(door Telegraaf Politie scribenten Belleman&Van den Heuvel en bewerkt door de waarheidscommissie.)

AMSTERDAM-NOIR-Voltrekt zich weer het zoveelste Complot in ‘Elite-Schurkenstaat-NL’? Oordeelt u zelf: “Oud News Justitie Judas triovoor Volksnieuws: Zaak Holleeder schijnvertoning in vereniging met ‘Pulp-Media- Maffia’(Video) van Peter R. de Vries”.
De positie van advocaat Stijn Franken als raadsman van Knuffel-Crimineel ‘Monster’ Holleeder wankelt door een klacht van de Zussen Holleeder van ‘Pooier Peter R. de Vries’. Prof. mr. Franken heeft zich niet gehouden aan afspraken om belangenverstrengeling in de strafzaak tegen Holleeder te voorkomen en moet zich daarvoor verantwoorden bij de Deken van de Orde van Advocaten. Nu zijn terechte klachten van burgers tegen advocaten bij de Orde van advocaten altijd kansloos ,maar niet als er belangen van de ‘VVD-Pedo-Demmink-Justitie’ op het spel staan.

 Peter R.de Vries sex-affaire met Gangstermoppie‘s Sonja H. en Renette van der M.

 

25 miljoen reden voor zussen Holleeder en Peter R de Vries om Willem levenslang te bezorgen.

De kans is dus reëel dat Stijn Franken de verdediging van Willem Holleeder moet neerleggen, aldus De Telegraaf middels de politie scribenten Saskia Belleman& John van den Heuvel.

De corrupte  kwestie, die inmiddels heeft geleid tot een officiële klacht van de zussen en ex- van Holleeder die opgesteld zijn door Peter R. de Vries en John van den Heuvel tegen Franken, houdt verband met getuigenverhoren in de strafzaak tegen ’s lands bekendste ‘Media-Maffia-Pulp- kruimel crimineel Holleeder’. De belangrijkste getuigen tegen Holleeder zijn zijn eigen zussen Astrid en Sonja en zijn ex-Q5 Peter R de Vriesvriendin Sandra den Hartogh, omdat zij o.a. geen poen meer kregen van Holleeder. Laatstgenoemde werd in het verleden – nog voor Den Hartogh getuige werd tegen haar ex-vriend – al bijgestaan door Stijn Franken. Toen de vrouw tegen Holleeder ging getuigen, legde Stijn Franken haar verdediging neer. Met de deken van de Orde van Advocaten kwam Franken overeen dat hij zijn ex-cliënte door een andere advocaat zou laten verhoren. Aan deze afspraak hield Stijn Franken zich niet. Sandra den Hartogh werd door hemzelf uitgebreid verhoord bij de rechter-commissaris. Dit is vanwege mogelijke belangenverstrengeling in strijd met de eigen gedragsregels van de merdeels corrupte beroepsgroep(kuch). Was dat opzet van de zijde van Franken? Wie zal het zeggen, Frank zeker niet en de Pulp media ook niet.

Advocaat’ Astrid, de pot verwijt de ketel dat die zwart ziet (=een ander aanwijzen als schuldige, terwijl die zelf hetzelfde gedaan heeft)
Sandra den Hartogh en Sonja Holleeder hebben inmiddels een klacht ingediend bij de Orde van Advocaten, die verstrekkende gevolgen kan hebben. Dit bevestigt mr. Wout Morra,  de corrupte advocate van de zussen Holleeder en Sandra den Hartogh aan haar perschef John th_Johnvan den Heuvel en Saskia Belleman. Stijn Franken kan zelf de verdediging van Holleeder neerleggen of daartoe door de corrupte Deken worden gedwongen. Holleeder staat morgen proforma in Amsterdam terecht vanwege de verdenking dat hij bij een groot aantal onderwereldmoorden is betrokken, die nooit zijn opgelost vanwege corruptie en falen van bepaalde corrupte ‘VVD-Pedo-Demmink-Teeven-Justitie’ en politie. In de voorfase van dit proces zijn de zussen van Holleeder bij de rechter-commissaris al diverse malen door Stijn Franken gehoord. Deze ondervragingen verlopen in een zeer gespannen sfeer, onder meer omdat collega ‘advocaat’ Astrid Holleeder stelt dat ze in het verleden vaak ‘overlegde’ met Franken en zijn kantoorgenoten over de vermeende moordpraktijken door haar broer. Mogelijk werkte zij toen nog voor Holleeder en zat zij voor haar broer te vissen tegen rijkelijke beloningen. Nu verwijt zij Franken er een dubbele moraal op na te houden en vindt dat hij de verdediging van haar broer had moeten neerleggen. Hier is sprake van klassieke projectie van de zijde van ‘advocate’ Astrid Holleeder. Mr. Stijn Franken, tevens hoogleraar strafrecht, staat bekend als een uitstekend strafpleiter in de Mainstream&maffia- media, die optrad in diverse geruchtmakende strafzaken. Goed ingevoerde in het Nederlandse (on)- rechtssysteem  weten wel beter. Zo stond hij Fortuyn-moordenaar Volkert van der Graaf bij. De strafklacht in de zaak Holleeder is een smet op zijn tot op heden rimpelloze carrière volgens de Telegraaf(kuch) .