( van onze Internaionale Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Rapist Trump‘ kop van jut tijdens debat Republikeinen omdat ook hij de Clintons heeft omgekocht.CiRQtbHWUAASbzp
Is het ‘Westerse-Eerlijk Delen- Kapitalisme systeem’ moreel failliet? Wat denkt u zelf? Lees de “Panama-Papers”(Video). 50 miljoen eerlijke US Burgers moeten overleven op Foodstamps. 50 miljoen EU burgers,waarvan 2,5 miljoen in NL moeten overleven onder de armoedegrens. 15 duizenden kinderen sterven per dag van de honger. En 500 duizend kinderen krijgen geen normale maaltijd per dag in ‘Elite-Schurkenstaat-NL’. Nederland wordt geregeerd(leeg geplunderd) door een “Lieg en Bedrieg Kabinet” met als ‘Super Graaier King Willem'(Video) aan de Top en op Justitie de ‘VVD-Pedo-Demmink-bende’. De Leider van het Kabinet ‘Gay Rutte’ kent geen schaamte en vaart op Kingsday trots in de rondte door de Amsterdamse grachten met vrouwen mishandelaar  en Graaier ‘Captain Gay Eurlings’ en beroept zich steevast op zijn ‘PvdA-Alibi’ als hij weer eens betrapt is op liegen en bedriegen. En op 4 mei laat dat ‘Graaiende Elite-zooitje’ hun ‘PvdA Huismarokkaan Aboutaleb’ op de Dam de boel in de maling nemen.(Video)


Hillary Clinton krijgt 5 miljoen subsidie van PvdA Minister Sharon Dijksma. Waarom?

Je zou zeggen kan het nog walgelijker en misdadiger ? Ja, dat kan, indien ‘Mad Dog Trump’ gekozen wordt als President krijgt de USA voor het eerst in de historie een heuse peper dure Hoer als First Lady. (Look at someone like Donald Trump, he married a prostitute, but through marriage, Melania was able to trade in the “prostitute” label for a “wife” label. But at the end of the day, she is still engaging in sexual intercourse for money and Donald Trump is still paying for sex. (Bron BeforeitsnewsTrump zijn populairste verkiezing ‘s slogan om buitenlandse  ‘Freak-regeringsleiders’ te paaien is : “Wil je neuken voor een cent, komt in de (Melanie) Tent( Witte huis)”. Alle Dictators , ‘Pedo-Maffioso- Berlusconi’en de Dutch ‘Playboy Samsom’ hebben zich direct aangemeld.

Trump noemt toiletbezoek Clinton ‘onsmakelijk’, want USA Presidenten poepen niet.
Sharon DijksmaMaar als Hillary Clinton wordt gekozen krijgt de US voor het eerst in de historie een heuse vrouwelijk War-Mongol van Goldman en Sachs aan de macht met als echtgenoot Bill, de man die met plezier zijn sigaar douwt in de kut van Trump zijn (gekochte ) echtgenoot Melanie. Pikant in dit verband is dat de PvdA staatssecretaris Sharon Dijkstra aka “Miss Cow” de ‘War Mogol Hillary’ met 5 miljoen euro heeft gesponsord met belastinggeld van ‘Jan met de Pet’. Waarom?  Heeft zij soms ook een Cigar gehad van Bill in haar dikke reet?