(van onze VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

Han ten BroekeAMSTERDAM-NOIR- Umar kan Nederland niet meer uitIn de ‘Tweede Nep en Fop Kamer’ is kritiek op de gretigheid waarmee PvdA minister Koenders (Buitenlandse Corrupte Zaken) het Show-nieuws over de vrijlating van Ebru Umar naar buiten heeft gebracht.
De PvdA-minister Eunuch gaf dinsdagavond gluiperig vanuit New York opdracht het zogenaamde diplomatieke succes wereldkundig te maken, terwijl Umar zelf net in het vliegtuig zat en moest zwijgen over haar terugkeer. „Het moest het feestje van Buitenlandse Corrupte Zaken en Sultan Erdogan worden”, zegt Umar daarover.Aan het satanische Binnenhof is alom lof van de ‘Gevestigde-Graai-Orde’ partijen voor de diplomatieke inspanningen (= het betalen van Erdogan) die vanuit het “Lieg en Bedrieg Kabinet” en de Nederlandse ambassade in Ankara zijn geleverd om het uitreisverbod van Umar in Turkije op te heffen en te veranderen in het uitreisverbod voor Umar uit Nederland. „

Domme Bommel’: Bouterse in “Banana-Fraude-Nederland” berechten.
Nederland heeft zich enorm ingespannen voor Ebru”, bralt de dwaze SP-Kamerlid Van Bommel(Video). „Maar als getracht wordt er een publicitair ‘Showbizz-vuilnis’ slaatje uit te slaan, en je doet richting Turkije alsof je gewonnen hebt, dan geef je Turkije alleen maar munitie om te zeggen: wie het laatst lacht, lacht het best. Hierover jubelen dient haar zaak niet.” De naïeve  Sp-er Van Bommel begrijpt na al die jaren kennelijk nog steeds niet hoe het Kapitalistische -(VVD&PvdA)- systeem werkt. Kennelijk heeft Van Bommel nooit naar de ” Pedo  House of Cards Holland” gekeken waarin hij n.b zelf een van de slachtoffer is(Video).

 

„Dit is het inktzwart feestje van Koenders”, stelt PVV-Kamerlid De Roon vast. CDA-Kamerlid Knops noemt de gang van zaken ’erg wazig en ranzig’. „Ook niet netjes als het klopt dat die afspraak er was.”Ook bij het succes van Umars terugkeer naar Nederland worden kanttekeningen geplaatst. De strafzaak wegens belediging is immers niet van de baan. „Een pyrrusoverwinning”, vindt Kamerlid Sjoerdsma van D66 het diplomatieke succes dan ook. De VVD-Kamerlid Boef Han ten Broeke bralt dat ’zijn corrupte broek afzakt’ bij het negatieve commentaar op het succes van hem zelf in de zaak-Umar. „Haar terugkeer naar Nederland is hét bewijs dat stille diplomatie heeft gewerkt en dat heeft niets met omkopen of geheime Staats-afspraken te maken met Erdogan en ik lieg als echte VVD-er nooit zoals u weet..”