(van onze Ontwaak Verworpenen der Aarde redactie)

AMSTERDAM-NOIR-14 tot 17 jaar wachten op sociale huurwoning in Amsterdam’(Bron: AT5).Is de SP Amsterdam en landelijk de PvdA&GroenLinks bezweken voor het D’66 en VVD ‘Misdadige Neo Liberalisme‘ en vindt de ‘Uber-Vluchtling‘ uit . Is de Woningnood in Nederland een 70 jaar lange fictie voor de Nederlanders uit de lagere en middenklasse?

Decennia lang beweren alle ‘Gevestigde-Graai- orde ‘partijen dat er geen geld is voor de NL Dak en thuislozen voor een huis. Daarnaast beweren diezelfde partijen dat zij niet voldoende huizen kunnen bouwen voor de laagste inkomens groepen waardoor die op wachtlijsten staan voor 10 jaar of langer. Maar zie hier het wonder: Sinds de ‘Oliedollar-vluchtelingenstroom’ op gang is gekomen is er als een mirakel geld voor alles behalve nog steeds niet voor de NL Dak en thuislozen en de volwassen kinderen van eerlijke eenvoudige Amsterdammers die blijven netjes op de eeuwig durende wachtlijst. Is dat rechtsongelijkheid? Is dat discriminatie? Wat denkt uzelf? Maar pas u vooral op voor Wilders,Poetin en ‘Monster Holleeder’ volgens diezelfde Uber ‘Gevestigde-Graai-Orde’ partijen.

Timmermans emotioneel: We zijn een ongelofelijk goed land met al die huisuitzettingen.

SP :’Umber-Budy-stysteem’ voor Vluchtelingen.

B&W gaat duizend tijdelijke woningen bouwen voor statushouders en studenten, maar niet voor de NL Dak en thuislozen en de gewone Amsterdammer die al tien jaar op de wachtlijst staan. Deze twee groepen bewoners worden bewust gemengd, dat zou goed zijn voor de integratie, maar bovenal goed voor de ‘COA Crime Groupe’.” De woningen worden op vijf locaties gebouwd en moeten 10 jaar lang onderdak bieden. Amsterdam voorziet daarmee in de vraag van D66&VVD naar betaalbare ‘Yuppie-studenten’- en jongerenwoningen inclusief een sloepje. Bovendien is het goed voor de inburgering, bralt de SP wethouder Laurens Ivens.  Over de tientallen huisuitzetting per week van radeloze en kaalgeplukte Amsterdammers ‘Psychopaat-Deurwaarders’ weigerde Ivens kennelijk op last van D66&VVD ‘SP-commentaar’.
Geen Kind aan de kant:’VVD-Mensenhandelaar–Dijkhoff’ en zijn ‘Imam Samsom’ onder vuur”

De VVD ‘Jos van Rey’ Maffiavastgoed project ontwikkelaars lachen zich samen met Uber en Kroes&Rutte helemaal slap om die naïeve en domme Ivens.