belasting­maatregel is in de maak die het te duur voor commerciële omroepen maakt nog aan zinvolle nieuwsgaring te doen, wat ze toch al amper dan wel helmaal niet deden. De afluisterbevoegd­heden van de politie zijn verruimd en de Poolse minister van Justitie mag zich sinds kort op elk niveau bemoeien met een gerechtelijk onderzoek net als al jaren in Nederland. (Gaat het om een partijlid als Teeven of Demmink of het Dutch Koninghuis? Laat maar vallen die zaak.) En, wellicht meest verontrustende voor de verdediger van burgerrechten: Opsporingsambtenaren mogen de wet overtreden in Polen en Nederland ( Zwolsman Arrest ) als dat ‘in het belang van het land’(=belang van de Elite) is. Bijstandsgerechtigde worden opgejaagd en kaal geplukt alsof zij “Free Game” zijn in Nederland. Onrechtmatig verkregen bewijsmateriaal? Bestaat niet meer. Kijk bijv. maar naar de zaak ‘Monster’ Holleeder en drs. Micha Kat (Video), VVD Griezel Teeven’ en de ‘VVD-Pedo-Rapist Demmink’( Video )in Nederland.

“Critcal Legal Studies Movement” stelde in de jaren ‘70 al dat de wet in dienst staat van de Heersende Klasse.( Bron: Harvard)

Na Frans verzet nu ook Grieks verzet tegen ‘EU-Elite’ en Goldman uitbuitingen.
De wet zal discussies over martelen irrelevant maken in Polen en het straffeloos dood schieten van burgers in Nederland. Ondertussen vervangt de regering de leiding van alle staatsbedrijven, van ziekenhuizen, energiebedrijven, de spoorwegen, zelfs van een beroemde fokker Eberhard van der Laan Beatrixvan Arabische paarden door nog meer Ratten in pak. Belangrijkste kwalificatie van de nieuwe leiders: de juiste partij ‘Graai-keuze’. De totalitaire wensen van de nieuwe machthebbers zijn traditioneel. Maar welk klassiek label verdienen ze? Onder de duizenden demonstranten die afgelopen weekend de straat op gingen, hoorde je zelden het woord ‘communisme of Fascisme of Kapitalisme’. Omdat regeringspartij PiS de Poolse samenleving juist wil ‘zuiveren’ van corrupte leiders en zakenmensen die ooit het valse communisme dienden. In de donkere spelonken van de Poolse academie hoor je de vergelijking echter wel degelijk: de liefde voor overheidscontrole; de retoriek tegen ‘Westers-eerlijk delen- Freak-imperialisme’; het instrumentaliseren van de rechterlijke macht; de belofte van culturele stilstand; het politiek bedrijven uit naam van de arme, echte Pool… en Nederlander degenen met historisch besef ontgaan de overeenkomsten niet. In het café hoor je iets anders. Daar heet de communistische retro-politiek, opgediend met nationaal-katholieke superioriteitsgevoelens, gewoon: nationaalsocialisme. Wellicht lukt het met de kennis uit die oude, lang verguisde boeken om deze kwalificatie verder scherp te stellen in de Schurken staten Polen en Nederland. Toch is er nog een ‘Top-Graai-politicus’ die het voorgaande allemaal successen noemt en dat is de PvdA ‘Iman Samsom’ en dat mag ook wel gezegd worden voor een evenwichtig artikel.

Persbericht: Wat u niet ziet in de ‘Mainstream&Maffia-media‘:Vandaag exclusief schokkende documentaire: ‘Woningnood-discriminatie‘:NL-er Wachttijd 17 jaar.Vluchtelingen 3 maanden.