(van onze ‘VVD Pedo-Klasse Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Zelfs over de grens staat de NOS berucht als Dutch State propaganda. Zaak Baybasin en Demmink zijn NOS, Kabinet propaganda-is-dodelijkRutte en Turks Staatsgeheim(Bron:Katholiek Nieuwsblad).De zaak Baybasin is onlosmakelijk vervlochten met de Royaal ‘VVD-Justitie Demmink-Pedo-Kliek’. De feiten en omstandigheden wijzer er op dat Baybasin  het slachtoffers is van een Complot(Video) tussen ‘Sultan Erdogan’ en ‘Don Corleone Rutte. Het obscure splinterpartijtje de ‘PvdA-hoertjes’ met hun partijleider ‘Eichmann Samsom’ weten zoals gebruikelijk weer van niets en zijn al lang blij om straks net als na de verloren Gemeente verkiezingen met zijn allen massaal het Luxe Wachtgeld in te vluchten.

De NOS fungeert als inlichtingendienst van het Kabinet en is dodelijk wapen tegen o.a. Micha Kat en Baybasin dat kan bepalen hoe de massa denkt. 

Baybasin is net als drs Micka Kat ook het slachtoffer van de corrupte Hoofdredacteur van de Staats-NOS Marcel Gelauff’. Ironisch op het MerkelFour Freedom awardwaanzinnige af is dat Gelauff een van de sprekers is samen met zijn Boss Rutte bij de “Freedom Award Pers-Censuur-Prijs”aan Merkel. Maar er is altijd meer in “Banana-Fraude-Nederland”: Zo krijgt bijv. recentelijk nog de rechter commissaris die nu al jaren ‘onderzoek’ doet of Demmink in Turkije is geweest geen medewerking van Turkije. (Bron:De Dagelijkse Standaard) Toeval? Een Complot? Oordeelt u zelf.Met name Boublog heeft over de sinistere zaak “Baybasin& Demmink” zeer uitputtend en gedegen  gepubliceerd. De Staats-NOS moet twee berichten rectificeren waarin een verband wordt gelegd tussen de tot levenslang veroordeelde Koerdische vrijheidsstrijder en zakenman Hüseyin Baybasin (59) en een liquidatie in 2014 in Istanbul. Voor wie publiceerde de Staats-NOS deze smadelijke, onware berichten? Dat leest u dus op Boublog.

Staat de NOS in dienst van de ‘Royaal VVD- Demmink-Pedo Kliek’.
De rechtbank Midden-Nederland verklaarde de gelaakte NOS artikelen als onrechtmachtig en mogelijk zelfs een Strafbaar feit (smaad en laster) afgelopen woensdag. De NOS moet een artikel geheel en een ander artikel gedeeltelijk offline halen, en twee weken lang een recitificatietekst tonen in een pop-up venster op de website. Daarnaast moet de  100% gesubisdeerde ‘Graai-omroep’ een schadevergoeding betalen van hun subsidie gelden. Dus feitelijk betaalt u die schadevergoeding als belastingbetaler. Baybasin zit in Nederland sinds 2002 ten onrechte een levenslange celstraf uit voor moord, uitlokking van moord, gijzeling, handel in drugs en deelname aan een criminele organisatie. De Koerd stelt dat hij onschuldig is veroordeeld op basis van onjuist vertaalde en gemanipuleerde telefoontaps. Er ligt sinds 2011 een herzieningsverzoek bij de Hoge Raad om zijn zaak opnieuw te behandelen. Daarover moet nog worden beslist.

Bescherming tegen de Staats-NOS en Demmink-kliek.‘Demmink-Justitie-Trol Klomp’ schiet in psychose.

Volgens de rechtbank zijn de publicaties van de NOS gebaseerd op “één niet-gezaghebbende bron uit de Demmink groep die niet door een andere bron is bevestigd. Die bron is bovendien anoniem opgevoerd in de publicaties. Was het de ‘Justitie-Trol Chris klomp’?  En de NOS heeft geen wederhoor gepleegd bij Baybasin”. Bovendien is de Koerd tegen zijn wil in bekend, en doet de berichtgeving mogelijk af aan steun voor het herzieningsverzoek. Daarom weegt “de bescherming van de eer en goede naam van Baybasin en de waarheid hier zwaarder dan de Staatsplicht voor de subsidie van de NOS om de genoemde onware berichten te publiceren in dienst van de ‘VVD-misdaadgroep’ leden Demnink, Teeven en Ard van der Steur”.

Tot slot:VERBIJSTEREND GESPREK OVER DE WARE AARD VAN DE NOS… KAN HET NOG ERGER?(Bron:Revolutionaironline)