(van onze ‘VVD Pedo- Klasse-Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Welk fatsoenlijk mens wil in een bootje in de grachten varen op “Kings Day” met een verdachte van het beroven van een vrouw met geweld?
Nou, dat zijn Rutte van de VVD-misdaadgroep, de ‘KPN-Graaier Kees de Jager’ en de Zonnekoning Jan Driessen(= billenmaatje van Rutte).  Maar goed verleden week zat Rutte en de Boss van de NOS Gelauff nog naast Demmink bij de Freedom Award prijs uitreiking aan ‘Freak Merkel’. Is Nederland reddeloos verloren? Wat denkt u zelf? De minachting die de ‘VVD Valse nicht Rutte ‘en de NOS heeft voor het gewone ‘Oranje-Klootjesvolk’ kent geen grenzen en is zonder meer als psychotisch te kwalificeren. Rutte riep wel vanuit het smerige, corrupte liederlijke Gay Poep bootje: “Pas op voor Poetin en Leve King Willem en zijn Valse nichten Camiel Eurlings en Kees de Jager. Het is jammer dat wij gisteren dat smerige bootje niet voorbij hebben zien varen ,want dan hadden wij hen zeker getrakteerd op een grote ton met ‘Volks-Poep’ uit naam van het door het trio ‘verkrachte’ Volk. Waarschijnlijk had het corrupte ‘Gay-trio’ het niet eens gemerkt,want ze stinken van hun zelf al een uur in de rondte. Ook het ‘VVD Pedo Team “Demmink&Teeven&Peter R. de Vries” vaarde door de Amsterdamse Grachten, maar het leek hun verstandiger om het dit jaar in een onderzee boot te doen, want zij vreesde anders gepest(Video) te worden door de ‘Complot-mensen’.  Zij waren alleen waar te  nemen door een vlaggetje dat boven water uit stak met de tekst: “Oranje boven en Demmink&Teeven&De Vries” zijn onschuldig. Grote afwezige gisteren was een ‘PvdA-Hoertjes-bootje’ met ‘Imam Samsom’ aan het stuur.Misschien mochten zij niet uitvaren van hun Boss Rutte.

 Pedocratie:Moordaanslag op Micha Kat en ‘Oorbellen-roof’ met geweld door Eurlings. 

Koning Heineken Willem I” plaats zijn Hofnar ‘KLM Captain Gay Eurlings’ bij het IOC.
Tessa Rolink Camiel EurlingsMijn Leugen verhaal komt nog”, is alles wat oud-minister en voormalig KLM-topman Eurlings kwijt wil over de aangifte wegens mishandeling en beroving die tegen hem is gedaan door zijn ex-vriendin Callgirl. Tijdens een  gratis
( De Staat betaalde, u dus) Koningsdag-vaartocht over de Amsterdamse grachten met corrupte en liederlijke prominente politici en mensen uit het ‘VVD-bedrijfsleven ‘vertoonde de louche Pedofielachtige zakenman ‘Captain Gay Eurlings’ zich woensdag voor het eerst in lange tijd weer in het openbaar en nog wel met Rutte en de Bolle CDA Kees Kees de Jagerde Jager  Kees had wel zijn exotische schandknaap thuis gelaten. Waarom? Bang dat Rutte of Eurlings hun smerige tengels niet kunnen thuis houden? Vragen over de misdadige affaire houdt hij angstvallig af. Hij ontkent zelfs in alle toonaarden dat hij sinds de zaak in februari bekend werd, is ondergedoken. “ Ik ben geen politicus meer, dus krijg ik minder aandacht. Het was hem kennelijk ontgaan dat de Kranten en TV bol stonden van zijn vrouwenmishandeling en beroving en dat hij erna nergens was te tekenen. Ik kies mijn momenten om te poepen. Iedereen die mij kent, weet dat ik niet duik.” Hij wilde ook niet uitleggen waarom hij nooit in voorarrest had gezeten en daar kreeg Rutte wel opeens een rood hoofd van. De voormalig liederlijke en corrupte CDA-kroonprins zit nu in de Raad van Bestuur van American Express Global Business Travel en is dankzij King Willem lid van het IOC bestuur. Hij komt daarvoor volgens eigen zeggen regelmatig in Amsterdam Graaien en Naaien. Ook zegt hij druk bezig te zijn met het Internationaal Olympisch Comité waarvan hij namens Nederland lid is. “ Over twee weken ga ik weer naar Lausanne.” Is het niet bizarre dat een verdachte van zware mishandeling en beroving het voorbeeld is voor de Jeugd op het gebied van de Sport. Is dat een Complot van de ‘Royaal &VVD Elite Podo’s’?