(van onze ‘EU-Elite-Gangster’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Kabinet verkracht ‘Wil van het Volk’ voor Porosjenko met hulp van ‘Spijtoptanten-Judassen’.
In een Roland van Vliet Mark Rutteechte democratie zijn ook de rechten van een minderheid in een parlement gewaarborgd, maar niet in de EU en Nederland. Is dat een complot van de Elite? Is het ‘Rat in pak-corruptie’? Is het angst voor ‘TTIP-President Obama’ en zijn zetboss President ‘Maffiose Porosjenko’s’ ? Of is men bang dat men moet debatteren dat Porosjenko en de Prinsessen Margriet en Christine in de “Panama-Papers” staan als Witwassers? Wie het weet mag het zeggen, want van de betrokkene corrupte ‘Nee-Stemmers’ in het ‘EU-Graai-parlement’ zullen we nooit de waarheid horen. Men kan veel zeggen over die corrupte zwaar betaalde louche lieden (Uitkeringen van EU politici:de grootse zelfbediening aller tijden.Bron: E.J. Bron), maar ze kunnen allemaal liegen dat het gedrukt staat.

 (Valse)Sociaal democraten verkrachten weer de Democratie in dienst van het fascistische (VVD)-Groot Kapitaal onder leiding van EU ‘sociaal democraat’ Godfather Schulz.

De weigering van het corrupte gedeelte van ‘TTIP-Europees Parlement’(Video) om te debatteren (=brallen&liegen) over het referendum waarin Nederland het associatieverdrag tussen de Europese Unie en Oekraïne afwees is weer een verkrachting van de democratie en in het voordeel van EU-kritische partijen als de PVV, Partij van de Dieren en de SP. Dat stelde Europarlementariër en PVV’er Olaf Stuger maandag terecht in Straatsburg.,,Het versterkt de anti-Graai-Brussel-sentimenten”, aldus stelt Stuger terecht. ,,Het is corrupte struisvogelpolitiek om net te doen of Nederland niet massaal een rode kaart heeft uitgedeeld aan ‘Graai-Brussel’ en de Maffiaboss van Oekraïne Porosjenko. Dan heb ik de schokkende beelden gezien op Youtube dat de’ IAmsterdam-Noir-Star reporter Steve Brown’ op de Dam is aangevallen door de speciale ‘Jansen &Janssen’-DBB-politie ‘van de VVD Minister van Wapenhandel Hennis en GroenLinks provocateurs. Dat getuigt ook niet allemaal van respect voor het democratisch proces en de Rule of Law.”

Na Frans verzet nu ook Grieks verzet tegen ‘EU-Elite’ en Goldman uitbuitingen.
Klaver PechtoldDe corrupte Parlementsvoorzitter en valse sociaal democraat Martin Schulz wees erop dat ‘sociaal’ democratie ook betekent dat er wordt gestemd om de minderheid de mond te snoeren. Een corrupte ‘TTIP-meerderheid’ van de Heersende klasse partijen van de politieke Gevestigde Orde in het EU-parlement stemde tegen Stugers verzoek om een debat, aldus Schulz. Ook weigerde hij commentaar te geven dat er door zijn misdadige beleid nu 50 miljoen burgers in de EU onder de armoedegrens moeten overleven en de Rechten van het Kind overal in de EU worden verkracht(Video). Dat is nou echte democratie van de EU Partijen van de arbeiders. ik ben bijzonder trots op onze EU Leider Schulz, aldus een lyrische sociaal democraat ‘Eichmann Samsom’.