(van onze VVD Pedo Klasse Juiste redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Wat bezielde Willem Holleeder om in Amsterdam te blijven met Levenslang boven zijn hoofd vroegen wij ons al af in augustus 2015, toen wij al wisten dat hij Levenslang ging krijgen. Zie o.a.Video Hierna:

Is de advocaat Stijn Franken van Holleeder hersendood (Video) of speelt hij ook onder één hoedje met de VVD-Justitie? Klinkt u het misschien te ver gezocht? Maar is de waarheid niet altijd nog gekker dan welk Complot dan ook in ‘Elite-Schurkenstaat-NL’? Nu brichten wij al vanaf verleden jaar augustus 2015 dat het vonnis van Holleeder tot levensgang al getikt was en dat zelfs de inkt al droog is. Kosten nog moeite zijn gespaard door bepaalde corrupte ‘VVD-Pedo-Demmink-Justite’ om Holleeder voor de rest van zijn leven achter de tralies te krijgen. Schuldig of onschuldig speelt geen rol.  Zo werden de politie ‘scribent John van den Heuvel’ en de ‘Zussen Holleeder’ met als ‘Media- Pooier Peter R. de Vries’ ingezet om de massa klaar te stomen voor een levenslange veroordeling van Holleeder. Is hij schuldig? Dat doet er niet toe.

Willem Holleeder van ‘Knuffel-Crimineel’ tot Monster.

Rol ‘Misdaadjournalistiek-drek’ in zaak Holleeder geanalyseerd( Video ) door eerlijk duurt het langst.

Het ‘Monster’ Holleeder moet hangen al was het maar voor zijn voormalige loopjongen en ‘Politie-informant Peter R’ de Vries .

Willem Holleeder gaat opening van zaken geven over zijn ex loopjongen Peter R. de Vries.
Inmiddels heeft Holleeder dankzij zijn voormalige loopjongen Peter R de Vries reeds 3 en half jaar(Video) aan de broek. Loopt Peter R. de Vries zijn zwakbegaafde loopjongen TBS-Moordenaar Martin Kok(Video) dag en nacht dronken en stoned lange neuzen naar Holleeder te trekken of het niets is. Kok wordt voor die zwakzinnige gedragingen inmiddels door de ‘Mainstream& Maffia-media’ met Pauw voorop een heuse Misdaad-journalist genoemd. Uit geheime geluidsopname zou blijken dat een rechtszaak rond de verklaringen van Holleeder een schijnvertoning is. Blogger Sebastiaan Beens nam stiekem op hoe de rechtbank ‘overlegde’ over het vonnis, dat allang bleek te zijn geschreven.