(van onze VVD en PvdA Bestuur-gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘T-(T)-IP’ van de Week:Stem VVD-misdaadgroep en u krijgt er gratis de Pvda-hoertjes bij gevlogen: Half miljoen bonus Camiel Eurlings Officier in de Orde van Oranje Nassau‘Top-Graai-man’ Air France KLM en KLM-topman krijgt  enkele dagen geleden nog even €375.000 bonus! Tja, beste mensen er moet weer bezuinigd worden in de PvdA Geest van “Eerlijk Delen”.
Waar is ‘Captain Gay Camiel’. Die zat samen met Rutte in het ‘Kindsday- Poep-VVD-bootje'(video).Luchtvaartmaatschappij KLM met als Voormalige Boss ‘Captain Gay Eurlings’ gaat snijden in de toch al karige salarissen van de grondmedewerkers. Dat blijkt uit voorstellen voor de nieuwe pluk de gewone werknemer ‘Kaal-cao’ die aan de vakbonden zijn gedaan. Samsom tot grondmedewerkers:”Geniet van onze Successen en stem op mij bij de komende landelijke verkiezingen voor nog meer ‘VVD-lever-salaris’ in. De PvdA ‘Gluiperd Dijsselbloem’ is verheugd en roept Air France op hetzelfde te doen. Al zijn de Roof de gewone werknemer acties van de Ratten in pak in tegenstelling tot de ‘Elite-Schurkenstaat-NL’ niet geheel ontbloot van gevaar in Frankrijk.

 De KLM-Puinhoop die ’ Captain Gay Camiel Eurlings’ achterliet.

 

Luchtvaartmaatschappij KLM wil de toch al karige salarissen van de grondmedewerkers volledig uitkleden tot op het bot.Dat blijkt uit voorstellen voor de nieuwe cao die aan de vakbonden zijn gedaan. “KLM is op oorlogspad om ‘Jan met de Pet’ als een vlieg er eens uit kaal te plukken.”, zo elite-beware-1stellen werknemers tegenover De Telegraaf en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir. KLM is één van de grootste particuliere werkgevers van Nederland. De plannen hebben gevolgen voor 15.000 werknemers“Dit is schokkend. Als we instemmen zullen medewerkers hun baan verliezen. KLM wil door middel van besparingen investeren in een nieuwe vloot, maar daardoor is er minder werk. Dat is de grote ironie”, zegt bestuurder Dolf Polders van vakbond CNV Vakmensen tegen Volksnieuws uit Amsterdam-Noir.Vrijdag heeft de ‘KLM-Graai-directie’ tientallen voorstellen gedaan om de kosten verder omlaag te brengen, per jaar anderhalf procent. Concreet betekent dit dat het grondpersoneel er tot 2018 geen salaris bij krijgt en vrije dagen moet inleveren en er uit vliegt. KLM maakt ook een eind aan extra vergoeding op het werken buiten kantoortijden, omdat dit niet meer van deze ‘Pluk de massa kaal tijd’ en smijten met bonussen en Mega salarissen is. Eén van voorstellen is het omstreden plan om 3000 bagagesjouwers en grondstewardessen te vervangen door ‘Asscher-Slaven-flexkrachten‘.

In de Rotterdamse haven van de ‘PvdA Zonnekoning Aboutaleb’ wordt 1 euro per uur betaald en daar wil de KLM directie ook naar toe werken.
De grondbonden hebben het gevoel dat zij de rekening gepresenteerd krijgen van de bezuinigingsdrift van de ‘Graai-directie’ om de Mega salarissen en bonussen van diezelfde directie op te hoesten. Bij hen wordt harder ingegrepen dan bij het cockpit- en cabinepersoneel, zo is het gevoel. “In de resultaten van 2015 zien we een eerste stap op weg naar het verdere herstel van KLM”, zegt een woordvoerder van de luchtvaartmaatschappij in een reactie. “Dit is in lijn met ons vijfjarige reorganisatieplan laat de arbeiders rechten er uit vliegen. We moeten eenvoudiger, goedkoper en sneller worden en nu doorzetten op de ingeslagen weg. Dit betekent ook het aanpassen van arbeidsvoorwaarden van ‘Jan met de Pet’ naar ‘Derde Wereld-TTIP normen’ ”.