(van onze Internationale Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR– ‘Don Corleone Rutte’:Collega ‘Maffiaboss Erdogan’ valt niets te verwijten. Sultan Erdogan veegt zijn gat Jean Claude Juncker Frans Timmermansaf met eisen van de EU en houdt Umar als gijzelaar .
De Turkse president Sultan Recep Tayyip Erdogan lijkt niet van plan de terreurwetgeving, die in strijd is met de mensenrechten in zijn land ‘Ottomaanse Rijk’ aan te passen zoals de ‘Europese-Graai-Unie’ wenst. De wetswijziging is één van de eisen die Brussel stelt voor de opheffing van de visumplicht voor Turken.

Turkse journalist Dündar overleeft Moordaanslag van Sultan. Umar stijf van angst.

Gisteren verkrachtte Erdogan wederom de persvrijheid en stak zijn middelvinger in de corrupte PvdA gat van Timmermans en de ‘VVD-Gay black-hole’ van Rutte&co.

De Turkse journalisten Can Dündar en Erdem Gül zijn vrijdag veroordeeld tot vijf jaar en tien maanden cel wegens het lekken van staatsgeheimen  schrijven van de waarheid. Terwijl Dundar eerder op de dag buiten de rechtbank stond te wachten op het vonnis werd er een Diederik Samsom en Saar van BuerenMoordaanslag op hem gepleegd door de Sultan, maar de schutter miste zijn doel. Een andere journalist werd wel in een been getroffen. Timmermans: “dat de Moordenaar van de Sultan mis schoot noem ik ook een voorbeeld van stappen in de goede richting”.Turkije heeft indrukwekkende stappen gemaakt om aan de voorwaarden van de Europese Unie voor visumliberalisatie te voldoen en dus mogen Turken vanaf juli zonder visum door Europa reizen. Dat bralt de vice-voorzitter van de ‘Europese–Graai-Commissie’, Frans Timmermans. Volgens Timmermans is er nog wel werk aan de winkel en is nog niet aan alle voorwaarden voldaan, maar de ontwikkelingen gaan de goede kant op, aldus bralde de ‘Freak Timmermans’ bij zijn Staats-NOS.De ‘PvdA Freak Timmermans’ bralde die leugens deze keer zonder zijn beroemde beruchte MH17 Huilact. Hij werd bij deze ‘Arbeiders-verrader Show ‘ bijgestaan door de peperdure  Callgirl van ‘Playboy Samson’ Saar van Bueren, die op kosten van ‘Jan met de Pet’ is weg gemoffeld( Bron: EU Timmermans team) bij  de liegende huilebalk Timmermans als zijn assistent . U moet dat laatste vooral niet zien als corruptie en/of een Complot van de PvdA-Top volgens ‘hysterica Jetta Bussemaker’.

‘Eichmann-Deportatie-Plan-Samsom’ is een nachtmerrie voor de EU burgers en de Vluchtelingen .

 

De Europese corrupte regeringsleiders en Sultan Erdogan spraken op 18 maart af om de visumverplichting voor Turkije af te schaffen als Turkije zou voldoen aan alle 72 eerder gestelde voorwaarden. De afspraken maakten deel uit van het zogenoemde ruilplan, waarbij Turkije vluchtelingen slaven uit Europa zou terugnemen voor zes miljard en Europa in ruil daarvoor Syrische vluchtelingen zou opnemen.

Terreur van Erdogan en Timmermans is alleen maar erger geworden.
“Als Turkije op dezelfde voortvarende manier doorgaat, heb ik er vertrouwen in dat snel aan alle voorwaarden is voldaan”, aldus een brallende en liegende Timmermans. Er zijn nog vijf problemen over. Zo moet Turkije nog wetten aannemen die corruptie tegengaan (niet de corruptie van de EU-Elite en die van de ‘Elite-Schurkenstaat- NL’). Ook moet een samenwerkingsovereenkomst met Europol worden afgesloten en ook moeten afspraken worden gemaakt over samenwerking op het gebied van  de corrupte ‘VVD-justitie’ van bijvoorbeeld de’ Sodomie -Liefhebber Ard van der Steur’. Als laatste moet Turkije nog wetten aannemen die terreur bestrijden en het mogelijk maken om inlichtingen met de EU te delen.De ‘Europese -Graai-Commissie’ is nog bezorgd over arrestaties en veroordelingen en moordaanslagen op journalisten en academici op grond van valse terreurverdenkingen. Volgens Brussel wordt daardoor de vrijheid van meningsuiting beknot en leidt het tot zelfcensuur.  Dat er honderden onschuldige Koerden ( vrouwen en Kinderen) worden vermoord en uit hun huizen gezet vond Timmermans niet de moeite om te noemen als stappen in de goede richting van de ‘PvdA-Mensenrechten’. Ook de Staats-NOS vond het niet nodig om daar naar te vragen.

Biometrisch.
Timmermans herhaalde zijn leugens dat de sluizen niet worden opengezet. “Er komen alleen mensen naar Europa met een zeer veilig biometrisch paspoort. Daar staan foto’s op, die aan de internationale eisen voldoen, vingerafdrukken en andere bijzondere kenmerken dat zij bijvoorbeeld lid zijn van de Sultan zijn ‘Grijze Wolven’. Dat maakt het heel veilig”, aldus de MH17 en arbeiders verrader Timmermans.