(van onze ‘Belasting Vrije Royal’ Corrupt News of The World redactie) 

AMSTERDAM-NOIR-‘Biljonair King Willem’ weigert(Video) opening van zaken te geven m.b.t. zijn geroofde ‘VOC-Kapitaal’.Het immense Rijke ‘Shell&VOC-Koninklijk Huis’ laat niet langer ‘KPMG-misdaadgroep Meijburg’ zijn Staatsgeheime ‘Witwas-belastingaangifte doen. Na ruim een halve eeuw is het corrupte hof onlangs opgestapt als klant bij het misdadige ‘Witwas-KPMG’. Dit melden onbetrouwbare bronnen rond het koningshuis aan De Telegraaf en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir.Het opstappen zou een “zakelijke beslissing” zijn geweest die al geruime tijd geleden werd genomen. Een gerucht dat er sprake zou zijn geweest van een ‘VVD-Poep-Rutte-Bootje-incident'(Video) op Kingsday, wordt nergens bevestigd en dat is te begrijpen met het “Lieg en Bedrieg Kabinet” aan de macht in ‘Elite-Schurkstaat-NL’.

 

‘Hofnar Rutte’: King Willem kan geen belasting betalen, want dan kan hij niet rondkomen. 

Weer een Corrupte Rechter betrapt bij Fraude-ruzie KPMG-Misdaadgroep’
De Royaal Rijksvoorlichting- Leugendienst doet geen mededelingen over het vertrek bij Meijburg, aangezien dit volgens de woordvoerder van de Koning een privéaangelegenheid is. Ook Meijburg zelf zwijgt.Met het opstappen van het Koninklijk Huis raakt de corrupte KPMG-dochter één van z’n allertrouwste en allerrijkste criminele klanten kwijt. Naar verluidt, liet de ‘Koninklijke Taxfree-familie’ zich al kort na de oprichting van het adviesbureau in 1939 fiscaal begeleiden door Meijburg en heeft miljarden aan VOC en Shell bloedgeld uit het zicht van het Nederlands ‘Oranje- Klootjesvolk’ weten te houden.Het totale vermogen van het koningshuis, inclusief alle paleizen en bedrijfsaandelen, wordt momenteel op zo’n 900 miljoen euro geschat door hun eigen propaganda Rijskvoorlichtindienst, maar andere wetenschappelijke bronnen stellen het ‘familie Bloed-kapitaal’ op minimaal 20 miljard.

Weer een Corrupte Rechter betrapt bij Fraude-ruzie KPMG-Misdaadgroep’.

 

Willem-Alexander koopt uit ‘solidariteit‘met zijn Volk na peperdure Audi nu ook peperdure boot.
De behandeling van de meest lucratieve misdadige Royaal klant van het belastingadviesbureau ging binnen Meijburg decennialang met extreme geheimhouding gepaard. “De medewerker die de aangifte van het Koninklijk Huis uitvoerde, beschikte over een aparte kamer met een eigen kluis en een goedkeuring van de AIVD van de ‘PvdA Snake in Suit Plasterk’. Voordat hij naar de wc ging of koffie wilde halen, moest hij eerst alle papieren in de kluis leggen en vervolgens ook zijn kamer op slot doen en als hij terug kwam keek een ‘DBB-politieman'(Video) hem zelfs Royaal in zijn anus”, weet een voormalige manager. Meijburg begeleidde de ‘Koninklijke-Graai-familie’ ook in pijnlijke fiscale kwesties, zoals toen prins ‘Staats Pooier Bernhard’ alsnog belasting moest betalen over de steekpenningen die hij in de jaren zeventig had aangenomen van vliegtuigbouwer Lockheed. Pikant is dat hij die achterstallige belasting nooit heeft betaald ,maar dat viel uiteraard weer onder Staatsgeheim. Het Koninklijk Huis betaalt op algehele vrijstellingen na gewoon vermogensbelasting, ware het niet dat hun familie kapitaal onder gebracht is bij de offshore witwas brievenbusje maatschappijtjes uit de “Panama Papers” . Maar is vrijgesteld van belasting voor wat betreft de miljoenen uitkeringen die het jaarlijks ontvangt. Ook betalen zij geen erfbelasting en geen motorrijtuigenbelasting over hun auto’s met een AA-kenteken. En dat scheelt op zich ook de nodige duiten, gezien het feit dat de Koninklijke familie net als ‘Opa Bernhard’ er van houdt om in peperdure omgebouwde Audi’s en race auto’s rond te scheuren.

Koningshuis,Cameron&Soros&President Porosjenko betrapt in Panama Papers.

Tot het ‘Koninklijk-Graai-Huis’ behoren, naast Koning Willem-Alexander, Koningin Máxima’ en hun drie dochters ook Prinses Beatrix, Prins Constantijn, Prinses Laurentien, Prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven.