(Van onze Wie neukt en moord wie privé  redactie)

SlipperdiedoedaAMSTERDAM-NOIR-Voor de burger is het Strafbaar.Voor Peter R. de Vries niet. Waarom niet?
Binnenkort komt ‘Held’ Peter R. de Vries weer met deel 2  van zijn “Pest-Riool- Show”. De eerste serie verleden jaar was een grote Kijkcijfer-flop dat zo erg was dat ze fraude hebben moeten plegen om de kijkcijfers op te krikken met een heus ‘Pijpmeisje’ dat door De Vries ook nog werd misbruikt, want erger is dan pesten. Maar als de ‘Maffiaboss John de Mol’ achter je staat krijg je altijd weer een volgende ‘Riool-Show’, al was het maar dat De Vries zwijgt over hun gezamenlijk  misdadige verleden dat hij heeft met De Mol en de vermoorde ‘Maffia Baas Klaas Bruinsma’. Peter R. de Vries:” Demmink is onschuldig(Video) en heeft nooit kinderen gepest”.

Maar ‘Held’ Peter R. de Vries laat zich zelf wegpesten bij de Rechtbank. De Vries is bang voor een schop onder zijn kont van ing Steve Brown en Nico van den Ham! Zie de hilarische beelden van een spierwitte, verkrampte, angstige gepeste Peter R.de Vries:

Holleeder is het pesten van Peter R de Vries zat.
Sinds De Vries geen loopjongen meer is van Willem Holleeder en Holleeder in de cel zit en zich dus niet kan verweren  is De Vries markant Holleeder aan het dood pesten op intermet&kranten en TV in hoofdzaak bij Pauw en ‘RTL-Riool Boulevard’. Holleeder eist dan ook  dat De Vries zijn de bron (=bepaalde ‘Justitie&zussen Holleeder’(Video) kenbaar maakt.

Binnenkort:Schokkende explosieve beelden (+21):”Pedo-Sodom en Gomorra-Prins Claus- Paardenstraat”:Teeven schuldiger dan ‘VVD-Pedo-Rapist-Demmink’: