(van onze Internationale Elite Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Umar nu gijzelaar van Sultan Erodgan.Koenders en Rutte blij: “Erodogan akbar (الله أَكْبَر, )”.Umar Merkel Erdoganweigert terecht beveiliging van Sultan Erodgan.
De bedreigde Duitse televisiekomiek Jan Böhmermann heeft voor het eerst gereageerd op zijn ‘Sultan Erdogan-vervolging’ voor zijn ‘Erdogan-gedicht’. Hij zat al die tijd ondergedoken vanwege bedreigingen vermoedelijk door de “Grijze Wolven” van Heroïnedealer en Massamoordenaar van de Koerden Erdogan. Böhmermann richt zijn woede in een interview met het blad Zeit met name op bondskanselier de ‘TTIP-Freak Merkel’ van de US ‘Elite-President Obama’ en hun loopjongen Mark Rutte(Video). „Zij mag niet buigen als het om de vrijheid van meningsuiting en arbeidsrechten en dierenwelzijn gaat. Maar in plaats daarvan heeft ze mij gefileerd en opgezadeld met een idiote despoot die ten koste van mij de Sultan uithangt en inmiddels ook ten opzichte van die Hollandse Columnist Ebru Umar. Ze maakt zo een Duitse Ai Wei Wei en Micha Kat van mij”, verwees Böhmermann naar de in China en Nederland verketterde mensenrechtenactivisten.

Micha Kat krijgt hardere klappen dan Badr Hari en ‘Maxima-Mabel-Gate’.

‘Hoofdredacteurs NOS Gelauff’ eregast “Freedom Award” vergat te melden dat hij naast verdachte van ‘Pedo- verkrachtingen’ Demmink zat. 
MerkelFour Freedom awardBöhmermann is ook woedend op Rutte dat hij Merkel nog beloond heeft met de “Freedom Award” prijs. Die prijs hadden ze bijv. aan Wilders moeten geven, maar niet aan iemand als Merkel die het fundamentele grondrecht van democratie van vrije meningsuiting verkracht voor een Dictator om haar eigen politieke ‘TTIP-hachje’ te redden, aldus  Böhmermann.

Rutte:We Laten ons niet beïnvloeden door de ‘Wil van het Volk’ en de Rule of Law.
Böhmermann had in zijn satirische tv-show Neo Magazin Royale de Turkse president in een gedicht bespot voor zijn misdaden tegen de menselijkheid. Hij noemde de Turkse president Recep Tayyip Erdogan onder meer een geitenneuker en een Slavenhandelaar die geen moorden schuwt. De Turkse president eiste daarop van Duitsland ‘juridische’ stappen tegen de komiek. Een paar dagen later gaf bondskanselier Angela Merkel toestemming voor een Turkse Ottomaanse vervolging van Böhmermann. Twee derde van de Duitsers is daar tegen, maar daar veegde Merkel haar corrupte EU gat mee af veegt net als haar loopjongen Rutte dat heeft gedaan met het “NEE” van het Volk tegen het Associatieverdrag met de Oekraïense Maffiaboss en Moordenaar ‘Oligarch Porosjenko’.

Steve Brown aangevallen door ‘Hennis-DBB-politie’ en ‘GroenLinks-Provocateur’ Oekraïne manifestatie.

Na de felle debatten over zijn Erdogan-gedicht kondigde Böhmermann een vier weken durende televisiepauze aan. Ook in Nederland ontstond discussie over de lange arm van Erdogan, onder andere na de arrestatie in Turkije van Metro-columniste Ebru Umar. Ook cabaretier Hans Teeuwen en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir mengde zich in de discussie.