( door WeAreChangeRotterdam en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR-WeAreChange.nl sprak Fred Teeven na afloop van de getuigenverhoren Bart van Well versus De Staat. Teeven weigerde journalisten te woord te staan in de rechtbank en stond tijdens verhoor geen camera’s toe. Zou dat iets te maken hebben met het onderwerp ‘‎Demmink’? Is er nog wel sprake van persvrijheid als je bij kritische journalistieke vragen bedreigd wordt met aanhouding door politie? ‘Griezel Fred Teeven’ dreigt journalisten met politie om vragen rondom Demmink en Rolodex. Nou hij loog met die bedreiging voor de verandering een keer niet. En Teeven zijn loopjongen journalist ‘Psycho-Chris Klomp’ bedreigde Nico van der Ham, maar die kan niet anders.

Fred Teeven: “Meineed plegen is voor mij en mijn Peter R. de Vries geen probleem in Nederland”.

https://youtu.be/Xh-6piaWuCg

Morgen Explosief: Eindverantwoordelijk Rolodex onderzoek voormalig Hoofdofficier Vrakking: Teeven pleegde meineed, Demmink wel verdachte in Rolodex. Zal Teeven worden gearresteerd wegens meineed in “Banana-Fraude-Nederland”. Wat denkt u zelf?

Binnenkort:Schokkende explosieve beelden (+21):”Sodom en Gomorra Paardenstraat”:Teeven schuldiger dan ‘VVD-Pedo-Rapist-Demmink’: