(van onze VVD-Pedo-Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Staats-NOS’ valt door ‘Demming Doofpot’ en moet rectificeren in de zaak Baybasin.
Nederland is een Elite-Schurkenstaat die moreel failliet is gegaan onder het “Lieg en Bedrieg kabinet”. Zo zit de ‘PvdA Iman Samsom’ en een Hoofdofficier van Justitie doodleuk aan één tafel bij ‘Endemol Pauw’ met de tweevoudige ‘TBS-Moordenaar Martin Kok’ en zijn boss de ‘Politie-informant Peter R. de Vries’ of het normaal is:

DIT SLAAT ALLES! TIJDENS DE VAN WELL-VERHOREN ZAT DE ‘VERHINDERDE’ DEMMINK AAN DE BORREL MET… MARK RUTTE (bron:Revolutionair online)


Demmink en Teeven verkrachten Rechter en “Freedom Award Prijs”.
MerkelFour Freedom awardVerdachte Demmink was dringend verhindert en kon niet verschijnen als getuigen om te verklaren omtrent zijn rol als Pedo Rapist in de ‘Bart van Well-Demmink’ verhoren liet zijn  liegende corrupte advocaat weten. Nu meldt de Telegraaf dat hij in het geheel geen dringende reden had, maar eregast was met zijn partijgenoot Rutte en hun ‘Pr-man Marcel Gelauff’’ bij de “Freedom Award prijs” aan ‘Freak Merkel’. Dat levert het strafbaar feit op van minachting van de rechter. Maar in Schurkenstaat NL is Justitie in handen van de VVD-misdaadgroep met VVD ‘Minerva Sadomie liefhebber –Steur’ als Minister van Klasse Justitie en kan de ‘VVD Pedo-Demmink-kliek’ dus doen wat zij willen. Dus de Top VVD-er en een formeel verdachte van verkrachtingen van te jonge jongens Demmink heeft niets te vrezen. President Roosevelt draait zich om in zijn graf hoe zijn naam door de ‘Dutch-Pedo-stront’ wordt gehaald door Rutte, Demmink en hun Hoofdredacteur van de Staats-NOS Gelauff.

Binnenkort:Schokkende explosieve beelden (+21):”Pedo-Sodom en Gomorra-Prins Claus- Paardenstraat”:Teeven schuldiger dan ‘VVD-Pedo-Rapist-Demmink’: