(van onze VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

Jos van reyAMSTERDAM-NOIR- Het is een afrekening door de ‘VVD kaal geplukte eerlijke hard werkende mensen’ die jaloers waren op hun misdaad-succes. De stad Roermond groeide en bloeide als een wetteloos roof en plunder VVD Paradijs als nooit tevoren, maar er waren heel veel eerlijke mensen die daardoor onder de armoedegrens moesten overleven die dat Jos van Rey niet gunden. ,,Als ik geen Roof en plunder de arme succes had gehad, dan had ik hier niet gezeten en nu in de “Panama Papers” gestaan en nooit voor een Rechter. Nog nooit hadden de (te jonge)Schandknapen, Callgirls en de ‘Pedo-Jongens Pooiers’ a La Demmink zo veel verdient. Ook de corrupte ‘PvdA-ambtenaren’ beleefde gouden tijden”,aldus een Manische Van Rey.

Ex VVD-Gangster Jos van Rey vertelt hoe de ‘Rat in pak vriendjespolitiek’ werkt in Schurkenstaat NL‏.

,,Hier” is de rechtbank in Rotterdam, waar vanmorgen het corruptieproces tegen ex- ‘VVD-Gangster-Wethouder Jos van Rey’ en zijn Piet van Polloopjongen ex-wethouder Tilman Schreurs ( beide zitten nu al jaren in het Luxe Wachtgeld) en de Witwas en Fraude projectontwikkelaar Piet van Pol(ook een VVD-er) de vierde dag in ging. Een dag vol stekeligheden tussen de drie verdachten en het Openbaar Ministerie, dat volgens Van Pol de ballen verstand heeft van de mores in het corrupte VVD zakenleven en de Rat in pak politiek. ,,Als u zich daar eerst eens in had verdiept en dat had u geweten dat alle ‘Politiek Ratten’ in pak het zelfde doen als ik”.Van Pol was de grote weldoener van Roermond onder de Corrupte kliek, zo bleek vanmorgen. Geen enkele vereniging deed vergeefs een beroep op hem, hij zegt dat hij in totaal anderhalf miljoen euro uitdeelde, die hij eerst samen met Van Rey had gejat van de Roemondse arme sloebers bevolking. Wie er ook een verzoek bij hem indiende en altijd had gedaan wat Van Pol eiste, dan trok hij de portemonnee en gaf hij ieder een sigaar uit eigen doos. Dat deed hij ook toen Schreurs hem vroeg om een ‘bijdrage’ voor de fanfare en de carnavalsvereniging waar hij lid van was. Hij kende Van Pol in zijn hoedanigheid van wethouder, aldus Schreurs, ,,maar ik deed dit verzoek als lid van de verenigingen en het is niet waar dat onze jongen leden misbruikt werden voor liederlijke, Moorddadige Top VVD-ers als  Ard van der Steur, Demmink en Onno Hoes. En wij van de VVD Liegen nooit”.

Roermond was een waar ‘VVD-Roversnest’ waar de ‘Antichrist Rutte’ altijd trots op was.
Niets van het geld dat Van Pol kwistig rondstrooide staken ze in hun eigen zakken, hielden zowel Van Rey en Schreurs bij hoog en bij laag vol. Het was allemaal ter meerdere eer en glorie van de gemeenschap, van Roermond en dat zij zelf meerdere malen Miljonair zijn was gewoon VVDtoeval. De etentjes en snuif partijen met (te jonge) schandknapen en Callgirls met Van Rey en Schreurs die projectontwikkelaar Van Pol betaalde waren geen schenkingen, maar ,,afstemmingsoverleggen”, zei Schreurs. ,,Om de sfeer goed te houden na het harde werken in cafés en sexhuizen en voetbalvelden in binnen en buitenland.” ,,En om projecten fatsoenlijk te laten verlopen”, aldus een brallende en liegende Van Pol. ,,Ik zal het wel betaald hebben, maar wie let er nu op een paar duizend euro meer of minder. Die relatieve rotcenten is toch voor ons helemaal niks. Wij zijn geen arme sloebers die zich voor een paar eurotjes uit de naad moeten werken, zoals in de thuiszorg of Rotterdamse Haven. Als je wilt kun je alles verkeerd uitleggen. Eet je samen een boterham? Fout!” Schreurs dacht er geen seconde bij na of Van Pol door te betalen een bijbedoeling had. ,,Ik beschouwde het niet als een geschenk.” Toch informeerde Schreurs niet naar de rekening. ,,Daar heb ik nooit bij stilgestaan. Ik ben naïef als ik gratis gesnoven heb en een lekkere hoer op mijn schoot. Ik kan trouwens net als Rob Oudkerk van de PvdA ook nooit goed de leeftijd schatten van Hoertjes of Schandknapen, edelachtbare.”

VVD-Attentie:VVD knoeier, oplichter en leugenaar Frans Weekers burgemeester Heerlen.

Hoe kan dat ene gesprek tussen Van Rey en Teeven verdwenen zijn?(Bron: Volkskrant)

Van Rey vond het allemaal spijkers op laag water zoeken. Dat vond hij ook van de vermeende omkoping door de bossen bloemen en flessen wijn, cocaïne en cadeaubonnen voor de plaatselijke ‘Jongens  en Meiden Clubs’ die Van Pol bij hem en Schreurs liet bezorgen. Van Pol zegt dat hij slechts ,,attent wilde zijn” en veel vrienden, zakenrelaties, wethouders en burgemeesters zo’n attentie stuurde en er niets voor terug verlangde. U Frans Weekerskunt mij zien als de plaatselijke Jezus voor de Top laag van Roermond en de PvdA ambtenaren ,,Iedere week gaf mijn secretaresse mij een lijst, en dan vulde ik achter de namen ‘flesje wijn’ of ‘bloemen’ in en is het mijn schuld dat er soms per ongeluk wat biljetjes van 500 euro tussen zaten.” En ook Van Rey hield vol dat hij met bepaalde daden geen enkele bijbedoeling had. Zo vond hij het rond de Tweede Kamerverkiezingen een goed idee om partijgenoot en mede-Limburger ‘Imbeciel Frans Weekers’ te steunen door zijn beeltenis op te hangen aan een 35 meter hoge reclamezuil langs de A73 bij Roermond. Van Rey: ,,Je moet wel heel erg veel fantasie hebben om een verband te leggen tussen die zuil, en mijn wens om het belastingkantoor in Roermond open te houden, ha,ha,ha .” Mijn visie wordt bevestigd door met telefoon gesprek dat ik toen had  met voormalige  Staatssecretaris Teeven, maar die Tap is zoals gebruikelijk bij de VVD-misdaadgroep weer verdwenen. De rechter geloofde zijn oren niet.