(door Nico van den Ham en ondersteunt door onze redactie)

karskensAMSTERDAM-NOIR-Nu bericht ing Steve Brown en Volksnieuws uit Amsterdam reeds sinds 1994
( Drugsbaron in Spijkerbroek) en in de Media/Pers: “Steve Brown, een Don Quichot.” en “In Nederland hebben politie-informanten-journalisten a license to kill. “ dat het merendeel van journalistiek gekwalificeerd kan worden als ‘Media-Maffia’ en dat besef wordt steeds algemener. Prof. Cees Hamelink is een must voor ieder zich zelf respecterende journalist en het siert Arnold Karskens dat hij aanwezig was bij zijn boek uitreiking .Steve Brown heeft drie maanden college gevolg bij Hamelink aan de UvA. Brown: “de Hoorcolleges van Hamelink waren voor mij een openbaring en ik heb heel veel geleerd ( ook over mijn eigen vooroordelen en kortzichtigheid, etc.) en bovenal veel gelachen hoe wij ons in de maling laten nemen door de MSM”.

Prof. Cees J. Hamelink :Geloof nooit de Mainstream media(Video). Hamlink en Brown staan beide geregisseerd door de AIVD van Plastrek als Staatsgevaarlijk.

AIVD heeft stop gezet op binnenhalen van Journalisten.

‘Lieg en Bedrieg Kabinet’ negeert eigen richtlijn van hun bijklussende corrupte(Video) Graai-‘journalisten’.

Helaas was Prof. Manuel Castells ( Communication Power) afwezig , maar hij heeft laten weten dat hij graag aanwezige had willen zijn omdat hij veel respect heeft voor Kartsens maar de US was te ver weg om te komen. Maar waar was Nederlandse beroemdste beruchtste Misdaadjournalist ‘RTL-Riool-Boulevard journalist Peter R. de Vries’. Die had afgezegd omdat hij te druk is met zijn nieuwe journalistieke ‘Riool-Pest-Show’: “Pest Holleeder de cel in(Video) voor de rest van zijn leven en laat je ‘Pijpen’ door een te jong meisje”.  Hij wilde wel komen maar dan alleen voor het Pauw tarief van 1780,- ex btw.  Voor 100 euro extra kon hij zelf nog Misdaadjournalist ‘TBS Moordenaar Martin Kok‘ meenemen. Videoverslag van de presentatie van het boek ‘Journalist te koop’ van oorlogs verslaggever en auteur Arnold Karskens incl. een live Skype verbinding met columniste Ebru Umar vanuit Turkije. Wij voerden nog aan, dat de Schurkenstaat der Nederlanden absoluut niet onderdoet voor Turkije inzake media-censuur en noemden daarbij namen als als Gengiz Curz: zware straffen vanwege o.a. Twitterberichten over het >>> doodtrappen van zijn zoon Ihsan, Journalist Micha Kat: 10 maanden cel voor ‘belediging’ van hoofdredacteur >>> volksverlakker van de NOS Marcel Gerlauff en >>> AD journalist staatsinformant Cris Klomp

Meer lezen en Video’s: Journalist te koop | Hoe corrupt zijn onze media?