(van onze ‘Baardmannen Massahysterie’ redactie )

AMSTERDAM-NOIR-  Zwaar onderbetaalde Marechaussees misdragen zich uit pure wanhoop.

De ‘Baardman-Terrorist’ die dinsdagavond is gearresteerd op Schiphol, is een 25-jarige dakloze Pool Jeanine Hennis Yab Yum laarzendie volgens de hysterische Marechaussee bralde dat hij een terrorist was, maar na onderzoek door een tolk bleek dat hij proost riep in het Pools en ‘give my an euro’. Dat meldt de Koninklijke Marechaussee van ‘Graai King Willem’. Nou, dat sterkt tot vertrouwen in de observatie capaciteiten van de Marechaussee. De Poolse verwaarloosde en verwarde man was dronken en had twee grote rugzakken en wat dekens bij zich en een klein baardje( geen geld om zich te scheren). Een hond van de marechaussee gaf aan dat er mogelijk gevaarlijke stoffen in zijn oude tassen zaten. Die hond weet niet het verschil tussen drank lucht en explosieve geur. Waarschijnlijk is de hond alcoholist.

Vluchten uit NL massaal gemist door Marechaussees, maar massaal NL in vluchten geen probleem.

De Explosieven Opruimingsdienst kwam ter plaatse en deed onderzoek naar de bagage van de man, maar trof niets aan, behalve dat zij daarna onder de luizen zaten. De man zit nog steeds in de cel, maar waarom weet niemand. Misschien omdat zij de Pool weg willen houden bij de Pers of omdat hij zijn roes aan het uitslapen is. De hysterische arrestatie zorgde voor veel tumult op Schiphol en in de ‘Mainstream&Maffia-media’.De luchthaven was urenlang afgesloten en veel reizigers konden geen kant op en de schade loopt in de tonnen en mogelijk zelfs in de miljoenen.

Parkeerboetes tijdens verdachte situatie Schiphol worden ingetrokken. (Bron:Blikopnieuws

Kenmerkend voor de staat van verval waarin “Banana-Fraude-Nederland” verkeert na 3 jaren “Lieg en Bedreig Kabinet” is dat de Boa’s tijdens de afzetting door de Marechaussee gewoon doorgingen met het uitschrijven van parkeer bonnen. Zijn die onderbetaalde Boa’s nou zo gek of juist goed ingevoerd met The State of Mind van de hysterische Marechaussee.

Proost Marechaussee van ex Yab Yum Prostituee(Video) VVD Minister van Wapenhandel Hennis.