(van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘Don Corleone Rutte’:Collega ‘Maffiaboss Erdogan’ valt niets te verwijten. Oud nieuws:“Turkije, zwart geld en drugs(Video).”
De Turkse President Heroïne en IS-Olie Handelaar Erdogan heeft een aanklacht ingediend tegen de Duitse cabaretier en tv-presentator Jan Merkel ErdoganBöhmermann bij Führerin Merkel. De Sultan wil dat de komiek wordt vervolgd,verkracht en vermoord voor het beledigen in een televisieprogramma van alle 78 miljoen Turken en roept een Fatwa( فتوى ) uit tegen presentator Böhmermann. De Komiek ondergaat nu het zelfde lot als Wilders (Bron:The Postonline), die al wordt vervolgd in NL. Ook dreigt Erdogan alle Vluchtelingen Slaven uit Lesbos weer terug te sturen naar zijn Dutch ‘Imam Samsom’ als hij niet zijn zin krijgt. Erdogan eist bovendien dat de EU Pers net als de Staats-NOS in NL ,die alleen maar positief bericht over het Kabinet regiem Rutte& Asscher en ex OM Boss ‘VVD-Pedofiel Demmink'(Bron:Revolutionaironline) dat ook inzake hem en zijn regiem gaat doen.Dat heeft het Openbaar Ministerie in het Duitse Mainz maandagavond laten weten.

Europol: 10.000 jonge migranten ‘vermist’ in ‘Pedo-EU’. De politiek zwijgt!

Böhmermann las op 31 maart een gedicht voor in het ZDF-programma Neo Magazin Royal. Daarin nam hij Erdogan op de hak met de waarheid. Böhmermann noemde Erdogan&Zn onder meer een Heroïne, ‘IS-Olie handelaar en een pedofiel’ die zich vergrepen aan Vluchtelingen kinderen Klaver Pechtoldmet een deel van de EU Elite en Royaals. Eerder zei de Duitse regering in een reactie op het optreden van Böhmermann dat aan de vrijheid van meningsuiting en de persvrijheid in Duitsland niet kan worden getornd ,maar achter de schermen gaven zijn Erdogan zijn zin. De Duitse televisiekomiek Jan Böhmermann is dinsdag uit angst voor boze Grijze Wolven en Heroïne dealers, de ‘aanhangers’ van Erdogan ondergedoken en staat onder politiebescherming. Mogelijk gaat hij Duitsland uitvluchten en politiek asiel aanvragen in Rusland. Dat meldt het Duitse opinieblad Focus op zijn website. Böhmermann laat de volgende aflevering van Neo Magazin Royal, zijn satirische tv-programma op de publieke omroep ZDF, in overleg met de Merkel en ‘Eichmann Samsom’ voorlopig op de plank liggen. Zo ging het ook toen Oligarch President Porosjenko eiste dat de documentaire ”Wrong’ Maidan or Masks of the Revolution” niet meer mocht worden uitgezonden in de EU en de Franse regering daarop direct de docu liet verbieden. Dat laatste was ‘rent a Pechtold’ en zijn stiefzoon Jesse Klaver even ontgaan(kuch)op de Dam.

Tja, beste mensen het gaat goed met de EU. Er leven inmiddels 50 miljoen EU burgers onder de armoedegrens en nu bepalen extreem corrupte Derde Wereld Graai en Moord Dictators als Erdogan en Porosjenko ook nog de Pers en Media in de EU. Waarom? Wat zijn de belangen dat dergelijke Dictators zoveel invloed en macht hebben op de ‘EU-Graai- Elite’? Wie zit daar achter? Is het de US Elite en de ‘CIA& Gladio’? Als u het weet laat ons het dan ook weten ,want van de ‘Mainstream&Maffia–media’ en de Staats-NOS zullen we het zeker niet horen. Jesse Klaver,  Jesse Klaver,Hans Spekman en Alexander Pechtold hebben ons laten weten de docu:” ”Wrong’ Maidan or Masks of the Revolution” niet te hebben gezien en dat ook zo houden, want ze willen Erdogan en  niet kwaad maken: