(van onze VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Elite-Geld-Vampiers’ laten arme nu letterlijk betalen met hun Bloed.Rutte’ is verrukt.
Eric Wiebes Jeroen Dijsselbloem

Bij het lezen van het nieuwsfeit dat huisdieren verkocht worden door Deurwaarders om schulden te voldoen aan de VVD staatssecretaris van Belasting Erik Wiebes is onze hele redactie ter plekke ontploft en zit nu met lynch nijgingen! ’Eichmann Samsom’:” Eerlijk Delen kan betekenen dat een Deurwaarder van  onze ‘VVD Gangster Wiebes’ uw huisdier(=kind) inbeslag neemt en veilt. Kijk in de US moeten gevangenen al met hun bloed betalen dus wij doen het hier nog niet zo slecht, ha,ha, ha”. Radar :Malafiede , criminele deurwaarder Overdevest is overbetelijk en maakt Holleeder tot een ‘Knuffelcrimineel’ .

Deurwaarders-Tuig’ jatten straffeloos miljoenen van ‘Jan met de Pet’. Asscher kijkt de andere kant op.

Het misdadige deurwaarderskantoor in Zoetermeer Over de Vest gaat woensdagmiddag een raskat van een familie uit de plaats veilen. Het Eichmann Samsomdier kan ’zomaar honderden euro’s opleveren en wat kan mij het schelen dat mensen hun huisdier als een kind beschouwen’, aldus de Psychopathische deurwaarder Henry Over de Vest. U kunt zijn ‘avonturen’ volgen bij het walgelijke programma RTL “Riool-Deurwaarders -leed-Show” ten koste van ‘Jan met de Pet’. Dat de inboedel van klaal geplukte mensen wordt verkocht na bijvoorbeeld een belastingschuld aan de ‘VVD Rat Erik Wiebes’ komt wel vaker voor. Onze opdrachtgever Wiebes heeft niet voort niks het VVD-motto: Alle arme aan het gas, ha,ha,ha “.Maar dat ook dieren onder de hamer gaan, is niet algemeen bekend.

Deurwaarders gaan verder met afpersen, ontvoeren en gijzelingen dan de Volk-Maffia en dat mag van het Lieg en Bedrieg Kabinet.
Toch gebeurt dat volgens deurwaarder psychopaat Henry Over de Vest regelmatig. „Paarden, honden, kitten (kinderen?), van alles wordt er geveild. Er zijn bijvoorbeeld fokhonden die tienduizenden euro’s waard zijn.”

Volgens Gerechtsdeurwaarderskantoor Over de Vest is niks Zielig. Gerechtsdeurwaarders beroven straffeloos de zwakste burgers.


Op de vraag of zoiets niet zielig is, laat Over de Vest aan Omroep West weten dat het ook sneu is als schuldeisers niet worden betaald. „En als we iemands auto veilen, is dat ook zielig.” Hoe is het mogelijk dat deze volle criminele psychopaat niet direct uit zijn functie wordt gegooid door de Koninklijke Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders? Nee, u gelooft het niet deze volle psychopaat Ed Nijpels GGDWheeft zelfs een goede beoordeling gekregen van Koninklijke Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders. En uiteraard zijn deze onmensen nog goed gekeurd ook door de ‘Graai-King Willem’. Die laatste de beroepsorganisatie hoort ook thuis in de tbs kliniek of gevangenis. Waarom heeft de plaatselijke GGZ uit Zoetermeer deze man nog geen KZ verklaring gegeven en laten insluiten in een TBS-Kliniek? Door een dergelijk gevoelloze psychopaat als Deurwaarder te laten rondlopen lokken deze instanties eigenrichting uit van het Volk!!!!!!!.
Verschillende belangstellenden zouden zich al hebben gemeld om de kat te kopen en terug te geven aan de slachtoffers van de volle psychopaat Henry Over de Vest. Om wat voor kat het gaat, is niet duidelijk. De advertentie van de deurwaarder is hier te vinden.

Klachten over Gerechtsdeurwaarderskantoor Over de Vest te Zoetermeer.
Hieronder kunt u zien welke klachten, er over Gerechtsdeurwaarderskantoor Over de Vest te Zoetermeer zijn gemeld.
Hoe is het mogelijk dat Nederland zo die is kunnen zinken qua zo iets als menselijkheid. Vraag het aan de PvdA ‘Showbizz arbeider Hans Spekman’, die wij de laatste tijd opvallend vaak met huisdieren dronken zien schuifelen op weg naar het sinistere hoofdkantoor van de PvdA op de Herengracht te Amsterdam.