(van onze VVD en PvdA Bestuur Gangster redactie i.s.m. onze Haagse Judassen redactie)

Roland van Vliet Mark RutteAMSTERDAM-NOIR-Merkel&Rutte Democratie’:Twee derde Duitsers en NL-ers tegen Erdogan en Porosjenko leggen zij naast zich neer.Wie heeft er nog vertrouwen in de ‘Heersende-Graai-Orde-Politiek’? U raadt het al de Parlementaire Pers en de ‘Staats-NOS en de Ratten in pak. Als het Volk massaal Nee stemt is dat in het ‘Nep en Fop parlement’ Ja. Met de hulp van twee spijtoptanten de Judassen ex PVV-er Roland van Vliet en de ex VVD-er Johan Houwers. De laatste pronkt al tijden op het “Elite-Gangster Billboard”. Is dat een Complot? De Judassen Van Vliet en Houwers hebben zich laten omkopen om de democratie en de ‘Wil van het Volk’ te ‘verkrachten’ voor het “Lieg en Bedrieg Kabinet”en Maffioso Moordenaar ‘Oligarch Porosjenko’.

 Democratie? Wie zich niet laat omkopen door Kabinet wordt bedreigd door de corrupte ‘DDB-politie’ in Schurkenstaat-NL. 

Het kabinet heeft een stemming in de Tweede Kamer over het door het Volk verworpen “Maffia-Oekraïne-verdrag” dinsdag nipt gewonnen met de hulp van twee nietszeggende Judassen en spijtoptanten Van Vliet en Fraudeur  Johan Houwers . Een motie van bijna de voltallige oppositie waarin het kabinet wordt gevraagd de goedkeuringswet voor het ‘Maffia-associatieverdrag’ tussen de ‘Graai-EU-Elite’ en Oekraïense Maffia en de ‘US Elite-Maffia’ ,,zo spoedig mogelijk” in te trekken, haalde het dus niet. Er stemden 75 Kamerleden tegen de motie en 71 voor. Bij de PvdA stemde Jacques Monasch zoals verwacht mee met de oppositie en daarmee staat het obscure partijtje de PvdA virtueel op 7 zetels.

Van Vliet mag gaan Graaien van Rutte bij het COA en Houwer wordt niet meer door de FIOD lastig gevallen.
Het kabinet kreeg weer steun van de onafhankelijkecorrupte Kamerleden de Judassen Van Vliet en de ex VVD bende lid Houwers die Villa Johan Houwersbetrapt was op ‘Mega-fraude’ en feitelijk in de cel hoort in plaats van de Tweede Kamer. Op 6 april werd het verdrag tijdens een raadgevend referendum verworpen. Iets meer dan 61 procent van de kiezers zag niets in het akkoord en daar veegt Rutte en zijn vice premier ‘Loopjongen Asscher’ hun corrupte gat mee af. Het kabinet wil pas over ruim twee maanden zeggen hoe het precies verder wil met het ‘Nee’ van de kiezers wat in strijd is met de wet. Maar wie doet hun wat? Justitie is immers in handen van de VVD Minister de ‘Seriemoordenaar Ard van der Steur’ die al zijn middelen deze week moet inzetten om de Justitie ‘VVD–Pedo-Demmink-Kliek ‘uit de gevangenis te houden.  Hiermee hoopt de ‘VVD relnicht Rutte’ zijn ondemocratische voorzitterschap van de EU dat nog duurt tot het eind van die maand tot een goed einde te brengen  voor zich zelf. De oppositie en het Volk wilde nu direct duidelijkheid maar is wederom voor de zoveelste keer genept en gefopt door het “Lieg en Bedrieg kabinet “en de twee corrupte ‘Spijtoptanten-Judassen’. Bent u voor democratie en de Rule of Law? Stem dan bij de komende verkiezingen tégen de ondemocratische partijen de ‘VVD-misdaadgroep en hun PvdA-hoertjes, zodat hun Top kan worden gearresteerd en de democratie en de Rule of Law weer kan worden hersteld in ‘Schurkenstaat-NL’.