(door onze Ontwaak Verworpene der aarde redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Tientallen arrestaties bij opstand Volk (Video) in Parijs tegen ‘Heersende-Graai-Klasse’. Rutte MerkelFour Freedom awardveroordeelt Opstand.
Een demonstratie van tienduizenden ‘Kaalgeplukte Grieken’ tegen nieuwe bezuinigingen berovingen door de ‘EU-Elite’ en Goldman en Sachs is zondag voor het parlementsgebouw in Athene in zwaar verzet ontaard. Honderden verzetstrijders gingen op de vuist met de ‘SS-politie’ van de EU-Elite en ‘Goldman en Sachs Crime Groupe’. De SS-politie'(Video), die werd bekogeld met brandbommen, zette traangas in en schoten met rubberen kogels en riepen Sieg Heil Merkel, Sieg Heil Goldman, Sieg Heil ‘Übermensch Dijsselbloem’. Duizenden betogers sloegen daarop op de vlucht waarvan mogelijk een aantal naar Noord-Europa.

De Wurger van de Griekse en Nederlandse ‘Jan met de Pet’ Dijsselbloem: geen deadline voor Griekenland. 

De Wurger van Griekenland Führerin Merkel ontvangt “Four Freedoms Awards“. Dijsselbloem’ zaait Chaos en armoede in de EU en Nederland en Griekenland.

Vrije Marktwerking brengt Griekenland terug in de Derde Wereld.Is dat een Complot van de Ultra-rijken en hun misdaadbanken?

Het corrupte gedeelte van Griekse parlement dat in de wurggreep zit van ‘Freak Merkel’ stemde zondagavond over de nieuwe besparing beroving ‘s maatregelen van de massa, waaronder een verhoging van de btw en een verlaging van de pensioenen van ‘Jan met de Pet’. Eric Wiebes Jeroen DijsselbloemToevallig dezelfde bezuinig’ s maatregelen (= berovingen) die Dijsselbloem namens het “Lieg en Bedrieg Kabinet” ook in het bezette Nederland heeft ingevoerd. Griekenland moet nog meer de ‘Pluk de arme kaal maatregelen’ treffen om in aanmerking te komen voor nieuwe noodleningen van zijn schuldeisers de ‘Geld-Vampiers’ en Misdaadbanken. De ministers Gangsters van Financiën voor de Rijken van de ‘Elite-Graai-Eurozone’ vergaderen maandag over verdere noodsteun ( al het geld gaat rechtsreeks naar de Maffia schuldeisers) aan de Grieken en zouden dan bespreken ook of schuldenverlichting nodig is om de Griekse schuldenlast draaglijk te houden. ‘Freak Merkel’, de Freedom Award prijs winnaar(zat naast Demmink tijdens prijsuitreiking) en haar Loopjongen de ‘PvdA Gluiperd Dijsselbloem’ zijn zwaar tegen dat de ‘Griekse Jan met de Pet’ een menswaardig bestaan kunnen leiden. Dijsselbloem: “Wij moeten de ‘Griekse Jan met de Pet’ blijven wurgden net zoals ik in de ‘Nederlandse Jan met de Pet’ voor de VVD-misdaadgroep wurg en zijn laatste centjes afpak. Ook in het parlement was het rumoerig. Neelie KroesFractieleden van het extreemrechtse Gouden Dageraad slingerden ministers hun misdaden naar het hoofd, die de bewindslieden zelf weer met leugens pareerden. Daarop werd het debat voor bijna een uur geschorst zodat de Ministers overleg konden plegen met Merkel en haar ‘NSB- loopjongen Dijsselbloem’.Vooral de laffe Volksverrader premier Tsipras moest het terecht ontgelden, want die heeft inmiddels alle ‘TTIP-voorwaardes’ (Video)geïmplementeerd in Griekenland. In Griekland is het al ‘VVD Neelie Uber alles’!

Griekenland nu compleet Neue lebesraum von Fuherin Merkel. Sieg Heil Dijsselbloem. 

 

Ook derde Plunder de arme steunpakket zal Griekenland niet redden van der Untergang(Video).
‘Judas Tsipras’ voerde jarenlang fel( valse) campagne tegen de door Elite-Maffia-achtige schuldeisers afgedwongen bezuinigingen berovingen, maar als minister-president zijn ziel aan diezelfde geldschieters, de “Geld-Vampiers” verkocht en sindsdien geabonneerd is op de “Panama Papers”(Video). Het corrupte gedeelte van de Volks Bankenvertegenwoordiging geeft echter uiteindelijk groen licht voor de bezuinigingen berovingen van de massa tot op het bot, verzekerde een regeringswoordvoerder zondagavond. De corrupte regering beschikt weliswaar maar over een krappe meerderheid, maar de misdadige en laffe coalitiefracties houden de gelederen volgens hem gesloten en tellen geen dissidenten eerlijke politici. ‘Imam-Samson’ heeft ook nog gereageerd op het Griekse verzet. Samsom:“ gedraag u Grieken en ga genieten van het succes van onze ‘Dijsselbloem-plannen’ voor u”.

Hoe het ook afloopt ,de ‘Griekse Jan met de Pet’ rest maar een keus en dat is net als de Syriërs en andere arme Derde Wereld sloebers  massaal op de vlucht te slaan richting Zweden, Denemarken, Duitsland en Nederland. Immers  als men uit de Hel komt is zelfs de ‘Elite-Schurkenstaat-NL’ een hemel op aarde.