(van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Corrupte Atlantic Council en Staats-NOS :Twintig Russen in beeld voor neerhalen MH17.
Met negatief reisadvies propaganda-is-dodelijkgeen slachtoffers van de MH17 slachting.

Aboutaleb op de Dam te ere van de gevallen Verzetshelden:”Als het je niet bevalt dan rot je maar op”!

Dodenherdenking ’40-’45 is gekaapt door de Elite en de Mainstream Media.Wij mogen dan wel op 4 mei de doden herdenken die gevallen zijn in de Tweede Wereld Oorlog mede door Hitler en de Heersende Klasse, maar de ‘dr. Goebbels- propaganda’ en censuur van de Heersende Klasse is er vandaag de dag niet minder om.4 mei-Sag mir wo die Blumen sind,tijd van reflectie en onbehagen.Moorden gedaan door gewone mensen. Gewone mensen die in het moorden geen moorden zagen. Moordenaars van vrouwen, kinderen,bejaarde,baby’s, jonge en oude mannen, die zich geen moordenaars vonden. Moorden, moorden, moorden, moorden, moorden en nog eens moorden door gewone mensen: totaal 50 miljoen vermoorden mensen. De Staats-NOS is de schaamte voorbij en blijft zich laten misbruiken door de obscure ‘CIA&NATO website Bellingcat’ en de VVD-‘Pedo-Demmink Kliek’. En de ‘PvdA Zonnekoning Aboutaleb’ die achter Razzia’s staat en werkloze als slaven(Video) behandelt  in Rotterdam en op viste gaat bij de Massa Moordenaar van Saoudi Arabië is de spreker op de Dam om de Doden te herdenken. Is dat een Complot?

OVV van ‘007 King HM17 Joura’: geen heropening ‘Doofpot-onderzoek’.

Lees hierna wat de Staat-NOS heeft te melden als doorgeefluik van de algemeen bekende ‘CIA&NATO Site Bellingcat’:”

Er is nieuwe gedetailleerde informatie gepubliceerd over de herkomst van de Buk-installatie waarmee vlucht MH17 vermoedelijk is De King van de ‘HM17-Doofpot’ Tjibbe Joura aka agent 007neergehaald boven Oost-Oekraïne. Het Onderzoekscollectief Fake-News Bellingcat komt in een nieuw Kleuter-rapport tot de conclusie dat het verdachte lanceervoertuig normaal het identificatienummer 332 draagt. Dat betekent dat het voertuig deel uitmaakt van de derde batterij van het derde bataljon van de 53e luchtafweerbrigade uit de Russische stad Koersk. Daarmee lijkt opnieuw een stap gezet naar een preciezere vaststelling van wie het vliegtuig uit de lucht heeft geschoten(kuch).

Middelste cijfer onleesbaar
Kort na de ramp in juli 2014 zijn al foto’s van de Buk-installatie die verantwoordelijk wordt gehouden voor het neerschieten van MH17 gepubliceerd. Daarop was een identificatienummer te zien van drie cijfers, waarvan het middelste onleesbaar was. Bellingcat deed (geen) onderzoek vanuit zijn zolderkamer naar de herkomst van deze raketlanceerder. Die werd sindsdien aangeduid als voertuig 3×2, waarbij de x stond voor het onleesbare nummer. Dat moest een 1, 2 of 3 zijn, een aanduiding voor het betrokken bataljon. In het nieuwe rapport vergelijken de onderzoekers van Bellingcat een aantal beschikbare foto’s van de diverse lanceerinstallaties. Op grond van overeenkomsten in de structuur van de wielen, de bekabeling, een beschadiging, roetvlekken bij de uitlaat en de spatiëring van de cijfers concludeert Bellingcat voor de CIA en de AIVD dat het om voertuig 332 gaat. De voertuigen 312 en 322 matchen op geen enkel punt, aldus  de schaamteloze Bellingcat.

 

Uitgeleend aan tweede bataljon
In een eerder rapport had Bellingcat de Buk-installatie al in verband gebracht met de 53e luchtafweerbrigade uit de Russische stad Koersk en uitgelegd dat de brigade drie Buk-bataljons heeft, die elk bestaan uit elf voertuigen. De vraag was alleen nog van welk onderdeel de gewraakte Aboutalebraketlanceerder exact afkomstig was. Het lijkt erop dat die vraag nu is beantwoord.Overigens gaat Bellingcat ervan uit dat de raketlanceerder 332 van het derde bataljon was uitgeleend aan het tweede bataljon. Dat vervoerde de installatie in juni van Koersk naar de grens met Oekraïne.Bellingcat is een initiatief van de Brit Eliot Higgins. Al bijna twee jaar houdt hij zich bezig met het onderzoek naar het neerhalen van de MH17, maar ook naar de oorlog in Syrië doet Bellingcat onderzoek. Het onderzoekscollectief deed al meerdere onthullingen over de zaak. Bellingcat baseert zich op informatie die beschikbaar is op internet, onder meer foto- en videomateriaal dat via sociale media is verspreid.

Bekijk ook ( Nog meer propaganda)

Bellingcat: Russische legertop betrokken bij neerhalen MH17

Onderzoeksgroep: twintig Russen in beeld voor neerhalen MH17

Bellingcat en Rusland ruziën over MH17

Het (VVD)-Openbaar Ministerie maakte in februari bekend nog voor de zomer vermoedelijk met bewijs te komen met welk type wapen en vanaf welke plek de MH17 is neergeschoten. Ook over de daders denken de onderzoekers dan meer bekend te kunnen maken. Het strafrechtelijk onderzoek wordt gedaan door het Joint Investigation Team (JIT), waarin Nederland, Australië, Maleisië, België en Oekraïne samenwerken (voor de CIA en de NATO)”.