(van onze VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘COA-Crime Bos Gerard Bakker’ (lid van de VVD-bende): “ ‘Testeronbommen’ in Drugs en schermafbeelding-2016-02-04-om-12-39-28bedreigingen van Homo’s, maar houden voorrang op woning en studie”.Het Graaien en Zakkenvullen van de ‘Bestuur-Gangsters’ in de ‘Vluchtelingen-Industrie‘ is van alle tijden in Schurkenstaat NL.
Het opvangen van vluchtelingen heeft vorig jaar officieel de ‘VVD Mensenhandelaar Dijkhoff’ 800 miljoen euro gekost. Zoveel heeft het ‘Centraal-Orgaan-Winst-Asielzoekers’ uitgegeven aan bed, bad en brood voor de duizenden vluchtelingen die naar Nederland kwamen. De werkelijke kosten liggen ver over de miljarden, maar die uitgaven zitten verborgen bij andere departement zoals de politie, het Onderwijs, Sociale dienst, Defensie etc. en vele Stichtingen zoals het Rode Kruis en Vluchtelingenwerk. En de grootste kostenposten zijn ‘Sultan Erdogan’ en het VVD uitzendburaue Startpeople. De grote verliezers zijn de Legale Dak en Thuislozen,de bejaarden, de Wajong jongeren, de zieken, Bijstandgerechtigden, want op die groepen is zwaar bezuinigd door het “Lieg en Bedrieg Kabinet”. Dat is nou wat de PvdA “Eerlijk Delen” noemt.


COA is goudmijn voor de ex Besttur -Gangsters en verlopen corrupte ‘Graai-Politici’.

De Wurger van Griekenland Führerin Merkel ontvangt “Four Freedoms Awards” voor ‘Wir schaffen das’.
Merkel four freedon awardDe Rat in pak ‘COA-dienst met liederlijke  types als de VVD-er ‘Onno-schandknapen-Hoes’ en het ‘PvdA Monster Marco Florijn’ gaf in 2015 maar liefst 300 miljoen meer uit dan een jaar eerder. Die stijging zette pas in na de plotselinge hausse aan asielaanvragen die afgelopen zomer op gang kwam. De plotselinge stijging van het aantal vluchtelingen dat naar Nederland kwam, zag het COA en de AIVD van Plasterk niet aankomen, schrijft de organisatie in haar duistere jaarverslag. Nadat de Duitse bondskanselier Merkel haar berucht geworden ‘Wir schaffen das’ uitsprak, kwam er een enorme stroom Vluchtelingen richting West-Europa, voornamelijk op de vlucht voor de oorlog in Syrië.

Jolige Timmermans:Vluchtelingen zijn gelukzoekers en Testeronbommen.
Tot nu toe hield het “Lieg en Bedrieg Kabinet” zoals gebruikelijk zich op de vlakte over de precieze kosten van de asielcrisis met ongekende Winst mogelijkheid voor de Ratten in pak. De Telegraaf en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir beschikt over de jaarstukken die het COA naar de corrupte accountant stuurde. Die bieden voor het eerst wat inzicht in de duistere boekhouding.Het COA verzorgt eten en onderdak voor mensen die zich in Nederland melden. Dat werden er vorig jaar uiteindelijk 59.000. Met man en macht schoten corrupte gemeenten in het najaar te ‘hulp’ om te zorgen dat iedereen een bed had om de nacht in door te brengen(Kuch). In werkelijkheid wilde die Gemeentes allemaal een graantje bloedwinst mee pikken over de rug van de Vluchtelingen en de Nederlandse ‘Jan met de Pet’.

Klanten van ‘Mensenhandelaar Dijkhoff’ plegen zelfmoord of vluchten terug naar de Hel.

‘Mensenhandelaar Klaas Dijkhoff’: Vluchtelingen geen recht op eigen Plee en Tv!
Dat was een peperdure exercitie waar bakken met geld aan verdiend is: voor crisis noodopvang kregen gemeenten honderd euro per persoon per nacht om alle kosten te dekken, terwijl de Legale Dak en Thuislozen worden opgejaagd door de Bijstandpolitie Sicherheitsdienst.

Europese aanbesteding regels worden overtreden door Kabinet en COA.
Maar het COA kon zogenaamd niet  anders, want de dienst barstte uit haar ‘Graai-voegen’. In de piekmaand december sliepen gemiddeld 1700 mensen voor dit bedrag van 100 euro per dag in een noodonderkomen. Waarom niet in een goekoop, maar goed hotel voor 30 euro per dag?  Mark RutteWat denkt u zelf? Het vaste en enige  uitzendbureau Startpeople van het COA met als ‘Super Rat Rat in Pak Cees Veerman’ als voorzitter van de Raad van ‘Graai-Commissarissen’ ( Hij is toevallig ook commissaris van de Nep en Fop Holding Nationale Goede Doelen Loterij N.V.) draaide overuren: het personeelsbestand verdubbelde in een jaar tijd naar vierduizend grote en kleine Graaiers. De nieuwe krachten werken bijna allemaal via één uitzendbureau en die vullen hun zakken als nooit te voren. Daarnaast is het gewoon in strijd met de EU regels van aanbesteding en dus is het Kabinet en het COA nog strafbaar ook.De kosten van de crisisopvang vormen een donkere wolk over de besprekingen over de voorjaarsnota en de komende Miljoenennota die de PvdA minister ‘Gluiperd Dijsselbloem’ (Financiën voor de Rijken) voert. Meer dan 100 miljoen euro was vorig jaar nodig voor de huur van complexen waar vaak in allerijl asielzoekerscentra werden ingericht. Daarnaast zijn grote investeringen gedaan in nieuwe ‘VVD-Maffia- Vastgoed’ opvanglocaties. De ‘VVD Mensenhandelaar Dijkhoff’ werd voor zijn mis en wandaden door de verrotte Parlementaire Pers gekozen tot de policus van het jaar.