(van onze Internationale Elite Gangster redactie)

Mark rutte Aka Sterf maarAMSTERDAM-NOIR-Homo en Koerden Hater en ‘IS-Olie-Sultan Erdogan’: ’NL-Elite’ begrijpt niet waar jihadisme en ik voor staan.
De Turkse journalist Can Dündar die de waarheid publiceert over de misdaden van de Sultan Erdogan heeft vrijdag een Moordaanslag overleefd voor de deur van de rechtbank in Istanbul. Hij bleef ongedeerd toen hij werd beschoten. De dader een ‘Grijze Wolf ‘ is opgepakt en direct in veiligheid gebracht door de ‘fatwa-politie’. De Moordenaar van de Sultan zal naar verluid binnenkort visa vrij naar de EU afreizen, aldus Turkse Staatsmedia. Het wachten is nu op de Moordaanslag op de Nederlandse columniste Umar.


Erdogan voert Fatwa uit tegen NL columniste Umar. Rutte: Erdogan en Peter R. de Vries zijn Oké.

Dündar is hoofdredacteur van de krant Cumhuriyet. Samen met Erdem Gül, de correspondent van de krant in de hoofdstad Ankara, staat hij puturdevruus.jpgterecht. Ze worden onder meer beschuldigd van spionage, poging tot omverwerping van de regering Ottomaanse regiem en ondersteuning van een terroristische organisatie. Die beschuldigingen volgden op onthullingen over Turkse wapenleveranties aan het IS in Syrië in ruil voor Olie.,,Het was direct tegenover mij, ik heb de aanvaller gezien”, verklaarde de journalist. Een collega-reporter, die tijdens de aanval kennelijk naast hem stond, raakte gewond aan zijn been. Dünbar was bij de rechtbank vanwege de vierde hoorzitting in zijn zaak. Rutte en zijn ‘PvdA Eunuch Koender’ blijven volhouden dat Erdogan oké is.

Koenders: “Wij hebben serieuze aanwijzingen van onze AIVD dat Poetin achter deze aanslag zat en ook achter de komende aanslag op Umar.Maar weest u gerust ik heb persoonlijk Umar al gewaarschuwd voor Poetin”.