( Van onze ‘Oranje-VVD-Pedo- Klasse Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Feest-Feiten voor Koningsdag:Royal family fueled German invasion and was Jean Paul GebbenCocaïne&Opium dealer(Video).
De VVD ex Burgemeester ‘Pedo-Jean Paul Gebben’ legt per direct het voorzitterschap neer van de Koninklijke Bond van Oranjeverenigingen (KBOV) met behoudt van uitkering .Ook behoudt hij zijn ‘Koninklijke-(Bruin) -Ridder in de Oranje’ onderscheiding. Zijn voorzitterschap gaf te veel aandacht aan o.a. ‘Pedo-Prins Claus’ en ‘Prince Andrew Pedo of York’. Als opvolger zijn er twee VVD kandidaten ‘Graai-King-Loek Hermans’ en ‘Graai en Naai-COA crimeboss Onno-schandknapen-Hoes’. ‘Pedo-Jean’ was vorig week al gedwongen om als Burgemeester van Renkum af te treden omdat hij met zijn tengels aan een te jong meisje zat. Sindsdien zit ‘Pedo-Jean’ met een Oranje feestmuts op in het Luxe Wachtgeld mogelijk in Turkije met wat kleine meisjes Oranje boven te blèren. Gebben kwam in opspraak door het feit dat hij toen niet direct is gearresteerd voor zijn pedo praktijken in de MSM uitgaansincident’ in Arnhem genoemd.

Referendum over ‘Wachtgeld-Profiteurs’: Plasterk laat mijn Wachtgeld-Pedo’s met rust.

Hij liep eind februari na een avondje uit beschonken en stoned van de ‘Oranje-cocaïne’ in het centrum van Arnhem de ‘VVD-Pedo ‘uit te hangen en bralde luidkeels ‘wie doet mij en onze Demmink wat……., nou wie? Hij had die avond piket Kutjesdienst en was dus verantwoordelijk voor de openbare orde en veiligheid. ‘Oranje Dick Steenks’ die zich zelf afficheert met veel ervaring in vrijwilligers en liefdadigheid werk (dus oppassen geblazen kinderen) neemt voorlopig het voorzitterschap waar. Hij is al vicevoorzitter en secretaris van de KBOV en verklaart met zijn hand op zijn Oranje hart dat hij nooit iets pedofiel ‘s aan Gebben en Prins Claus heeft gemerkt.